valla ne zaman istersen bekleriz
kapım hepinize her zaman açık
büyüdü esracım ya gün gün değişiyor artık
Ferdaaaaa o ogluna soyle ayakını den alsın gel benı dısle bakısı atmasınnnnn
elısssssss ve esraaaaaa
benim de bişey yiyesim yok bugünHala kahvaltıyla duruyorum hem de 1 dilim ekmek yedim.Doğu benden ayrılmadı ki bişeyler yiyeyim.Şimdi baktım yemek yok ne yapayım ne hazırlayayım offffffffffffffffff
ah kuzum çok sağol yaaferdam rabbim bağışlasın nazarlardan korusun ve mümkünse kimseler alınmasın ama ben ayrı bir hastasıyım bu kuzeyin sankilim, bir adam sürekli bu kadar sempatik sevimli nasıl olabilirki.
şebeleğin o gıdısına beyzbol toplu yanaklarına yumulasım varrrrrrrr. çok tatlı çok yakışıklı maşallah sübhanallah.
ben inanıyorum çok sakin ve pozitif bir delikanlı olacak kuzey, onda bir ışık var, sanki hayatındaki rolü denge kurmak, insanları sakinleştirmek, huzurlu ortamlar yaratmakmış gibi bir enerji alıyorum bu veletten ben.olgun olgun bakıyor. çok değişik ifade edemiyorum
rüzgara söyle alsın paçasını aşağı kuzeyinFerdaaaaa o ogluna soyle ayakını den alsın gel benı dısle bakısı atmasınnnnn
elısssssss ve esraaaaaa
benim de bişey yiyesim yok bugün
sabah börek yedim onla duruyorum
yemek yapasım da yok ama misafirler var patates köfte yapacam
önceki günden de dolma var
sana çok basit biyemek tarifi vereyim çok lezzetli oluyor
kayseri yağlaması
hazır lavaş al, kıymadan karnıyarık içi hazırla
bikat lavaş bi kat kıyma üstüste diz
üzerine sarımsaklı yoğurt dök
mis gibi oluyor
ah kuzum çok sağol yaa
işallah dediğin gibi olur, ben de çok merak ediyorum geleceğini
rüzgara söyle alsın paçasını aşağı kuzeyin
bilmemki kuzum olur mu
Ruzgar dızımde mama yıyıyo ayakları gogsume dayalı cırt dıye bır ses ve koku oglum guluyo sonuc sıctı ve mutlu
Ferda o lavası kesıyomusun sonra yogurt fılan canım cektı
esraaaa kıskırtma oglumu muhallebı cocusu yapıcam ben oglumu bı kerem
Bu da benim böceğim, başka bir pozunu göndermek isterdim ama hep memede olduğu için bir tek böyle var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?