gecmis olsun halletmissin ne guzel.. ya benimde utu yapmam lazim ama hiiiicccc o taraflarda gezmiyorum..
evet artik topik cocuklu cocuklu kadinlarla dolu
eski rahatlik nerdeee
mutfak duruyo ama
kızlarrr damla doğuma gitmiş çok heycanlandım benimde günüm yaklaşıyo heralde:18: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bugün çok halsizim 3 sepet ütüm var 2 sepeti gömlekkızlarınıza söyleyin sahneye çıkan koca almasınlar
üniversiteden bi arkadaşım (tel nosu bile yok o kadar uzağım yani) yarın akşam bize gelmek istiyo süpürge yapcak halim yok kociş çalışıyo naapcam ben yaaav:44:
e ne diye gelmek istioki samimi de degilseniz :44::44:
bosver sende disarda bulusalim ev musat degil de
8.5 aylık hamileyim ben bacım öle sokaklarda buluşamam
eşim çalışıyo dedim bakalım daha cvp gelmedi gelcekler mi bilmiyorum:44::44:
nolcak kiz dogurana kadar eve mi tikilcan.. daha var hemen dogurmazsin merak etme. hem dogursan nolcak ne guzel macera iste
aa becerebilmişim:)) kızlar nolur yorum yapın yaa test yapa yapa bitircem testleri bitirmek sorun değilde yumurtlama oldumu olmadımı strese girdim. sanki ilk yaptığım daha koyu gibi normalde erken yumurtlamıyorum ama bi kaç kere hayıt içtim çörek otu bal fln yedim ondan erkenmi yumurtladım acaba? Ama tam koyulaşmadıda yada geçmi kaldım acaba test yapmakta anlayamadım. yumurtlama bittikten sonramı yapmaya başladımki acaba. test yapmaktan sıkıldım artık. napıyım akıl verin devammi ediyim bırakıyımmı sizce? niye böyle olduki anlamadım( 50:
İyi akşamlar nasılsınız kızlar
canim ben bu cift cizgi olaylarindan bir tek hamilelik testlerinde anliyorum.. bu yumurtlama testlerini hic anlamiyorum
dijital yumurtlama testi yapmistim ben.. o direk soyluodu.. silik cizgi yok daha koyu bilmem ne ugrasmiodum ben
canim ben bu cift cizgi olaylarindan bir tek hamilelik testlerinde anliyorum.. bu yumurtlama testlerini hic anlamiyorum
dijital yumurtlama testi yapmistim ben.. o direk soyluodu.. silik cizgi yok daha koyu bilmem ne ugrasmiodum ben
slm kızlar bugün misafirlerim gitti ardından dışarı işerimi halletmeye çıktım.ne var ne yok varmı yeni gebe yada doğuran?benim kokulu akıntım var fitil kullanıyorum .
slm kızlar bugün misafirlerim gitti ardından dışarı işerimi halletmeye çıktım.ne var ne yok varmı yeni gebe yada doğuran?benim kokulu akıntım var fitil kullanıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?