Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kısaca hamileyim desene :)

Kısaca hamileyim desene :)
nerdeeeeee 1,69 çok küçük bir rakam bilmiyorum 16,18,ve 21. günleride değerlendirmiştik geç döllenme olabilir belki diyorum normalde avu günüm 13 gün idi ama suana kadar olmadığama göre 30-14 yani 16. gün yumurtlamışım ne bileyim kafam çok karışık ha geldi ha gelecek her wc ye gidişim kabus :18:gebe olduğumdan emin olsam kalkmadan yatıyorum hemen ilaca başlarım farklı bir rahim problemim var karısık benim durumlar

iyi pazarlar kizlar

enim dun gece gogus hassaiyetim gitti gerildim ben de
wc ye kalkarken sanki kopcak gibi acirdi sabah uyaninca da oyle
simdi hicbir sey olmadi hissetmedim hic aci yok
bir anda yok oldu korktum yaa:44:

evrim benim de gitmisti simdi bu aralar basladi yine.. korkmayalim.. icimizdeki mucize icin Rabbimize sukredelim.. dua edelim,, Allaha emanet edelim.. bu guzel zamanin tadini cikaralim insaallah..

bence bekle bakalim ve idrar testini tekrarla, ikinci cizgi yine cikarsa gec dollenme olabilir hakikaten neden olmasin

Sağol cnm evet melekler rabbim hepimizin meleklerini korusun inşallah kuzunada acil şifalar versin. düzelir benim yeğenimdede vardı tatlım düzeldi .

Asos canım kan testını farklı bır merkezde tekrarlatmanı onerırım ben ıdrarda cıkıp kanda bu kadar az cıkması ılgınc

kac kilo almistin bacim hamileligin boyunca..

ne guzel canim yaa.. bu sureci bizde saglikla atlatsak da yavrumuzu kucaklasak..

bir de sanirim benim kabuslarim basladi.. aksam cok kotu ruya gordum.

canım toplam 15 kilo almıştım ama gidiverdiler

pufidikim çok kıskandım kilolarını vermeni haberin ola

kıskanma bacım, bence sende epeycesini verdin

Pufym şuanki kilon benim şuanki kilomla aynı gibi duruyor fotoda hatta aynı kazaktan benimde var.
Sen şuan kaç kilosun?

canım boyum 172 kilo 51 şuan üzerimdekinin bedenide xs

puffimmm wooov dıorm sana bi de kocamannn maşallahhh
ama boyle paylşman ii oluo biz de gaza gelelim klonun ney faydası var Allah aşkna
dogumdan sonra ben de plates falan başlarm sanrm bebşten fırsat bulrsam tabii

canım sen bir doğurda işemeye fırsat kalmayıp sancıdan artık altına kaçırdığın günler gelicek.
hatta yemek sana bakarken sen ymeğe dokunucak fırsat bulamıycan

annem yanımda durucak diye çok seviniyodum ama doğum yaptım herkesin bişeyleri çıkıverdi, çok bunalıyorum kalabalığın içinde yanlız kaldım resmen.
annemin eşi amleiyat oldu bel fıtığından annem onunla uğraştı kendi romatizma tedavisi var zaten bide gitti dişlerinin tedavisine başladı yetmez gibi ananeminde ameliyat olması lazımmış gözünden şimdide onunla. çocuk çok fena gaz yüzünden sürekli ağlıyor. bir başımayım nefes alamıyorum artık. çok bunaldım. yemin ediyorum çocuğuma bakıcak birisi olsa öldürücem kendimi

neler diyosun canım sen
sacmalama
biz o bebeği nasıl bekledik.
sen hiç bişey düşünme
sadece kendine ve bebeğine bak
neden başka şeyleri düşünüyosun kiii??
bebeğinin gazı varsa bir sütü tedavisi var bi araştır doktorA GÖTÜR
HAva cok güzel dışarı cıkın tabi 3 haftalık bebek cıkar mı dışarı bilmiyorum ama ben heralde cıkartırdım...

benim bebeğim olsa kimse gelmiyo diye üzülmem
kimse benim bebeğime bakmak zorunda değil
bende ilk evlenince yemek konusunda cok zorlandım agladım zırladıma ama annem gelip yemegimi yapmadı
bi gün yapıcam 2 gün yapıcam bunun sonu yok kendin ögren dedi..

o yüzden başının caresine baksan baksan sen bakarsın elin ayagın tutyomu saglıgın yerinde mi başkasına muhtaç olma
kendine yet canım
ben başkasından medet ummaktansa kendi başımın çaresine bakmayı seviyorum
yoksa herkes yarı yolda bırakır istediğin gibi yapmaz filan...

