Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım hemen üzülme bakalım daha adetin gelmemiş Allahtan ümit kesilmez adet olsanda birgün bebişin geleceğini unutma Allahın izni ile
dediğin doktora git bak herşey çok güzel olacak sana iyi gelecek bence bu doktordan geldikten sonra psikolojin tamamen değişmiş gelceksin
rosess demişti dersin öptüm seni kuzum..

Günaydın kızlar prensesim bu hissettiklerini anlıyorum dün avm de iskender yiyelim dedik canımız çekti arkaya bi 4lü geldi kız hamileymiş nasıl mutlu mutlu anlatıyo salak bide diyoki 8haftalık doktor kıza benziyo dedi,8.haftada cinsiyetmi söylenirmiş?yani işte hiç bisey bilmeden dogurcak bende bu kadar ayrıntı bilmek istemezdim ama öğrendim mecbuıren,yani ben hiçbir zmn böyle ortalarda gebeyim diye gezinemiycem hep yüregim agzımda olcak,aglıycak gibi oldum ama zor tuttum

günaydın kızlar
okudum ama yazamadım
misafirlerim var söylemiştim
dün onlarla koşturmaca yemek hazırla ortalık topla vs
bugün de rapor almaya gittim yeni geldim

moon doğum yapmış sağlıcakla büyütsün inşallah
ildamın doğasına çok üzüldüm, rabbim şifa versin
ama iyiymiş çok şükür
allah kimseyi evladıyla sınamasın
pericim moralini bozmamaya çalış dicem ama her ay yaşanan o hayal kırıklığını ben de çok iyi biliyorum
rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese

Selam kızlar dün gece oğlum tam 4 saat uyumuş.Ben saati 3 saat sonrasına kurmuştum ama karışıklık olmuş galiba.Fakat 4 saat sonrasında bile zor uyandırdım 15 dk emdi bıraktı sinir oldum.Bezini de bir kere ıslatmış bütün gece.Sabah açtım bi daha ıslatmış.Bu aralar hep öylr 10 bilemedin 15 dk emip 2 saat falan yatıyor.Bende yine sütüm yetiyor mu sendromu başladı.Kızlar hep güzel şeyler söylüyorsunuz ama ne yapiyim kendimi düşünmekten alamıyorum.Yeni hastalık başladı bende Doğu emdikten sonra memeyi sıkıyorum, oğlum boş meme mi emdi yoksa süt mü emdi diye.Her sıktığımda da süt fışkırıyor bu iyi bişey mi yoksa doğu az mı emmiş oluyor

aha aynı ben yani bir zamanlarki ben
kuzum bırak uyusun yaa bişey olmaz
ayrıca bebekler gece altını ıslatmaz uyurken
kuzey de sabaha kadar biriktirip sabah topluca yapıyor
ben gece hiç bez değiştirmiyorum
az emip uzun süre duruyorsa sütün bol bol yetiyor demektir

merhabalar, pisicik moon doğum yapmış tebrikler allah uzun ömürler nasip etsin.
ildam bebişinin ateşi düşmüş, rabbim bir daha yaşatmasın allahım sağlık sıhhat nasip etsin.
oğlum çok huysuz huzursuz gelemiyorum hatta günde tuvalete bile 3 kere anca gidebiliyorum.
kan ilaçlarımı düzenli kullandığım halde acayip tansiyonum düşüyor kafamı kaldıramıyorum. Yarın falan aile hekimine giderim diyorum oğlumdan fırsat kalırsa. bu arada yarın yarı kırkı oğlumun babaannesine götürücez gezmeye

12:30 dan beri emiyor çıkarınca ağlıyor.Memede uyuyor yerine koyunca ağlıyor.Memeler de iyice düzleşti yutkunma sayısı da azaldı.Aç mı bu çocuk ya

12:30 dan beri emiyor çıkarınca ağlıyor.Memede uyuyor yerine koyunca ağlıyor.Memeler de iyice düzleşti yutkunma sayısı da azaldı.Aç mı bu çocuk ya

kuzum sen kendini niye hasta ediyosun böyle
aç olduğunu düşünüyorsan mama ver biraz nolcak için rahat etsin

kuzum sen kendini niye hasta ediyosun böyle
aç olduğunu düşünüyorsan mama ver biraz nolcak için rahat etsin

Mama yapacak zamanım olmuyor ki, vakit bulsam kendime bişeyler hazırlayacam.Eşim bugün işe başladı o olsa hazırlardık ama yine de mamaya da içim elvermiyor. Şimdi uyudu bakalım kaç saat yatacak o zaman anlarım aç mı tok mu beyim. Olmadı mama veririm artık içim rahat etsin cidden hasta olacam yoksa

slm kızlar tel.den giriyorum o yüzden fazla yazamıcam bugün dra gittim sancım varmiş alttan muayene etti açılma başlamış yarın tekrar gel açılma devam ediyorsa doğuma alıcam dedi
Çok korkuyorum umarım oğlum gelişimini tamamlamıştir dua edin lütfen
Bi de çok fena grip oldum nefes alamıyorum nasıl doğuracm bilmiyorum sizi de haberdar etmeye çalışırım imkan olursa

Hadi hayırlı olsun mervecim, allah bir avazda kurtarsın inşallah canım.Korkacak bişey yok ben normal doğurmadım ama öyle de geçiyor böyle de.Bebişini kucağına alınca bişeyciğin kalmaz.

emınemmmm doga kızımız ıyıymıs bızzat gorustum hastaneyle atesı dusmus takıp edılıyo onlem ıcın sanırım bıde annesıyle kavustu mu tamamdır
ooohhh şükürler olsunn rabbim şifa versin bundan sonra hiiiç hasta olmasın inşallah yavrularımız
ildam canım kızına nazarda değmiş olabilir bol bol dualar oku canım benim senin ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum kızına kocaman öpücükler

Korkma canım 7 aylık bebişler turp gibi maşallah.

Eminem allah eşine sağlık sana da güç kuvvet versin canım.Zorunu atlattınız değerler de yükselir inşallah canım.

Eminem allah eşine sağlık sana da güç kuvvet versin canım.Zorunu atlattınız değerler de yükselir inşallah canım.

Merhaba pufim arayamadim ama aklimdasin sürekli bugün tlfonum açılacak ariycam insallah...
Tatlım gecmis olsun sağlıklı bı sekilde bebisini kucagina alirsin insallah dualarım seninle

elisimmmm canım çok sağol inşallah eski sağlığımıza tekrar kavuşuruz evet değerler henüz yükselmedi çarşamba ve dün 1.84 çıktı yine 2 nin altında olmaması lazımmış ne yaptıysak yükseltemedik eşimde iyice kafaya taktı neden oldu ne yedim ne içtim felan diye ama bakalı ne olacakinşallah normale döner

Döner canım hem sen demişsin zaten kan sulandırıcı kullanıyor diye, sonuçta kanın yoğunluğunu azaltıyor belki onla alakalıdır. Eşin de moralini bozmasa daha çabuk yoluna girer.Yükün ağır eminecim allah sana sabır kuvvet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…