Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Tamam beklemicem zaten banada çok uzun geldi
bende sağlık ocağında aile hekimine yaptırıyorum tsh için tahlili
orada ebe hemşire var o bana dosya açtı
dediki bir sonraki tahlili 2 ay sonra yapalım
o öyle değince aile hekimide kendi isteğime göre tahlil yapmıyor
bende kararsız kaldım uzun geldi aradaki zaman.
Ben 6 sında özeldeki dr. uma gidicem artık bu ay özelde yaptırırım tahlili
sonra diğer ayda ikinci tahlili sağlık ocağnda yaptırırım yine

iyi fikir tatlım :))
uyku bastı beni.
sabah uyku yok gündüz uyukla nasıl iş anlamadım

İlk tsh için tahlili 23 ağustosta yaptırmıştım
İkinciyi 11 eylül şimdi üçüncüyüde 6 ekimde yaptırırım arada bir ay bile olmamış oluyor tam ideal olur sanırım.

Ben gıdınce muhabbet azıyo burda noluyo lennn aaaaa oglumla yatakta oynastık sonra sarıldımm amanınnn bı baktım uyumus yavrummm sonra sırtustu yattım gogsume yatırdım ıyıce daldı attım babasının yerıne ohhh ısımı yaptım emzırme yastıgını yıkıyorum sımdı makınede yemekte tamam bı pılav kaldı

lovely bendede x belt slıng var tunıkodan aldım hemde kapıda odemesıde var cok memnunuz bız ana ogul

Şimdi baktım çift askılı buda güzelmiş sanırım bunu alırım bende o zaman kadar fikir değişitrmezsem
Sağol gamzem.Kızlar benim eşim geldi şimdilik çıkıyorum gece gelirim

Ayyyyy bıblonun kızceyle benım oglum ne kadar benzıyo bırbırıne hayretlerdeyım suan

biblo ve gamze bebekleriniz klonlanmış gibii ne kadar çok benziyorlarMaşallahhhhh ikisinedeeee çok şeker bunlarrrrr çoook.Sağlıkla büyüsünler annelerine babalarına hayırlı birer evlat olsunlar inşallah.

biblo ve gamze bebekleriniz klonlanmış gibii ne kadar çok benziyorlarMaşallahhhhh ikisinedeeee çok şeker bunlarrrrr çoook.Sağlıkla büyüsünler annelerine babalarına hayırlı birer evlat olsunlar inşallah.

ay bak sende farketmıssın bu kadarı pes oglumun kız versıyonuda cok guzel oluyomus anladım boylece bende
darısı basına olacak ısallah bıtanem rabbım sanada hayırlı ve saglıklı bır evlat nasıp etsın

selam kizlar

kizlar bende anal fissur var tamam mi ( makat icinde catlak yani ).. her buyuk tuvalete ciktigimda canim yaniyor ve agrisini aksama kadar cekiyorum.. hic kabiz olmamam ve her gun tuvalete ciksam bile diskinin yumusak olmasi lazim.. yani hep sebze, meyve, lifli gidalar o sekilde beslenmem lazim.. ama insan her zaman o sekilde beslenemez ki..

dun mesela burda turkler bir araya geldiler baktim lahmacun var, gozleme var.. bir bucuk lahmacunu ve bir gozlemeyi bir kutu kolayla yedim.. biliom sonra cekecem onu ama insanin cani da istiyor.. yani her zaman saglikli beslenmem gerek benim.. ve sanirim bu makatimdaki yirtik buyudu oyle hissediyorum.. resmen diskimda kan goruyorum.. sonrasinda da kan gelior zaten.. dun yatana kadar hep geldi ( ama ciddi kanama seklinde degil cok sukur ) mesela,,

bu sekilde 9 ayi bitiren var mi aranizda ya.. zor birsey hakikaten.. ama yine benim irademle daha kolaylasma ihtimali var.. bebegim saglikli olsun da napim.. oyle ya da boyle idare edecez.. bir de ben dogumdan sonrasini dusunuyorum.. daha da zorlanabilirim sonrasinda.. hayirlisi napim.. gunahlarima kefaret olsun..

ama bu konuda bilgisi olanlar varsa bana bi yazin bacilar ya...

Kızın olursa öyle olurr baksana maşallah gözler çok benziyo özellikle gamzemm bu ay aşılamaya gidiyorummmmm az kaldı 1 hafta falan dua et oldumuuuu canım benimmmmm iyi dileklerin için teşekkür ederimmmmm

Kızın olursa öyle olurr baksana maşallah gözler çok benziyo özellikle gamzemm bu ay aşılamaya gidiyorummmmm az kaldı 1 hafta falan dua et oldumuuuu canım benimmmmm iyi dileklerin için teşekkür ederimmmmm

ay cok sevındım canım rabbım yuzune baksın ısallah tek seferde konuversın bebecıgın gobegıne

Geçmiş olsun canım.
Acaba düzenli kullanabileceğin bir ilaç yokmu hiç kabız olmamak için.Yada dr. adanışsan zararı yoksa meyveli probiyotik yoğurtlardan yesen hergün yovita vs. oluyorya onların faydası oluyor kabızlığa ama hamilelikte zararlımı bilmiyorum.

he heeee ben geldim dökündüm yemek yedim kocayla bi posta kavga ettim ve işte burdayım gıcık etti beni ya günlerdir telde özledim özledim diyo havaalanına almaya gelcekti trafikte geçikti sonra evde maçı açmazmı neymiş efendim fenerbahçe maçı varmış bende açtım ağzımı yumdum gözümü

ztraım benim diyceklerim var ama sen gelince derim ama sakın kola ve benzeri şeyleri içmeeeeee bunlar bagırsak rahatsızlıklarını hep tetikler bana hepsi yasak

hilalim nber kuzum ozledm seni handr gormuorm
nasıl gdıo ?
sorma kocişleri ya
biz de limoniyiz bugn
senn rahm filmi işi neoldu sonra mı cektrcen cnm
cektrdn de ben mi kaçrdm yoksa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…