bu topicin bebisleri de coooook tatliiii
ben aynıyım kuzum bildiğin gibi..
yani bebe mebe yok henüz :86:
inan hiç zorlanmıyorum da,demek hayırlısı böyleymiş diyip gayet huzurla oturuyorum..tevekkül bişey oldum..yada hep böyleydim bilmiyorum..:44:
şükürler olsun ki canım arkadaşlarımın bebeleri,benim de bebelerim.. hiç nazlanmadan hatta kendiliklerinden bebelerinin fotolarını ekliyolar buraya.. bayılıyorum
sen de iyisin inşallah
En güzelini yapıyosun takmayıp bende aslında bu ay tedaviye başlayacaktım ama erteledim 2,3 ay sonraya soğan kürüne basladım kısmette varsa olacak zaten olmasada yapacak bişey yok bende fotolara bakarken kendimden geçiyorum resmen çok şekerler hepsi sağlıkla büyüsün inş.
ohşş şılup şulup namm nammm yumyyy
şaşkın bakışlı kırık aşkım benimmm:98: maşallahhhh koca oğlanıma
Eki Görüntüle 515209 Eki Görüntüle 515208
kızlar ben bunları aldım birde gamzenin dediği meyve sepetlisinden aldım üstünde de nomm nommm yazıyo
çok sevimliler yaaaa
olmadı evlat ediniriz zeynepcim
bebekse bebek işte
üzmeyelim kendimizi de çevremizi de..
Ruzgar oglan kemeraltını fethederkene
Ruzgar oglan kemeraltını fethederkene
kızlar bana ne olur gaz için ne yapabilirim özelden yada smsle yazın. oğlum çok fena durumda hastanelerdeyiz bu yüzden. saatlerce ağlıyor günde 1 saat uykum yok kollarım düştü çınarı taşımakdan, çok üzülüyorum onun acı çekmesine o ağlıyo ben ağlıyorum
deryam annem yanmda ona sordum bu durumu eskler bilir boyle şeyi die olurmş oyle bezeler bak bende de varmş bi süre sonra kaybolmşhepınıze tesekkur ederım artık aglamayacagım elımden bısey gelmıyor napayım aglasamda zırlasamda degısmeyecek allahım korusun melegımı
doktora gösterdım tahlıllerı hepsı normal dedı (bu galıba kötu yanı sebebı bılınmıyor enfeksıyonun)
15 gun takıp edelım gecmezse samsun fakulteye sevk edelım dedı
agzındakı pamukcuk 40 gun oldu o yaparmı dedım bılmıyorum yapmaz sanmam dedı
offffffffffff allahım yardım et yavruma
haftaya 2.ayında dogum yaptıgım hastaneye coruma gıdecektık oglumun doktoru ordakı dr olsun ıstıyordum o zamana kadar gecmezse ona göstercem belkı burdakıler yanlıs teshıs ettı
bırde sanırım kuculdu yada benmı öyle görmek ıstıyorum bılmıyorum
yanı 2 gun önce kafasını cevırınce barız bellı oluyordu bugun cevırınce göremıyorum elleyınce hıssedıyorum
ınsallah kuculuyordur kaybolur
kızlar dua edın nolur eşimlede bırbırımıze gırıyoruz
eşim doktorun salak oldugunu cocukda bısey olmadıgını söyluyor ben agladıkcada bagırıyor
cıktım ben
ınsallah guzel haberlerle dönerım yarın dahada kuculdu derım
Okuyarak geldiğim için önce geçmişi alıntıladım.
Herkese merhaba
Ben çok kötü bir gece geçirdim
Gece tuvalete kalktığımda peçeteye silince kan gördüm çok korktum
Bütün gece ağlamaktan tuvalate taşınmaktan uyuyamadım
Gece hastaneye gidecektim ama çok azdı sadece peçeteye silince geliyordu ve sonra kesildi
Kendi dr. umda hastane olmadığı için sabahı bekledim ama nasıl sabah ettim anlatamam çok korktum çok ağladım birşey olacak diye
Sabah 09:30 annemi uyandırdım birlikte hastaneye gittik.
Zaten yarın randevum vardı ben bir gün erken gitmiş oldum
Neyse dr. beni görünce neden bukadar suratsızsın bakim dedi çok şakacıdır kendileri
Ben başladım ağlamaya dr. un yanında gece lekelenmem oldu korktum dedim
Hemen geç bakalım dedi
Ultrasonda bebeişimi kıpır kıpır görünce bu defa sevinçten ağlamaya başladım.
Dr bebeğin çok iyi korkma herşey yolunda rahimde kanama yok sen nerden kanıyorsun dedi
Meğer kanama rahim ağzındanmış enfeksiyon olabilir dedi
Neyse yarın gitmiş olsam bakacağı şeyler vardı onlara baktı ultrasonda
bebişimin ense kalınlığına burun kemiğine kalp damarlarına eline koluna bacağına kafasına herşeyine baktı mahşallah herşey yolunda dedi 12. haftada bakılması gereken herşeye baktı normalmiş çok şükür.
Kanamada rahim ağzından geliyormuş bir fitil verdi gece yatmadan önce kullan dedi içinde sadece bir tane var.
Korkulacak birşey yok içeride bir insan oluşuyor arada böyle hafif lekelenmelerden korkma dedi.
Şuan hiç lekelenmemde kanamamda yok çok şükür
Birde her ihtimale karşı progestana devam et dedi bir ay daha.
Eve gelince yattım rahat rahat uyudum dinlendim uyanıncada annem yıkadı beni
Çok şükür şuan bende bebeğimde iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?