Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

En güzelini yapıyosun takmayıp bende aslında bu ay tedaviye başlayacaktım ama erteledim 2,3 ay sonraya soğan kürüne basladım kısmette varsa olacak zaten olmasada yapacak bişey yok bende fotolara bakarken kendimden geçiyorum resmen çok şekerler hepsi sağlıkla büyüsün inş.

olmadı evlat ediniriz zeynepcim
bebekse bebek işte
üzmeyelim kendimizi de çevremizi de..

Son düzenleme:
hepınıze tesekkur ederım artık aglamayacagım elımden bısey gelmıyor napayım aglasamda zırlasamda degısmeyecek allahım korusun melegımı

doktora gösterdım tahlıllerı hepsı normal dedı (bu galıba kötu yanı sebebı bılınmıyor enfeksıyonun)
15 gun takıp edelım gecmezse samsun fakulteye sevk edelım dedı
agzındakı pamukcuk 40 gun oldu o yaparmı dedım bılmıyorum yapmaz sanmam dedı
offffffffffff allahım yardım et yavruma
haftaya 2.ayında dogum yaptıgım hastaneye coruma gıdecektık oglumun doktoru ordakı dr olsun ıstıyordum o zamana kadar gecmezse ona göstercem belkı burdakıler yanlıs teshıs ettı
bırde sanırım kuculdu yada benmı öyle görmek ıstıyorum bılmıyorum
yanı 2 gun önce kafasını cevırınce barız bellı oluyordu bugun cevırınce göremıyorum elleyınce hıssedıyorum
ınsallah kuculuyordur kaybolur
kızlar dua edın nolur eşimlede bırbırımıze gırıyoruz
eşim doktorun salak oldugunu cocukda bısey olmadıgını söyluyor ben agladıkcada bagırıyor
cıktım ben
ınsallah guzel haberlerle dönerım yarın dahada kuculdu derım

selam arkadaslar nerdesiniz ya yok kimseler

deryacim uzulme bence insaallah onemli birsey degildir canim nolcak bizim bu vesveseli halimiz ya nefret ediyorum bu huyumdan nettende sakin saglikla alakali bir arastirma yapma adami olduruo hemen..

ildacim ya kizin cok tatli masallah ac kaldigindan mi hasta olmus zilli eee alistirdin ana karninda yedirip icirmeye istedigi gibi beslenemeyince yorulmus zilli.. masallah ona..

bende dr dan geldim.. bakti cok sukur iyi gozukuyor dedi.. kalp atisindan bu sefer erkege benziyor dedi :26: down sendromu icin de testi yaptirmadik.. oyle karar aldik esimle..

3 hafta sonraya randevu verdi hem cinsiyet hem de bebegin saglik durumuna bakilacak.. insaallah iyidir yavrum.. yavrularimiz iyi olsun hep..

opuyoruz sizleri teyzeleri bize de dua edin

kızlar bana ne olur gaz için ne yapabilirim özelden yada smsle yazın. oğlum çok fena durumda hastanelerdeyiz bu yüzden. saatlerce ağlıyor günde 1 saat uykum yok kollarım düştü çınarı taşımakdan, çok üzülüyorum onun acı çekmesine o ağlıyo ben ağlıyorum

kelin ilacı olsa başına sürer hesabı
maalesef çözümü yok kuzum
bizim hala geçmedi
damlaları dene belki işine yarar
biogaia,zinco,sub simplex,nurse harveys,metsil vs.
humana rezene çayını dene
bizde hiçbişey işe yaramadı umarım sizde yarar

Puffyyym yuzustu yatır cınarı zıncoyu dene mutlaka havluyu ısıt karnına koy

deryam annem yanmda ona sordum bu durumu eskler bilir boyle şeyi die olurmş oyle bezeler bak bende de varmş bi süre sonra kaybolmş
annem hiç mrk etmesn dıo

çok çok geçmiş olsun canım
anne olmak ne kadar zormuş
tabi bir o kadar da keyifli
insanın kalbi içindeki o küçük varlığa bağlanıyor
ona bir şey olacağını hissederse resmen yanıyor
ildanın da dediği gibi allah bizi bebeklerimizle sınamasın

huzurum sen naslsn kuzum gttn mi bi daha dra yok demi bi sıkntı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…