inşallah çok iyisinizdir hepiniz hepinize iyi hafta sonları diliyorum.. benim adet tarihim 21 eylül idi evde test yaptım 2.çizgi silikti gittim kan verdim değer 1,69 çıktı normalde yokken 0,01 çıkardı hoş çok fark yok ama ayrıca bugün 30. gün 27. gün gelmesi gereken adet benimle oyun oynuyo hep düzenli olurdum oysaki
nerdeeeeeeKısaca hamileyim desene :)
iyi pazarlar kizlar
enim dun gece gogus hassaiyetim gitti gerildim ben de
wc ye kalkarken sanki kopcak gibi acirdi sabah uyaninca da oyle
simdi hicbir sey olmadi hissetmedim hic aci yok
bir anda yok oldu korktum yaa:44:
hayırlısı ile inşallah .... yarın sabah olmazsam yine kanda baktırcambence bekle bakalim ve idrar testini tekrarla, ikinci cizgi yine cikarsa gec dollenme olabilir hakikaten neden olmasin
damla geçmiş olsun, meleğine acil şifalar diliyorum, tez zamanda kavuşun inşallah
moon kuzuna maşallah canımmelek bunlar
ekoyu sormuşsunuz kızlar,bizim drun 3. ay rutin muayenesinde vardı eko
2 farklı doktora gidiyoruz kalbinde bir sıkıntı duymamışlardı
ama ekoda kalbinde delik çıktı maalesef
ilk duyduğumda korkunç geldi ama hem kalp hem çocuk dru zamanla kapanacağını söyledi
bebeklerin %70inde olurmuş
6 aylıkken tekrar eko çekilecek,o zamana kapanmış olmasını umuyoruz, kapanmadıysa da sürekli takip ettirecez
kalp doktoru kapanacak gibi duruyor, kapanmayacakları zaten anlıyoruz artık dedi
inşallah dedikleri gibi olur, beklemedeyiz
çabuk yorulması, az kilo alması bu yüzdenmiş
dua larınıza bizi de ekleyin olur mu kızlar
burası küçük bir ilçe ve sadace devlet hastanesi varAsos canım kan testını farklı bır merkezde tekrarlatmanı onerırım ben ıdrarda cıkıp kanda bu kadar az cıkması ılgınc
kac kilo almistin bacim hamileligin boyunca..
ne guzel canim yaa.. bu sureci bizde saglikla atlatsak da yavrumuzu kucaklasak..
bir de sanirim benim kabuslarim basladi.. aksam cok kotu ruya gordum.
pufidikim çok kıskandım kilolarını vermeni haberin ola
Pufym şuanki kilon benim şuanki kilomla aynı gibi duruyor fotoda hatta aynı kazaktan benimde var.
Sen şuan kaç kilosun?
puffimmm wooov dıorm sana bi de kocamannn maşallahhh
ama boyle paylşman ii oluo biz de gaza gelelim klonun ney faydası var Allah aşkna
dogumdan sonra ben de plates falan başlarm sanrm bebşten fırsat bulrsam tabii
annem yanımda durucak diye çok seviniyodum ama doğum yaptım herkesin bişeyleri çıkıverdi, çok bunalıyorum kalabalığın içinde yanlız kaldım resmen.
annemin eşi amleiyat oldu bel fıtığından annem onunla uğraştı kendi romatizma tedavisi var zaten bide gitti dişlerinin tedavisine başladı yetmez gibi ananeminde ameliyat olması lazımmış gözünden şimdide onunla. çocuk çok fena gaz yüzünden sürekli ağlıyor. bir başımayım nefes alamıyorum artık. çok bunaldım. yemin ediyorum çocuğuma bakıcak birisi olsa öldürücem kendimi
evrim benim de gitmisti simdi bu aralar basladi yine.. korkmayalim.. icimizdeki mucize icin Rabbimize sukredelim.. dua edelim,, Allaha emanet edelim.. bu guzel zamanin tadini cikaralim insaallah..
Evrıytınkcım kırmızılanmak muthıs bısıy cunku 3 aylık beben varken hamılelık suphesıne gırmek berbat
megommmmmm bısde senı cok sevıyossssssss bılıyosunnnnn
dyguuuuuu plates yapacan ha sen bı dogurda gorecem ben senı degıl plates ısemeye bıle gıdemıcen
perim uzak kaldgnn çok farkındaym cnm çok da ii yapıosn kendnce ama şu dedgne kızdm en olmayacak şey deme neolur oyle degl cunku bak drunu da sevıosn onnla çıktnz tedavi yolna ne dıosa yap sonu bebşli olacak emn ollll bıkmadan dıorm az kaldı senn içinnnnnKızlar hepinize selam
geçmişe pek fazla bakamadım ama atlaya atlaya baktım
Damlacm kızına geçmiş olsun çok üzüldüm
Pufidik deme öyle şeyler Allah korusun yokluğu ne kadar acıydı hatırlasana yanında işte meleğin geçicek bu zor günler inan
Ferdacım oğluna geçmiş olsun inşallah hemencik kapanır ama dr.un da dediği gibi artık anlıyorlar herşeyi dedilerse
kapanıcaktır o güzel düşünelim
Gamzeee bu topikte kırmızılar geldidiye sevinenlerde var artık
Elis fotoğrafını ve doğum hikayeni çok beğendim en güzel mutlu son zor geçen hamileliğin sonunda onu kokayabilmektir heralde
bana gelince bayadır girmiyorum bilmiyorum farkettiniz mi merak ettiniz mi ama anlatıyım
ben buraya her geldiğimde çok duygusal oluyorum herangi bebiş isteyen bi annenin yazısına hayal kırıklığına denk gelince yada umut dolu başlıkları görünce ağlıyorum tutamıyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum biraz uzak kalmak bana iyi gelicek ama hepinizi özlüyoum inanın
adetin 2. günü prolaktin bakıldı 27 küsürlerde çıktı sevgili profum başka bi yerde 3 gün sonra tekrar istedi 50 küsürlere yükselmiş yarın sonucu götürüp göstericem bakalım ne dicek eğer sadece dostinex verirse bişeye yarmıycak çünki kullandığım ay bebiş olmamıştı şimdide olaz eğer mr iserse kendimi biyerden aşağı atarım heralde çektirmek istemiyorum ben bebek istiyorum ama heralde bu benim için en olmucak şey
hepinizi seviyorum gerçekten iyi ki varsınız şimdi misafirlerim var onlarla oyalanıyorum zaman geçsede kurtulsam şu mutsuz günlerimden eski ben olup yine gelebilsem
valla gamzem annem de buraya taşncak ya ondan azcık boyle cesaretli konşuorm ama dedgm gibi çok iddialı deglmyaşamasam da ne kadar yogun ve zor oldgunu sizi okdça anlıorm zamana bırakalm bakalm olmadı beş atlı aylık olnca onnla yaparz plates :)) yuvarlnrz brlkte yerlerde
canım toplam 15 kilo almıştım ama gidiverdiler
kıskanma bacım, bence sende epeycesini verdin
canım boyum 172 kilo 51 şuanüzerimdekinin bedenide xs
canım sen bir doğurda işemeye fırsat kalmayıp sancıdan artık altına kaçırdığın günler gelicek.
hatta yemek sana bakarken sen ymeğe dokunucak fırsat bulamıycan
6 ayı beklemene gerek yok bız sımdı yuvarlanıyoruz yatakta ellerı kollları carpıyoruz beraber cıglık atıyoruzyakında evımı bascak guvenlık guclerı kım cıglık atıyo dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?