Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gamze yok cevabi ben veriyorum bebek oranda mi kizim ne zarari olsun:26:

ayyyy ilahi perii

gamze nerde yaa.. ne bilim icerigindeki bazi maddelerden dolayi .. mesela bir yerde okumustum her markanin makyaj temizleme urununu tavsiye etmiolar hamilelikte.. bak bide ona takigim bende birtane var goz makyaji temizlemek icin bi de onu sorsam dr a bana deli der mi acaba

bi cocugun varmis zaten daha tecrubeliymissin bilmem sen daha iyi bilirsin..

mesela benim 6. haftada falan sag tarafimda bacagimla kasiklarimin birlestigi kemik agriodu.. bir kac gun agridi.. yani bebek bir tarafta oldugundan normal olabilio bu seyler.. kist durumu hakkinda da fikrim yok simdi yorum yapmim

saol duygucum yaa

bana da mantiken olmaz gibi geliyor.. ilac surmektende daha iyi sonucta.. bir gun doktorun verdigi ilaci suruosam oburgun bu kremimi suurom,, napim iste seyimle dertlere kaldim

Allah baska dert vermesin

çok mantıklı cnm bence de aynen dvm

Oglusuyla ask yasiyordur heralde bilmem ki
Amaan okadar ince dusunme Allah a emanet
Yalniz ben hamile kalirsam insallah emin ol senden farkim olmaz
Bekara kari bosamak kolay hesabi

sanmam tatlım bi sıkıntı olucağını sonuç olarak krem ve drunu önermiş

valla ben nemlendrici ve yüz temzleme jeli kullanıorm cildme
guneş kremi de yoksa cildm kötü oluo iki gun bakmsam ne yapayım ...

sanmam tatlım bi sıkıntı olucağını sonuç olarak krem ve drunu önermiş

pirtlattin mi kiz

Bana hic gormedigim bi insanin pirtlatmasini dert edecegimi deselerdi inanmazdim haaa

Oglusuyla ask yasiyordur heralde bilmem ki
Amaan okadar ince dusunme Allah a emanet
Yalniz ben hamile kalirsam insallah emin ol senden farkim olmaz
Bekara kari bosamak kolay hesabi

bencedeee..

bosver bende elisi sakinlestiriom sanki benim farkim varmis gibi

canim sanirim hamilesin yeni katildigim icin bilmiyorum ama ama normal panthonel diye bi yara kremi var hem zarari yok hemde cok faydasini bulursun ismini tam dogru yazdimmi bilmiyorum ama

canim sanirim hamilesin yeni katildigim icin bilmiyorum ama ama normal panthonel diye bi yara kremi var hem zarari yok hemde cok faydasini bulursun ismini tam dogru yazdimmi bilmiyorum ama

ah canim ben yurtdisinda yasiyorum tr de olsam cok guzel paylasimlarda bulunuluo burda ama ben onlari alamiyorum ne yazikki

Vücudunuzu dinleyerek, ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda dinlenebilmek için programınızda ayarlamalar yapın.

takvimmde ne guzel yazmş amaa hem sabah hem oglen ders bi de secmeliler kalrsa yandm gerçekten :26::26::26:
inşşş şu kargaşa duzene grer ve guzel bi ders programımmm olurrrrrrrrrrrr

pirtlattin mi kiz

Bana hic gormedigim bi insanin pirtlatmasini dert edecegimi deselerdi inanmazdim haaa

bencedeee..

bosver bende elisi sakinlestiriom sanki benim farkim varmis gibi
Canim Ztarim napalim birbirimizi teselli etmek icin burdayiz biz burda bi kadinin hayatinin belkide en heycan dolu gunlerini paylasiyoruz
Allahim buyuk onlari size vermis esirgesin korusun ve sizlere bagislasin insallah bu gunleri guzel gecirin isterim korkular tedirginlikler hic olmasin hep mutluklarimizi paylasalim

Kizlar ben cikiyorum hepinize iyi aksamlar

Lutenıtsa:
5 kg kırmızı salca bıberı
2 kg domates
1 kg patlıcan
1 lt sıvıyag
tuz baharat

patlıcanı kozledım soydum suzgece aldım ardından bıberı kozledım soydum domatesın kabugunu soyup rondodan cektım suyunu cekene kadar kaynattım o kaynarken patlıcan ve kırmızı bıberı rondodan gecırdım domates ıyıce suyunu cekınce patlıcanla bıberı tuzu ekledım az tıkırdadı yagı ekledım kbıber pulbıber kekık kımyon kattım karıstırarark kaynattım rengı degısecek oyle kaynıcak ardından kavanozlara koydum ters cevırdım sofra bezıyle sardım sabaha kaldırıcam ama kocam acısı az dedıgı ıcın sıselerı dokup yıne kaynatıcam pul bıber ekleyıp

ztarım malesef hala tık yok bende ne yapacağımı şaşırıdmdurmadan soda içiyorum...gamze internette içine havuç falanda koyuyorlar bu sosun içine kuzum..neyse bende yarın birazcık yapayım

gunaydınnnnn ogleden sonraa dersm ama gidip prgramımı alcam on gibi herkese hayırlı gunlerrr olsun inşşşşşşşş

merhaba kızlar nasılsınız kımseler ugramaz olmus gunduz vakdı...

yenı hamısler var sanırım hayırlı olsun.dogum yapan arkadasların bebıslerınede allah uzun omurler versın. turkıyeye geldım hıc bos kalamadım bı koosturmacadır gıdıyor hıc bıseye bakamaz oldum bu hafta ınsallah durulacak ıslerım zaten yetısemıyorum artık cok az kaldı.....

Kızlar günaydın
ben malesef kötüyüm hiçbizaman buraya o güzel haberi yazamıcam sanırım bat bugün yada yarın diye bekliyordum dün ve bu sabah ateşim düştü bugün adet olucam heralde bekliyorum şuanda dokunsanız ağlarım zaten akşam ağlaya ağlaya uyudum eşimde ne yapıcağını şaşırdı ben ölmek istiyorum diyorum o anne olmak istiyorsun sen diyor yani berbat bi durumdayım yarın sabah dr.a gidicem kendimi toparlayana kadar yazmıcam kimseyi bunaltmak istemem merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…