Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canimmmmmm gecmis olsun

Seni ilk defa bu kadar sinirli goruyorum ya skna canini bosver.. Bilirsin biz millet olarak karismaya bayiliriz.. Kotu niyetle olmasa da annenin durumu hassas olunca zor oluyo tabii..

Herkesi bosver bebisin nasil? Dogum nasil oldu onu anlat

anana söyle rüsgar, çabık taşının bıraya

Pazartesi sabah 7 di civari sancilarim basladi
Ama ben dogum sancisi degil sandim aksam 7 ye kadar sancilari evde cektim
Siklasmaya baslayinca anladimki dogum sancisi
Esimi aradim dedim cabuk gel banyoya girdim dusumj aldim temizlendim
Hastanenin yolunu tuttuk.doktor bakti 1 cm acilma var dogum baslamis hastaneye yatmalisin dedi
Ben eve gitmek istedim kabul etmedi.
2 saat sonra ntsye bagladilar acilma yok sonra suya soktular beni 6 vm acildi
Ama ben artikdayanamadim belimden igne istedim attilar sonra acilma yavasladi
Suni samci verdiker tekrar bir saat ikindim kizim dogdu
6 dikis ve popoma kdar yirtikla 24 saat sanci cektim.sonra kicagima aldim kizimi cok aglamadim kizim
Bakistik boyle benim verdigin olk tepki bu benim kizim mi bu simdi oldu.
Cok guzeldi.

hepsı gectı ama sımdı dımı rabbım bır omur mutlu etsın sızı

Kizlar cok sey yazmak istiyorum ama telden zor oluyor kisa tutmaya calisiyorum.
Evet cok zor oldu ama kizima baktim mi hicbir degeri kalmiyor o acilarin.
Tesekkurler gamzem cumlemiz insallah.

Son düzenleme:
Iste geldım burdayım

Eklentiler

• $Fotoðraf0044.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 21
Azracım,güle güle sağlık ve mutlulukla büyüt inşallah bebeğini canım arkadaşım

misis huuuu bu nedir yahuuuu:98:

azra cnm tebrik ederim masallah kuzuna kilosu da cok iyi hic takilma
cok kilolu bi bebek degil ya niye acaba cok dikis attilar ki :26:
neyse cnm onemli olan saglikli olmaniz hersey gecti gitti bi omur mutlu olun ins.

azra cnm tebrik ederim masallah kuzuna kilosu da cok iyi hic takilma
cok kilolu bi bebek degil ya niye acaba cok dikis attilar ki :26:
neyse cnm onemli olan saglikli olmaniz hersey gecti gitti bi omur mutlu olun ins.

Cnm benim asagi cok darmis nasil cikardim ona hayret ettim ben.

Slm kızlar azra tekrar tebrik ederim azcık tırstım anlattıklarından ama genede onu ilk gördüğün an dünyalara bedeldir

Kizlar benim biraz noralim bozuk destege ihtiyacim var..

Bugun bu arkadas kahvaltiya cagirmisti ona gittik baska bi kadin vardi.. Hamile oldugunu ogrenince ne kadarlik dedi bende 4 ay dedim aa hic belli olmuo dedi. Baska birini daha girum oda hic kilo almamaissin gobrgin hi cikmamis dedi zaten evhamliuim herbiseyi kafama takiyorum sevinimmi uzulimmi bilemedim..

Neyse kahvaltida konusuoduk ben dedimki bel agrim var ki hakikaten oyle oturma seklimden bile hemen etkileniyor belim fena.. Arkadasim ilkten normal gitgide artacak desi pesine de senin bi dusugun var cok dikkatli ol dedi..

Sonra dr randevusundan konusuoduk bana dr um elle muayene erti dedim senin dusuk riskin varya ondan dedi.. Ya tamam daha riskki bi gebelik olabilir benim bu gebeligim ama cok moralim bozuldu.. Bana dr bu tarz seyler demedi kali ki her hamilelikte er zaman az ya da cok dusuk riski vardir.. Napalim iste dualarla, Allaha emanet buyutuyoruz bebegimizi insaallah.. Ama benim destee ihtiyacim varken, hala psikolojim duzelmemisken, hala gunde bilmem kac kere akintimin rengini kontrol ederken, havadan nem kaparken tam anlamiyla essegin aklima karpuz kabugu dusuruolar..

Benim evladim Rabbime emanet ne yapayim.. Bizim elimizden ne gelir.. Carsamba gunu randevum var.. Canim skldi size yazayim dedim..

Ya bi de ben daracik giyinmiyorumki sevmiyorum. Goormeden hemen aa kilo almamaissin gonegin cikmamis falan.. Terubeli annelerin comezlere daha cesaret verici konusmalari gerekmez ni.. Ben oyle yapicam Allah izin verirse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…