Okuyarak geldiğim için önce geçmişi alıntıladım.
Herkese merhaba
Ben çok kötü bir gece geçirdim
Gece tuvalete kalktığımda peçeteye silince kan gördüm çok korktum
Bütün gece ağlamaktan tuvalate taşınmaktan uyuyamadım
Gece hastaneye gidecektim ama çok azdı sadece peçeteye silince geliyordu ve sonra kesildi
Kendi dr. umda hastane olmadığı için sabahı bekledim ama nasıl sabah ettim anlatamam çok korktum çok ağladım birşey olacak diye
Sabah 09:30 annemi uyandırdım birlikte hastaneye gittik.
Zaten yarın randevum vardı ben bir gün erken gitmiş oldum
Neyse dr. beni görünce neden bukadar suratsızsın bakim dedi çok şakacıdır kendileri
Ben başladım ağlamaya dr. un yanında gece lekelenmem oldu korktum dedim
Hemen geç bakalım dedi
Ultrasonda bebeişimi kıpır kıpır görünce bu defa sevinçten ağlamaya başladım.
Dr bebeğin çok iyi korkma herşey yolunda rahimde kanama yok sen nerden kanıyorsun dedi
Meğer kanama rahim ağzındanmış enfeksiyon olabilir dedi
Neyse yarın gitmiş olsam bakacağı şeyler vardı onlara baktı ultrasonda
bebişimin ense kalınlığına burun kemiğine kalp damarlarına eline koluna bacağına kafasına herşeyine baktı mahşallah herşey yolunda dedi 12. haftada bakılması gereken herşeye baktı normalmiş çok şükür.
Kanamada rahim ağzından geliyormuş bir fitil verdi gece yatmadan önce kullan dedi içinde sadece bir tane var.
Korkulacak birşey yok içeride bir insan oluşuyor arada böyle hafif lekelenmelerden korkma dedi.
Şuan hiç lekelenmemde kanamamda yok çok şükür
Birde her ihtimale karşı progestana devam et dedi bir ay daha.
Eve gelince yattım rahat rahat uyudum dinlendim uyanıncada annem yıkadı beni
Çok şükür şuan bende bebeğimde iyiyiz
Okuyarak geldiğim için önce geçmişi alıntıladım.
Herkese merhaba
Ben çok kötü bir gece geçirdim
Gece tuvalete kalktığımda peçeteye silince kan gördüm çok korktum
Bütün gece ağlamaktan tuvalate taşınmaktan uyuyamadım
Gece hastaneye gidecektim ama çok azdı sadece peçeteye silince geliyordu ve sonra kesildi
Kendi dr. umda hastane olmadığı için sabahı bekledim ama nasıl sabah ettim anlatamam çok korktum çok ağladım birşey olacak diye
Sabah 09:30 annemi uyandırdım birlikte hastaneye gittik.
Zaten yarın randevum vardı ben bir gün erken gitmiş oldum
Neyse dr. beni görünce neden bukadar suratsızsın bakim dedi çok şakacıdır kendileri
Ben başladım ağlamaya dr. un yanında gece lekelenmem oldu korktum dedim
Hemen geç bakalım dedi
Ultrasonda bebeişimi kıpır kıpır görünce bu defa sevinçten ağlamaya başladım.
Dr bebeğin çok iyi korkma herşey yolunda rahimde kanama yok sen nerden kanıyorsun dedi
Meğer kanama rahim ağzındanmış enfeksiyon olabilir dedi
Neyse yarın gitmiş olsam bakacağı şeyler vardı onlara baktı ultrasonda
bebişimin ense kalınlığına burun kemiğine kalp damarlarına eline koluna bacağına kafasına herşeyine baktı mahşallah herşey yolunda dedi 12. haftada bakılması gereken herşeye baktı normalmiş çok şükür.
Kanamada rahim ağzından geliyormuş bir fitil verdi gece yatmadan önce kullan dedi içinde sadece bir tane var.
Korkulacak birşey yok içeride bir insan oluşuyor arada böyle hafif lekelenmelerden korkma dedi.
Şuan hiç lekelenmemde kanamamda yok çok şükür
Birde her ihtimale karşı progestana devam et dedi bir ay daha.
