Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun canımmm
ne güzel bak bebeğin herşeyi iyiymiş
ne güzel hareket ediyorlar dimi yaaaallahın mucizesi işte
tahmini olarak cinsiyetini söylemdimi hani çok yakından bakıyorlar ya o zaman

Kanama diye başlayıp uzun yazınca ödüm koptu, çok şükür iyiymişsiniz

canım bunu nerden aldım birde sallanma özelliği var mı
e bebekten aldım canım
ayağınla dokunursan sallanıyo
kendi kendine sallanma özelliği yok
Maşallah çok tatlı olmuş deniz
Bizimki de buna benzer yatıyor ama kafası gömülüyor denizin kafası düz görünüyor

daha küçük olduğundan olabilir sankim gibime geldi

ben de oyle çıkıp duzenli yurumuorm aslnda oyle yaparız hulyam ya zaten ister istemez çıkcz alşverşe falan ...yani aslnda bayıla bayıla çıkczz

ben cinsiyetini öğrenince birkaç parça birşey almayı düşünüyorum canım
çok özeniyorum ya
şimdilik ona ait hiçbirşeyimiz yok

e bebekten aldım canım
ayağınla dokunursan sallanıyo
kendi kendine sallanma özelliği yok

daha küçük olduğundan olabilir sankim gibime geldi

yanın da düğmeler var gibi geldi bana oyüzden sallnıyordur diye düşündüm
ben ferdanın söylediğini alırım o zaman o kendiliğinden sallanıyormuş pillede çalışıyor

Evet zaten sarı akıntım vardı ne zamandır ama dr. ilaç vermek istememişti erken diye ama şimdi mecbur verdi bir adet fitil gece kullanıcam.Dr. um çok iyi görünce bir rahatlıyorum.Birde şakacı girdim sen niye bu kadar suratsızsın noldu bakım diyorSonra ultrasonda baktı bak bebeğin çok iyi keyfi yerinde burda birşey yok sen nerden kanıyorsun diyo çok şükür bebişlerimiz güçlendi artık inşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin Allaha emanetler.Bende 6 ekimde cinsiyetini öğrenicem dr. öyle dedi 6 ekimde gel cinsiyetini söyliyim dedi
geçmiş olsun canımmm
ne güzel bak bebeğin herşeyi iyiymiş
ne güzel hareket ediyorlar dimi yaaaallahın mucizesi işte
tahmini olarak cinsiyetini söylemdimi hani çok yakından bakıyorlar ya o zaman
Sağol canım.Evet çok şükür herşeyi iyi ve hareket ediyor mahşalalh kıpır kıpır geçen sefer sadece ayaklarını oynatmıştı bu defa hiç durmuyordu elleri ayakalrı kıpır kıpırdı mahşlalah görünce rahatladım çok şükür.Erken söylemek istemedi 6 ekimde gel dedi cinsiyet için.Senin bebeişinde çok yakında hareketleri gözükücek inşallah

ben cinsiyetini öğrenince birkaç parça birşey almayı düşünüyorum canım
çok özeniyorum ya
şimdilik ona ait hiçbirşeyimiz yok

Aaa canım aynı haftadayız biz senle seninde ultrasonda görmen lazım hareketleri bende yakında görürsün yazdım diğer mesajda aramızda bir hafta var diye kalmış aklımda ama aynıyız sende görürsün bu defaki kontrolde cinsiyettide belli olabilir bir sonraki kontrolünde

biz de gördük canım hareketlerini ellerini ayaklarını oynattı hatta afedersin popusunu bile döndü bizeee
sağlıkla alalım inşallah hepimiz kucaklarımıza

bu da çokk guzelmşşş
ben de uzun kollu alcam cnm
daha lcye gelmemş burda uzun kollu inşş yarn gorrsem sennknn aysından alrm ben dee

Son düzenleme:
ana kucağında uyuyan 2 melek gördüm ben az önce
maşallahhh yarabbim maşallah ya allah esirgesin bebelerimizi canlarımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…