Gamze yok cevabi ben veriyorum bebek oranda mi kizim ne zarari olsun:26:
ya benim adetim biraz gec suruyo yani 35 yada 38 fln ama genc kizligimda bile oleydi bir oglum var coksukur ama fazla kilodan kist olmnustu kilo verdim tekrar duzeldi adetim iste buayda suan 37 gunumdeyim adetin hani belki dedim gögüs sismesi hafif mide bulantisi klasik beklirtiler ama psikolejikte oluyo bunlar kist varken cok agri oluyo biliyorum ama iste ilkez buay cok siddetli degil hafif hafif ama dedigim gibi sag taraf dha belirgin bilemdim
saol duygucum yaa
bana da mantiken olmaz gibi geliyor.. ilac surmektende daha iyi sonucta.. bir gun doktorun verdigi ilaci suruosam oburgun bu kremimi suurom,, napim iste seyimle dertlere kaldim
Allah baska dert vermesin
Oglusuyla ask yasiyordur heralde bilmem kiayyyy ilahi perii
gamze nerde yaa.. ne bilim icerigindeki bazi maddelerden dolayi .. mesela bir yerde okumustum her markanin makyaj temizleme urununu tavsiye etmiolar hamilelikte.. bak bide ona takigim bende birtane var goz makyaji temizlemek icin bi de onu sorsam dr a bana deli der mi acaba
ayyyyy pirtlamamak ne kotu yaaa.. biliom gaz sancisi hic cekilmio ama ne yapmak lazim.. sey yapmayi denesen.. ayaklarina sicak su torbasi falan tutsan.. bagirsaklari harekete gecirir de pirtlativerirsin garii..
he bde bisey sorcam..
benim makatin ic tarafinda yirtik oldugu icin tuvaletimi yaptiktan sonra kan geliyor bende yumusasin , rahatlasin ordaki yara diye nemlendirici bi kremim var onu suruyorum oraya.. bu nemlendiri markayi hamilelikte dr tavsiye etti ama o bolge icin kullanilacagi kimsenin aklina gelmes tabisi.. sizce bi zarari olur mu yaa
sanmam tatlım bi sıkıntı olucağını sonuç olarak krem ve drunu önermiş
Oglusuyla ask yasiyordur heralde bilmem ki
Amaan okadar ince dusunme Allah a emanet
Yalniz ben hamile kalirsam insallah emin ol senden farkim olmaz
Bekara kari bosamak kolay hesabi
ayyyyy pirtlamamak ne kotu yaaa.. biliom gaz sancisi hic cekilmio ama ne yapmak lazim.. sey yapmayi denesen.. ayaklarina sicak su torbasi falan tutsan.. bagirsaklari harekete gecirir de pirtlativerirsin garii..
he bde bisey sorcam..
benim makatin ic tarafinda yirtik oldugu icin tuvaletimi yaptiktan sonra kan geliyor bende yumusasin , rahatlasin ordaki yara diye nemlendirici bi kremim var onu suruyorum oraya.. bu nemlendiri markayi hamilelikte dr tavsiye etti ama o bolge icin kullanilacagi kimsenin aklina gelmes tabisi.. sizce bi zarari olur mu yaa
canim sanirim hamilesin yeni katildigim icin bilmiyorum ama ama normal panthonel diye bi yara kremi var hem zarari yok hemde cok faydasini bulursun ismini tam dogru yazdimmi bilmiyorum ama
Canim Ztarim napalim birbirimizi teselli etmek icin burdayiz biz burda bi kadinin hayatinin belkide en heycan dolu gunlerini paylasiyoruzpirtlattin mi kiz
Bana hic gormedigim bi insanin pirtlatmasini dert edecegimi deselerdi inanmazdim haaa
bencedeee..
bosver bende elisi sakinlestiriom sanki benim farkim varmis gibi
aaa bende yurt disindayim almanyada sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?