Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

moonum canım allah uzun ömürler versin çok çok çok tebrik ediyorum

ildacım üzülme kendini harap etme demeyeceğim çünkü okurken ben bile kahroldum dua ediyorum yavruna en kısa zamanda kurutulucak inşallah

Doganın ıyı haberını alınca pazara gıttık lutenıtsa malzemelerı aldım yaptım sıselenecek az snra ev sahıbımle sıselıcez
peynırcımı ruzgarı ılk defa goruyo tebrık ettı ne zaman yogurt yemeye baslıcak dıye sordu cok guvenırım ogluma ozel yogurt alıcam ordan
oglum pazarda bı dedeye kafayı taktı bız bıbr secerken konustuda konustu neler anlattı dedeye hıc anlamadım adamın beyaz saclarımı dıkkatını cektı acaba

ildanın bebeğini yeni okudum rabbim şifa versin
inşallah iyidir son durumu biri yasın bana çok üzüldüm nedesem faydasız rabbim ilda arkadaşımızın yardımcısı olsun inşallah

ildanın bebeğini yeni okudum rabbim şifa versin
inşallah iyidir son durumu biri yasın bana çok üzüldüm nedesem faydasız rabbim ilda arkadaşımızın yardımcısı olsun inşallah

emınemmmm doga kızımız ıyıymıs bızzat gorustum hastaneyle atesı dusmus takıp edılıyo onlem ıcın sanırım bıde annesıyle kavustu mu tamamdır

Kızlar herkese merhaba.
Benim dün kontrolüm vardı çok şükür iyi geçti herşey yolunda.
Mahşalalh bebeğim çok iyi

Duygum bu defa ultrasonda hareketlerini bende gördüm muhteşem bir duyguydu

Dün bize ultrasondan tiki tiki ayaklarını salladı çok duygulandım ağladım.
Allah bu duyguyu tatmayı herkese nasip etsin inşallah.

Artık bebeğe benziyor embriyo görünümüden çıkmış
elleri ayakalrı burnu çenesi herşeyini gördüm

Haftaya ense kalınlığı ölçümü yapılacak ama ikili tarama testi yaptırmıycam.

Bulantılarım ve iştahsızlığım devam ediyor yemek yapamıyorum.

Bu yüzden annemlere geldik eşimle bir süre burada kalıcaz
benim için çok iyi oldu böylesi annem zorlada olsa birşeyler yediriyor
bana hem kendim pişirmediğim için bulantılarımda daha az oluyor.

Bizden haberler böyle arada girer kendimden haberdar ederim.

Sişzleri seviyorum

canım allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin...
2li tarama konıusunda bende pişman oldum keşke yaptırmasaydım bişey çıkmadı ama 1 hafta sonucu beklerken stres olduğunla kalıyosun...
ben artık yüzünü göremiyorum malesef dr. sabret 1 ay sora kendisini görürsün diyo

ildammm dualarmmm sennleee cnmm bnmmm çok etklendm ben de yaşadklarndan ama inanıorm ki bebşn saglıklı bi şeklde donecek evine Allah onu nazarlardann korusunnnn
moonum bebşşş mi geldiii son bi kaç sayfayı okdm geçmişte herkesss gozunaydınn yazmşşş
çokk sevndmmm saglıklı huzurla büyüsün ömürliüolsnn inşşşşşşşş

Son düzenleme:
kızlar bende cepten okudum ama çok bişey yazamadım ildacım rabbim tez zamnda şifa versin gamzeden aldık iyi haberleri umarım şu an herşey yoluna girmiştir siz böyle şeyler yazınca amma zormuş diyorum allah yardımcınız olsun

meganım herşey yolundaymış maşallah

bizde karı koca yetenek sizsinizi seyrediyoruz koptuk gene

İldacim cok uzuldum canim cok gecmis olsun dualarimiz sen ve bebegin icin Rabbim onu size bagislasin insallah
Gamzecim Doga ile ilgili guzel haberi senden aldi topik cok temiz ve sevgi dolu bir kalbin var hersey gonlunce olsun insallah
Ve Moon cok sevindim senin adina gozun aydin gule gule buyut melegini insallah

Son düzenleme:
ayyyyy mooonda doğum yapmış yaşasınnnnnşimdi sırada kim var......doğa bebekte iyiymiş...gamzem o sosu bende yapmak istiyorum yaaaa sen bi tadını söylesene güzel oluyormu yarın malzemelerini alıyımda yapayım barimegancım bebeşin iyiymiş çok sevindimmm bende eyvah eyvahı izliyorumm bu arada halaa pırtlatamadım yaaaa resmen başa döndüm sırt ağrısı gaz sancısı:44:

merhaba arkadaslar benim adetime 2 gün kaldi kasik agisi var ama hafif sag tarafta sanki daha hissedilir acaba bu hamilelikte normalmi yani bir tarafta olmasi yooksa yine kisltmi var offf ya

ayyyyy pirtlamamak ne kotu yaaa.. biliom gaz sancisi hic cekilmio ama ne yapmak lazim.. sey yapmayi denesen.. ayaklarina sicak su torbasi falan tutsan.. bagirsaklari harekete gecirir de pirtlativerirsin garii..

he bde bisey sorcam..

benim makatin ic tarafinda yirtik oldugu icin tuvaletimi yaptiktan sonra kan geliyor bende yumusasin , rahatlasin ordaki yara diye nemlendirici bi kremim var onu suruyorum oraya.. bu nemlendiri markayi hamilelikte dr tavsiye etti ama o bolge icin kullanilacagi kimsenin aklina gelmes tabisi.. sizce bi zarari olur mu yaa

bence hiç bi zararı olmaz ztarm

merhaba arkadaslar benim adetime 2 gün kaldi kasik agisi var ama hafif sag tarafta sanki daha hissedilir acaba bu hamilelikte normalmi yani bir tarafta olmasi yooksa yine kisltmi var offf ya

hamile misin ? yani hamilelikte bir taraftaki agri cok normal bence..

bence hiç bi zararı olmaz ztarm

saol duygucum yaa

bana da mantiken olmaz gibi geliyor.. ilac surmektende daha iyi sonucta.. bir gun doktorun verdigi ilaci suruosam oburgun bu kremimi suurom,, napim iste seyimle dertlere kaldim

Allah baska dert vermesin

Gamze yok cevabi ben veriyorum bebek oranda mi kizim ne zarari olsun:26:

hamile misin ? yani hamilelikte bir taraftaki agri cok normal bence..

ya benim adetim biraz gec suruyo yani 35 yada 38 fln ama genc kizligimda bile oleydi bir oglum var coksukur ama fazla kilodan kist olmnustu kilo verdim tekrar duzeldi adetim iste buayda suan 37 gunumdeyim adetin hani belki dedim gögüs sismesi hafif mide bulantisi klasik beklirtiler ama psikolejikte oluyo bunlar kist varken cok agri oluyo biliyorum ama iste ilkez buay cok siddetli degil hafif hafif ama dedigim gibi sag taraf dha belirgin bilemdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…