ildanın bebeğini yeni okudum rabbim şifa versin
inşallah iyidir son durumu biri yasın bana çok üzüldüm nedesem faydasız rabbim ilda arkadaşımızın yardımcısı olsun inşallah
Kızlar herkese merhaba.
Benim dün kontrolüm vardı çok şükür iyi geçti herşey yolunda.
Mahşalalh bebeğim çok iyi
Duygum bu defa ultrasonda hareketlerini bende gördüm muhteşem bir duyguydu
Dün bize ultrasondan tiki tiki ayaklarını salladı çok duygulandım ağladım.
Allah bu duyguyu tatmayı herkese nasip etsin inşallah.
Artık bebeğe benziyor embriyo görünümüden çıkmış
elleri ayakalrı burnu çenesi herşeyini gördüm
Haftaya ense kalınlığı ölçümü yapılacak ama ikili tarama testi yaptırmıycam.
Bulantılarım ve iştahsızlığım devam ediyor yemek yapamıyorum.
Bu yüzden annemlere geldik eşimle bir süre burada kalıcaz
benim için çok iyi oldu böylesi annem zorlada olsa birşeyler yediriyor
bana hem kendim pişirmediğim için bulantılarımda daha az oluyor.
Bizden haberler böyle arada girer kendimden haberdar ederim.
Sişzleri seviyorum
ayyyyy mooonda doğum yapmış yaşasınnnnnşimdi sırada kim var...... doğa bebekte iyiymiş...gamzem o sosu bende yapmak istiyorum yaaaa sen bi tadını söylesene güzel oluyormu yarın malzemelerini alıyımda yapayım bari megancım bebeşin iyiymiş çok sevindimmm bende eyvah eyvahı izliyorumm bu arada halaa pırtlatamadım yaaaa resmen başa döndüm sırt ağrısı gaz sancısı:44:
ayyyyy pirtlamamak ne kotu yaaa.. biliom gaz sancisi hic cekilmio ama ne yapmak lazim.. sey yapmayi denesen.. ayaklarina sicak su torbasi falan tutsan.. bagirsaklari harekete gecirir de pirtlativerirsin garii..
he bde bisey sorcam..
benim makatin ic tarafinda yirtik oldugu icin tuvaletimi yaptiktan sonra kan geliyor bende yumusasin , rahatlasin ordaki yara diye nemlendirici bi kremim var onu suruyorum oraya.. bu nemlendiri markayi hamilelikte dr tavsiye etti ama o bolge icin kullanilacagi kimsenin aklina gelmes tabisi.. sizce bi zarari olur mu yaa
merhaba arkadaslar benim adetime 2 gün kaldi kasik agisi var ama hafif sag tarafta sanki daha hissedilir acaba bu hamilelikte normalmi yani bir tarafta olmasi yooksa yine kisltmi var offf ya
bence hiç bi zararı olmaz ztarm
ayyyyy pirtlamamak ne kotu yaaa.. biliom gaz sancisi hic cekilmio ama ne yapmak lazim.. sey yapmayi denesen.. ayaklarina sicak su torbasi falan tutsan.. bagirsaklari harekete gecirir de pirtlativerirsin garii..
he bde bisey sorcam..
benim makatin ic tarafinda yirtik oldugu icin tuvaletimi yaptiktan sonra kan geliyor bende yumusasin , rahatlasin ordaki yara diye nemlendirici bi kremim var onu suruyorum oraya.. bu nemlendiri markayi hamilelikte dr tavsiye etti ama o bolge icin kullanilacagi kimsenin aklina gelmes tabisi.. sizce bi zarari olur mu yaa
hamile misin ? yani hamilelikte bir taraftaki agri cok normal bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?