evrim benim de gitmisti simdi bu aralar basladi yine.. korkmayalim.. icimizdeki mucize icin Rabbimize sukredelim.. dua edelim,, Allaha emanet edelim.. bu guzel zamanin tadini cikaralim insaallah..

canim haklisin
hep iyi dusunmek lazim
esimden de lafi isittim hep kotu dusunuyorsun diye
ama bugunu zor geciriyorum adet sancim var karnimin alti geriliyor
adet sancilarim 6.haftada gecmisti oysa, yeni adte donemi de geceli 10 gun olmus en az
bir de gogus agrimiyor artik o yuzden
ama insallah yolundadir
doktora gitmeme daha cok var 11.haftaya belki 12.ye kadar ultrason yapmayiz diyordu doktorum

Kızlar hepinize selam
geçmişe pek fazla bakamadım ama atlaya atlaya baktım
Damlacm kızına geçmiş olsun çok üzüldüm
Pufidik deme öyle şeyler Allah korusun yokluğu ne kadar acıydı hatırlasana yanında işte meleğin geçicek bu zor günler inan
Ferdacım oğluna geçmiş olsun inşallah hemencik kapanır ama dr.un da dediği gibi artık anlıyorlar herşeyi dedilerse
kapanıcaktır o güzel düşünelim
Gamzeee bu topikte kırmızılar geldidiye sevinenlerde var artık
Elis fotoğrafını ve doğum hikayeni çok beğendim en güzel mutlu son zor geçen hamileliğin sonunda onu kokayabilmektir heralde
bana gelince bayadır girmiyorum bilmiyorum farkettiniz mi merak ettiniz mi ama anlatıyım
ben buraya her geldiğimde çok duygusal oluyorum herangi bebiş isteyen bi annenin yazısına hayal kırıklığına denk gelince yada umut dolu başlıkları görünce ağlıyorum tutamıyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum biraz uzak kalmak bana iyi gelicek ama hepinizi özlüyoum inanın
adetin 2. günü prolaktin bakıldı 27 küsürlerde çıktı sevgili profum başka bi yerde 3 gün sonra tekrar istedi 50 küsürlere yükselmiş yarın sonucu götürüp göstericem bakalım ne dicek eğer sadece dostinex verirse bişeye yarmıycak çünki kullandığım ay bebiş olmamıştı şimdide olaz eğer mr iserse kendimi biyerden aşağı atarım heralde çektirmek istemiyorum ben bebek istiyorum ama heralde bu benim için en olmucak şey
hepinizi seviyorum gerçekten iyi ki varsınız şimdi misafirlerim var onlarla oyalanıyorum zaman geçsede kurtulsam şu mutsuz günlerimden eski ben olup yine gelebilsem

evet canim yoktun baya bir suredir iyiki geldin de yazdin, durumunu haberdar ettin..

ne diyeyim canim haklisin.. imtihanlar cesit cesit iste.. tedavin insaallah en kisa surede olumlu sonuclanir guzel haberlerini aliriz burdan..

ara sira yaz da hepten merakte birakma

valla gamzem annem de buraya taşncak ya ondan azcık boyle cesaretli konşuorm ama dedgm gibi çok iddialı deglm yaşamasam da ne kadar yogun ve zor oldgunu sizi okdça anlıorm zamana bırakalm bakalm olmadı beş atlı aylık olnca onnla yaparz plates :)) yuvarlnrz brlkte yerlerde

perim uzak kaldgnn çok farkındaym cnm çok da ii yapıosn kendnce ama şu dedgne kızdm en olmayacak şey deme neolur oyle degl cunku bak drunu da sevıosn onnla çıktnz tedavi yolna ne dıosa yap sonu bebşli olacak emn ollll bıkmadan dıorm az kaldı senn içinnnnn

Son düzenleme:

6 ayı beklemene gerek yok bız sımdı yuvarlanıyoruz yatakta ellerı kollları carpıyoruz beraber cıglık atıyoruz yakında evımı bascak guvenlık guclerı kım cıglık atıyo dıye

razyım cnm hepsne bi gelsn de melegm hayırlısyla bi alaym kucagma herşeye deger bence

Son düzenleme:
6 ayı beklemene gerek yok bız sımdı yuvarlanıyoruz yatakta ellerı kollları carpıyoruz beraber cıglık atıyoruz yakında evımı bascak guvenlık guclerı kım cıglık atıyo dıye

ne guzellll yaaaaaaaa tmm işte o yanmda azcık onu sıkştrrm azcık plates yaparm ayarlrz bşeyler ne yapıo bnm bu annem diecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…