şimdi biraz nette araştırıyorum cidden kolik gibi araştırıyım yazıcam sizede ama cidden öyle gözüküyor
aslında lohusa bunalımına sokanlar çevredekiler. insan derdini anlatamadığında bunalıma giriyor.
rabbim oğluma sağlık versin başka bişey istemiyorum.
doktora her götürüşümüzde gaz diyorlar ama bilmiyorum canım. belkide kolikdir.
ne yapıcağımı şaşırdım:26:
herhalde yatagı dezenfekteye baslardım eskıden olsa sımdı 2 dk carsafı soktum ruzgar totosunu yırttı bende ammmmaaaaaan dedım geldım oglumu dızıme yatırdım sallıyom sıgmıyoda artık dana ya yakında ayakları agzıma gırecek
bende öyle sallıyorum da göğsümün üst tarafına kadar gelmeye başladı ayakları
az kaldı ağzıma doğru yoldalar
bende öyle sallıyorum da göğsümün üst tarafına kadar gelmeye başladı ayakları
az kaldı ağzıma doğru yoldalar
benımkının vucut tıpı ben ustle alt farklı ust 74 alt 68 ama bacaklar babaya cekıcek sanırım kısa olucak bende tobıkım fılan ama bacak boyum 1 mt yaaaa oglum dotten bacaklı olucakk sanırsammm...
kızlar kolik hastalığı için müzikleri denedinizmi bir deneyin bakalım burdan çalabilirsiniz bebeklerinize işe yarıyormu?
Esenshop | Buzuki Orhan / Kolik | MÜZİK
teşekkür ederim canım. şimdi indiriyorum. inşallah faydası olur.
tesadüfmü bilmiyorum ama sagopanın ateşden gömlek şarkısında biraz susuyordu. belki bu cidden işe yarar
ayyy gamze yaaaaaaa
hiç belli olmaz o dur bakalım
dinletiyodun ya tanıdık geliyodur belkim
teşekkür ederim canım. şimdi indiriyorum. inşallah faydası olur.
tesadüfmü bilmiyorum ama sagopanın ateşden gömlek şarkısında biraz susuyordu. belki bu cidden işe yarar
rica ederim ama kolik cdsini çok kişi biliyor ve çok yaradığını duydum çocuklar tavana dikiyormuş gözleri ve susup uyuyormuş :)
buda aldığımız hamak beşikde ve sofrada
çocuğumu yiceniiz kızııımmm
ben öyle yastığın üstüne koymuştum koltukta yuvarlandı düştü benim cadı dikkat edin he
kız varya zaten düşcek diye kafayı yiyorum neler yapıyorum. utanmasam beline bi kemerl bide tavana bağlıycam çocuğu
bu arada müzikleri dinliyoruz şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?