Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

mster doğurmuş hadi gözün aydın
normal doğum mu olmuş gamze?

eliscim içine nasıl sinecekse öyle yap
ama ben dediğim gibi sütünün yettiğini düşünüyorum
gamzenin rüzgarla kıyaslarsan tatmin olamazsın ama o maşallah 7 kilo, kuzey 5400 daha-kıyafetsiz
ama drlar gayet normal ilerlediğini anne sütüyle devam etmemi söylüyorlar
ben de artık takmıyorum, kilosu normal kuzeyin, daha çok emsin isterdim ama kapasitesi bu kadar
şimdi saatte bir falan memeye tutuyorum 2 çekiyor ağlıyor süt gelsin istemiyor
doymuş demekki napayım
iştahlı değil benim velet
ama kuzey de ilk ay hep göğsümdeydi
ben güven duygusu ile alakalı olduğunu düşünüyorum
ayrıca ilk ay bence de kriter değil, çünkü zayıflıyorlar vs.
her zaman ilk aydan sonrasını baz alıyor doktorlar
dediğim gibi için nasıl rahat edecekse öyle yap
sonuçta mama bu öcü değil ki
ki yeni nesil mamalar anne sütüne çok yakın biliyorsun
bebekler huzurlu olsun yter ki sağlıklı olsun mama meme farketmez bence
sarılık olayına gelince olsa bile atmıştır şimdiye kadar
bir de gözle bile görülüyor,kuzey oldu ya ordan biliyorum

özlem sen de o densizlerin lafına takılma yaa
hormonlardan hep
yoksa bence de sen hakkından gelirsin

valla yine cesaretlendim

Ask olsun ferda teyzesı oglum 7 kg degıl 7.1 kg

tosun paşam o benim tosun paşam yanaklarının hastasıyım hatta ve hatta mirasçısıyım yaaa, o yanak illede benim olmalı, bir yol düşünüyorum bana ait olanı almak için

ferdam yaaa kuzeyimin ne zamandır fotosunu göremedim ben, merak ediyorum bay pepenin son hallerini

Dun hazıran bebeklerının bırının bır pozunu gordum hemen oglumun aynı pozunu yakalamaya calıstık eklıycem bakalım begencenız mı sırf kıskanclık eserıdır bu foto ıtıraf edıyorum

oyuncak mı benim tosun paşam senin elinde nedir anlamadım yahuuuuuuu, şebelek şey kışkırtıyor hepiciğimizi.

Bu çocuk büyüyünce senden çok fena intikam alacak

Elisi sonuna kadar destekliyorum, rüzgarın intikamı filmini heyecan ve hasretle bekliyorum

pufidikle konuştum, gezmeler de çınar paşam, yarı kırk gezmesi, asker etmiş annesini vallahi, pek bir sinirli bir paşa olmuş deli şey

Eki Görüntüle 512863
oğlumun en sevdiği arkadaşı
bugün çektim

gamze on numara olmuş bence

allahım yarabbümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
biri beni kurtarsın deli olcam yoksam.
anneler şu bebelerinizi üstüste koysanız bana bir gönderiverseniz ben onların hepiciğinin tadına tek tek baksam nasıl olur acep yaaa.
bu bebişler var ya bu bebişler benim ilacım vallahi de billahide, içim neşe doluyor fotolarına baktıkça.

o aralanmış ağzının içini öpücem haaaaa kuzey efendi haberin olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok değişmiş ifadesi ferdam sankilim, daha bir adam adam bakıyor artıkın kurban olsunlar onaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla ne zaman istersen bekleriz
kapım hepinize her zaman açık
büyüdü esracım ya gün gün değişiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…