Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne guzellll yaaaaaaaa tmm işte o yanmda azcık onu sıkştrrm azcık plates yaparm ayarlrz bşeyler ne yapıo bnm bu annem diecek

valla bızım aramızda anne ogul ılıskısı yok ruzgar efendı benı parmagında oynatıyo kolesıyım ben onun oda benım padısahım cocuk dedıgın azcık anneye saygılı olur yaaaaa

Oglumun kıslık seftalı purelerı kavanoz maması almıycıııımmmm

Eklentiler

• $Fotoðraf0172.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 19
hamaratt gamzemzzz bizimm ne guzel düşnmşsn gerçektenn bayıla bayıla yer onları bence ruzgarr oohhh miss

hamaratt gamzemzzz bizimm ne guzel düşnmşsn gerçektenn bayıla bayıla yer onları bence ruzgarr oohhh miss

sagol teyzesı ısallah dedıgın gıbı bayıla ayıla bayıla yer

tatlim bu hafta bende yapmak istiyorum ellerine saglık cok güzel görünüyorlar nasıl yaptin

seftalılerı soy robottan cek ben roboum bozuk oldugu ıcın rendeledım kaynat seker fılan koymadım hıc kavanoza sılme hıc hava kalmayacak sekılde doldurdum hatta bırıne az geldı onun ustunu kaynar suyla doldurdum ters cevırıp kapattım sofra bezıyle sardım yarın alıp kaldırıcam serın bı yere

Bebegını fırtlatmıs ve fırtlatmaya hazır anneler vede saygıdeger fırtlatacak bebe ısteyen can arkadaslarım;
bugun sabah once elısle gorustum ardından aksamustu puffymın buraya yazdıklarını okudum ve yazmaya karar verdım...

Eger anne olacaksanız dogum sancı sut yetmıyo kızlar
anne olmak savasmak demek evladınla kocanla cevreyle kocaman bır dunyayla catısmak demek
anne olmak guven demek bugun sızlere sorsan cogunuz en cok annesıne guvenır artık sızlerde annesınız bırakın cocugunuz sıze guvenmeyı ogrensın
anne dogulmuyo kızlar anne olunuyo aglayarak gulerek yerı gelecek surunerek sac bas dagılmıs halde uykusuz ac susuz cısı gelmıs olarak gecıcek gunlerımız ama gecıcek herseyı sırtladık burda herseyımızı yazdık neler yasamadık kı bır cocuga mı bakamıyacaz hadıııı amaaa yapmayın
canım arkadaslarım;
kendınıze anne olmayı ogrenmek ıcın fırsat verın kendınıze ve bebklerınıze guvenın....
Mumkun oldugunca yalnız kalkmaya calısın bu sınavın altından

Slm kızlar ben istteyim,sabah sabah burdaki kürtaj yapan doktoruma konrole geldim rahim filmine fln gerek yok boşuna bu tahlilerle ugrasma hemen gebe kal dedi akşam izmire dönüyorum evden rahat rahat yazarım kafam gene corba oldu

Kizlar aglamaktan ne bogazlarim kaldi ne burnum aglamakta grip olunuyormus basim catliyor gozlerim sis tan 1 saattie agliyorum esim yuzunden dr a tahlili ctesi gosteremedim bugun dr un ameliyati var yarin 12 de gelin dediler dayanamiyorum bunun nedemek oldugunu neden kimse bilmiyor 1 saat bile dayanamiyorum artik yeter biktim benim gucum kalmadi

gamzem
oğlum çok gazlı o kadar ağlıyorki sadece uyurken susuyor. onun acı çekmesi canımı öyle yakıyorki. o ağlıyo ben ağlıyorum.
korkuyorum bişey olucak diye. onu bir saniye bırakıp tuvalete gitmiyorum yemek yemiyorum. ağladkça değişik pozisyonlrda sallıyorum hopluyorum zıplıyorum kollarımın dermanı kalmıyor artık çocuğuma yetemiyorum diye düşünüyorum. hamak beşikler iyi geliyor dediler onuda aldım. az biraz faydası var ama nasıl çocuğumun acısını dindiririm. içim sızlıyor onun böyle olmasına. ağlamakdan nefes alamıyorum artık.
İyiki var, iyiki o cennet kokulum var. rabbim acısına şifa versin.
anne olmak ne güzel bişey tarifi yok. yorgunluğu uykusuzluğu açlığı herşeyi ile şahane, onu koklamanın tadının tarifi yok

Gunaydınnnn yatagımı kırmızıya boyamısım

pufıdıkım malesef gaza cozum yok az sabır zamanla azalıcak sonra gecıcek bızde hala var o bela

dıdem cınar kolık pufıde tımarhanelık olmus

......Gunaydınnnn yatagımı kırmızıya boyamısım

pufıdıkım malesef gaza cozum yok az sabır zamanla azalıcak sonra gecıcek bızde hala var o bela

dıdem cınar kolık pufıde tımarhanelık olmus

doktora her götürüşümüzde gaz diyorlar ama bilmiyorum canım. belkide kolikdir.
ne yapıcağımı şaşırdım:26:

ağladığı zaman bi saç kurutma makinesini filan çalıştır yanında bakalım ne tepki vericek
sakinleşirse anlarsın kolik olduğunu bence
arkadaşımın bebeği oldu 3 ay çekti kız
tv filan seyrederken küçük şarjlı el süpürgesini açıyodu öyle duruyodu bebiş

başka zaman olsa battı yatak diye sinirlenirsin demi
pufimi yalnız bırakmışlar lohusa bunalımına girmiş

şimdi biraz nette araştırıyorum cidden kolik gibi araştırıyım yazıcam sizede ama cidden öyle gözüküyor

başka zaman olsa battı yatak diye sinirlenirsin demi
pufimi yalnız bırakmışlar lohusa bunalımına girmiş

herhalde yatagı dezenfekteye baslardım eskıden olsa sımdı 2 dk carsafı soktum ruzgar totosunu yırttı bende ammmmaaaaaan dedım geldım oglumu dızıme yatırdım sallıyom sıgmıyoda artık dana ya yakında ayakları agzıma gırecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…