ne guzellll yaaaaaaaa tmm işteo yanmda azcık onu sıkştrrm azcık plates yaparm ayarlrz bşeyler ne yapıo bnm bu annem diecek
Oglumun kıslık seftalı purelerı kavanoz maması almıycıııımmmm
hamaratt gamzemzzz bizimmne guzel düşnmşsn gerçektenn bayıla bayıla yer onları bence ruzgarr oohhh miss
tatlim bu hafta bende yapmak istiyorum ellerine saglık cok güzel görünüyorlar nasıl yaptin
Bebegını fırtlatmıs ve fırtlatmaya hazır anneler vede saygıdeger fırtlatacak bebe ısteyen can arkadaslarım;
bugun sabah once elısle gorustum ardından aksamustu puffymın buraya yazdıklarını okudum ve yazmaya karar verdım...
Eger anne olacaksanız dogum sancı sut yetmıyo kızlar
anne olmak savasmak demek evladınla kocanla cevreyle kocaman bır dunyayla catısmak demek
anne olmak guven demek bugun sızlere sorsan cogunuz en cok annesıne guvenır artık sızlerde annesınız bırakın cocugunuz sıze guvenmeyı ogrensın
anne dogulmuyo kızlar anne olunuyo aglayarak gulerek yerı gelecek surunerek sac bas dagılmıs halde uykusuz ac susuz cısı gelmıs olarak gecıcek gunlerımız ama gecıcek herseyı sırtladık burda herseyımızı yazdık neler yasamadık kı bır cocuga mı bakamıyacaz hadıııı amaaa yapmayın
canım arkadaslarım;
kendınıze anne olmayı ogrenmek ıcın fırsat verın kendınıze ve bebklerınıze guvenın....
Mumkun oldugunca yalnız kalkmaya calısın bu sınavın altından
pufim canım kolik mi oldu Çınar :26:
doktora her götürüşümüzde gaz diyorlar ama bilmiyorum canım. belkide kolikdir.
ne yapıcağımı şaşırdım:26:
......Gunaydınnnn yatagımı kırmızıya boyamısım
pufıdıkım malesef gaza cozum yok az sabır zamanla azalıcak sonra gecıcek bızde hala var o bela
dıdem cınar kolık pufıde tımarhanelık olmus
ağladığı zaman bi saç kurutma makinesini filan çalıştır yanında bakalım ne tepki vericek
sakinleşirse anlarsın kolik olduğunu bence
arkadaşımın bebeği oldu 3 ay çekti kız
tv filan seyrederken küçük şarjlı el süpürgesini açıyodu öyle duruyodu bebiş
başka zaman olsa battı yatak diye sinirlenirsin demi
pufimi yalnız bırakmışlarlohusa bunalımına girmiş
başka zaman olsa battı yatak diye sinirlenirsin demi
pufimi yalnız bırakmışlarlohusa bunalımına girmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?