Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hala kahvaltıyla duruyorum hem de 1 dilim ekmek yedim.Doğu benden ayrılmadı ki bişeyler yiyeyim.Şimdi baktım yemek yok ne yapayım ne hazırlayayım offffffffffffffffff

valla ne zaman istersen bekleriz
kapım hepinize her zaman açık
büyüdü esracım ya gün gün değişiyor artık

ferdam rabbim bağışlasın nazarlardan korusun ve mümkünse kimseler alınmasın ama ben ayrı bir hastasıyım bu kuzeyin sankilim, bir adam sürekli bu kadar sempatik sevimli nasıl olabilirki.
şebeleğin o gıdısına beyzbol toplu yanaklarına yumulasım varrrrrrrr. çok tatlı çok yakışıklı maşallah sübhanallah.

ben inanıyorum çok sakin ve pozitif bir delikanlı olacak kuzey, onda bir ışık var, sanki hayatındaki rolü denge kurmak, insanları sakinleştirmek, huzurlu ortamlar yaratmakmış gibi bir enerji alıyorum bu veletten ben.olgun olgun bakıyor. çok değişik ifade edemiyorum

Ferdaaaaa o ogluna soyle ayakını den alsın gel benı dısle bakısı atmasınnnnn

elısssssss ve esraaaaaa

Hala kahvaltıyla duruyorum hem de 1 dilim ekmek yedim.Doğu benden ayrılmadı ki bişeyler yiyeyim.Şimdi baktım yemek yok ne yapayım ne hazırlayayım offffffffffffffffff
benim de bişey yiyesim yok bugün
sabah börek yedim onla duruyorum
yemek yapasım da yok ama misafirler var patates köfte yapacam
önceki günden de dolma var
sana çok basit biyemek tarifi vereyim çok lezzetli oluyor
kayseri yağlaması
hazır lavaş al, kıymadan karnıyarık içi hazırla
bikat lavaş bi kat kıyma üstüste diz
üzerine sarımsaklı yoğurt dök
mis gibi oluyor

ah kuzum çok sağol yaa
işallah dediğin gibi olur, ben de çok merak ediyorum geleceğini

Ferdaaaaa o ogluna soyle ayakını den alsın gel benı dısle bakısı atmasınnnnn

elısssssss ve esraaaaaa
rüzgara söyle alsın paçasını aşağı kuzeyin

Bugün tavuk çıkardım ama en kısa zamanda yapacağım.Yalnız burdaki lavaşlar kağıt gibi normal ekmeğe de olur mu ki

Ferda o lavası kesıyomusun sonra yogurt fılan canım cektı

esraaaa kıskırtma oglumu muhallebı cocusu yapıcam ben oglumu bı kerem

ben geldimmm işlem tamam biraz zmn geçsin duş alıp yola çıkıcam geçmişe bakıp geldiM

Ya bu topiğin bebeleri hakkaten çok tatlı her biri çok güzeller pardon hemde yakışıklılar

Ruzgar dızımde mama yıyıyo ayakları gogsume dayalı cırt dıye bır ses ve koku oglum guluyo sonuc sıctı ve mutlu

Bu da benim böceğim, başka bir pozunu göndermek isterdim ama hep memede olduğu için bir tek böyle var

2011 ylının temmuz ayında evlenen yasemin ergene bu yaz hep magazin programlarındaydı bebeğiyle tatil yapıyor diye şimdi ikinciye hamileymiş kendisine ileri derecede uyuz oluyorum halbuki doktorlar dizisinde seviyordum

ben daha 1 tane doğuramadım beeeeeeeeeeeeee

Ferda o lavası kesıyomusun sonra yogurt fılan canım cektı

esraaaa kıskırtma oglumu muhallebı cocusu yapıcam ben oglumu bı kerem

hehe sen öyle farzetmeye devam et, acaba rüzgarda hiç muhallebi çocuğu olacakgöz var mı diye hiç bakma

Bu da benim böceğim, başka bir pozunu göndermek isterdim ama hep memede olduğu için bir tek böyle var

ay kurban olsunlar, pek de keyifli gibi maşalla, valla görüntüye bakınca hiçte ufak bir bebiş gibi gelmedi bana, maşallah kıvamında yavrum

eliscim kendin açsan daha bir hoş olur elbette
ben hazırcı olduğumdan bana göre değil
evet gamzecim kesip dilim dilim yiyosun
resmi geliyoooorrr

kızlar ben çıkıyorum yemege gitcez kayınvalidemlere görümcemlerde gelcekmiş yani gene doğum muhabbetleri yarında istanbula gidiyorum .geldiğimde bol bol taze gebe ve anne görmek istiyorum ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…