Eve gelince yattım rahat rahat uyudum dinlendim uyanıncada annem yıkadı beni
Çok şükür şuan bende bebeğimde iyiyiz
e bebekten aldım canımcanım bunu nerden aldım birde sallanma özelliği var mı
Maşallah çok tatlı olmuş deniz
Bizimki de buna benzer yatıyor ama kafası gömülüyor denizin kafası düz görünüyor
ben de oyle çıkıp duzenli yurumuorm aslnda oyle yaparız hulyam ya zaten ister istemez çıkcz alşverşe falan ...yani aslnda bayıla bayıla çıkczz
e bebekten aldım canım
ayağınla dokunursan sallanıyo
kendi kendine sallanma özelliği yok
daha küçük olduğundan olabilir sankim gibime geldi
şimdi ben burdan kendime hakaret içerici sözler yazsam
kendi kendime hakaretten ban yermiyim
yanın da düğmeler var gibi geldi bana oyüzden sallnıyordur diye düşündüm
ben ferdanın söylediğini alırım o zaman o kendiliğinden sallanıyormuş pillede çalışıyor
Evet zaten sarı akıntım vardı ne zamandır ama dr. ilaç vermek istememişti erken diye ama şimdi mecbur verdi bir adet fitil gece kullanıcam.Dr. um çok iyi görünce bir rahatlıyorum.Birde şakacı girdim sen niye bu kadar suratsızsın noldu bakım diyormeganımmm geimş olsn ama var ya ilknde bnm aklma gelmişt rahm agzından olablr die enfekysondanmş demek
onlar kanama var mı yok mu anlıo evet içerde belli oluo
ki bak kanama olsa ble küçüleblıomş o kanamalar
ki senn içerden yani ordan degl ii olmş drun ne guzel açklamş herşeyi artık gonlun rahat olsn cnm
bebşlermz çok güçlüAllaha emanet onlarrr
Sağol canım.Evet çok şükür herşeyi iyi ve hareket ediyor mahşalalh kıpır kıpır geçen sefer sadece ayaklarını oynatmıştı bu defa hiç durmuyordu elleri ayakalrı kıpır kıpırdı mahşlalah görünce rahatladım çok şükür.Erken söylemek istemedi 6 ekimde gel dedi cinsiyet için.Senin bebeişinde çok yakında hareketleri gözükücek inşallahgeçmiş olsun canımmm
ne güzel bak bebeğin herşeyi iyiymiş
ne güzel hareket ediyorlar dimi yaaaallahın mucizesi işte
tahmini olarak cinsiyetini söylemdimi hani çok yakından bakıyorlar ya o zaman
ben cinsiyetini öğrenince birkaç parça birşey almayı düşünüyorum canım
çok özeniyorum ya
şimdilik ona ait hiçbirşeyimiz yok
Kanama diye başlayıp uzun yazınca ödüm koptu, çok şükür iyiymişsiniz
Evet zaten sarı akıntım vardı ne zamandır ama dr. ilaç vermek istememişti erken diye ama şimdi mecbur verdi bir adet fitil gece kullanıcam.Dr. um çok iyi görünce bir rahatlıyorum.Birde şakacı girdim sen niye bu kadar suratsızsın noldu bakım diyorSonra ultrasonda baktı bak bebeğin çok iyi keyfi yerinde burda birşey yok sen nerden kanıyorsun diyo çok şükür bebişlerimiz güçlendi artık inşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin Allaha emanetler.Bende 6 ekimde cinsiyetini öğrenicem dr. öyle dedi 6 ekimde gel cinsiyetini söyliyim dedi
Sağol canım.Evet çok şükür herşeyi iyi ve hareket ediyor mahşalalh kıpır kıpır geçen sefer sadece ayaklarını oynatmıştı bu defa hiç durmuyordu elleri ayakalrı kıpır kıpırdı mahşlalah görünce rahatladım çok şükür.Erken söylemek istemedi 6 ekimde gel dedi cinsiyet için.Senin bebeişinde çok yakında hareketleri gözükücek inşallah
Duygum dün bende gördüm lcw da var ama benim gördüğüm kısa kolluydu aynı gamzenin anlattığı desende olanlar kısa kolluydu bende uzun kollu baskısı şöle oalndan aldım
Eki Görüntüle 515205
Eki Görüntüle 515209 Eki Görüntüle 515208
kızlar ben bunları aldım birde gamzenin dediği meyve sepetlisinden aldım üstünde de nomm nommm yazıyo
çok sevimliler yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?