Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aslında lohusa bunalımına sokanlar çevredekiler. insan derdini anlatamadığında bunalıma giriyor.
rabbim oğluma sağlık versin başka bişey istemiyorum.

canım sen cevreye bakarsan agzına s....carlar valla sen bıldıgın gıbı yap ne dınlıyon kı normalde dınlemezsın zaten....

bende öyle sallıyorum da göğsümün üst tarafına kadar gelmeye başladı ayakları
az kaldı ağzıma doğru yoldalar

Canım nasılsın dr bulabıldın mı esın ıs durumunu ne yaptı ıyımısın

benımkının vucut tıpı ben ustle alt farklı ust 74 alt 68 ama bacaklar babaya cekıcek sanırım kısa olucak bende tobıkım fılan ama bacak boyum 1 mt yaaaa oglum dotten bacaklı olucakk sanırsammm

benımkının vucut tıpı ben ustle alt farklı ust 74 alt 68 ama bacaklar babaya cekıcek sanırım kısa olucak bende tobıkım fılan ama bacak boyum 1 mt yaaaa oglum dotten bacaklı olucakk sanırsammm...

teşekkür ederim canım. şimdi indiriyorum. inşallah faydası olur.
tesadüfmü bilmiyorum ama sagopanın ateşden gömlek şarkısında biraz susuyordu. belki bu cidden işe yarar

rica ederim ama kolik cdsini çok kişi biliyor ve çok yaradığını duydum çocuklar tavana dikiyormuş gözleri ve susup uyuyormuş :)

çocuğumu yiceniiz kızııımmm
ben öyle yastığın üstüne koymuştum koltukta yuvarlandı düştü benim cadı dikkat edin he

kız varya zaten düşcek diye kafayı yiyorum neler yapıyorum. utanmasam beline bi kemerl bide tavana bağlıycam çocuğu
bu arada müzikleri dinliyoruz şuan

kız varya zaten düşcek diye kafayı yiyorum neler yapıyorum. utanmasam beline bi kemerl bide tavana bağlıycam çocuğu
bu arada müzikleri dinliyoruz şuan

tahmin edebiliyorum bi de eşime söylemedim ben düştüğünü o gece sabaha kadar gözüme uyku girmedi
bi de yerde gördüğüm an ki halimi düşün aklımı kaybedicem sandım
bi sarılmışım çocuğa kardeşim zor aldı elimden abla dur bakiim bişisi varmı diyo ama nerdeee kitlendim resmen bırakmıyodum çocugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…