Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

biz de gördük canım hareketlerini ellerini ayaklarını oynattı hatta afedersin popusunu bile döndü bizeee
sağlıkla alalım inşallah hepimiz kucaklarımıza

Mahşallah subhanallah canım bebişine
İnşallah Allah a emanetler kuzucuklar
Allah inşallah herkese nasip etsin tez zamanda bu duyguları yaşamayı

Son düzenleme:

evet gördük bizde bu hafta
haftaya tekrar gidicez ikli test için ve ense kalınlığına falan bakılacak o zaman bizede tahmini olarak cinsiyetini söyler diye düşünüyorum
13.cü haftam bitirip 14 giriyo olucam o zaman gittiğimizde

Hanımlar fotoyu gördünüz sizce de gömülüyor mu yoksa normali böyle mi?

elisim,ana kucağının içindeki popo yeri çukur duruyor ya,sen o meyilin düzleşmesi için bi takım takviyeler yapabilirsin battaniye,pike gibi bişeyden

Son düzenleme:

Söyler bence de ilk bebeşlerde daha erken söylüyorlarmış ikinci bebeişlerde 16. haftaya kadar erteliyor bazı dr. lar ilk çocukla cinsiyeti aynı diye bile kürtaj düşüneneler oluyormuş Allah korusun.

Ruzgar oglan kemeraltını fethederkene

Eklentiler

• $Fotoðraf0156.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $Fotoðraf0157.webp
    54 KB · Görüntüleme: 29
  • $Fotoðraf0160.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba cnm nasılsın bayadır denk gelemiyoruz senle

ben aynıyım kuzum bildiğin gibi..
yani bebe mebe yok henüz :86:
inan hiç zorlanmıyorum da,demek hayırlısı böyleymiş diyip gayet huzurla oturuyorum..tevekkül bişey oldum..yada hep böyleydim bilmiyorum..:44:
şükürler olsun ki canım arkadaşlarımın bebeleri,benim de bebelerim.. hiç nazlanmadan hatta kendiliklerinden bebelerinin fotolarını ekliyolar buraya.. bayılıyorum

sen de iyisin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…