ne güzelll sevindim senin adına.
inşallah hepsi geçicekkk tosun gibi yiyeceksin sende benim gibi
bence bekleme 2 ay..
1 ay bile uzun geliyor bana.
ilk aylarda oynama fazla oluyor zaten..
ben bu sefer yaptırdığımda t4 çok az düşük çıktı.
ferdam bişey olmaz o kadardan dedi.
bende beklicem sağlık ocağında yaptırıcam bir de.
zaten diğer hafta özele kontrolüm var.
dahiliyeye de giderim belki sonuç gene aynı çıkarsa.:26:
Tamam beklemicem zaten banada çok uzun geldi
bende sağlık ocağında aile hekimine yaptırıyorum tsh için tahlili
orada ebe hemşire var o bana dosya açtı
dediki bir sonraki tahlili 2 ay sonra yapalım
o öyle değince aile hekimide kendi isteğime göre tahlil yapmıyor
bende kararsız kaldım uzun geldi aradaki zaman.
Ben 6 sında özeldeki dr. uma gidicem artık bu ay özelde yaptırırım tahlili
sonra diğer ayda ikinci tahlili sağlık ocağnda yaptırırım yine
Ben gıdınce muhabbet azıyo burda noluyo lennn aaaaa oglumla yatakta oynastık sonra sarıldımm amanınnn bı baktım uyumus yavrummm sonra sırtustu yattım gogsume yatırdım ıyıce daldı attım babasının yerıne ohhh ısımı yaptım emzırme yastıgını yıkıyorum sımdı makınede yemekte tamam bı pılav kaldı
lovely bendede x belt slıng var tunıkodan aldım hemde kapıda odemesıde var cok memnunuz bız ana ogul
biblo ve gamze bebekleriniz klonlanmış gibii ne kadar çok benziyorlarMaşallahhhhh ikisinedeeee çok şeker bunlarrrrr çoook.Sağlıkla büyüsünler annelerine babalarına hayırlı birer evlat olsunlar inşallah.
ay bak sende farketmıssın bu kadarı pes oglumun kız versıyonuda cok guzel oluyomus anladım boylece bende
darısı basına olacak ısallah bıtanem rabbım sanada hayırlı ve saglıklı bır evlat nasıp etsın
Kızın olursa öyle olurr baksana maşallah gözler çok benziyo özelliklegamzemm bu ay aşılamaya gidiyorummmmm az kaldı 1 hafta falan dua et oldumuuuu canım benimmmmm iyi dileklerin için teşekkür ederimmmmm
Geçmiş olsun canım.selam kizlar
kizlar bende anal fissur var tamam mi ( makat icinde catlak yani ).. her buyuk tuvalete ciktigimda canim yaniyor ve agrisini aksama kadar cekiyorum.. hic kabiz olmamam ve her gun tuvalete ciksam bile diskinin yumusak olmasi lazim.. yani hep sebze, meyve, lifli gidalar o sekilde beslenmem lazim.. ama insan her zaman o sekilde beslenemez ki..
dun mesela burda turkler bir araya geldiler baktim lahmacun var, gozleme var.. bir bucuk lahmacunu ve bir gozlemeyi bir kutu kolayla yedim.. biliom sonra cekecem onu ama insanin cani da istiyor.. yani her zaman saglikli beslenmem gerek benim.. ve sanirim bu makatimdaki yirtik buyudu oyle hissediyorum.. resmen diskimda kan goruyorum.. sonrasinda da kan gelior zaten.. dun yatana kadar hep geldi ( ama ciddi kanama seklinde degil cok sukur ) mesela,,
bu sekilde 9 ayi bitiren var mi aranizda ya.. zor birsey hakikaten.. ama yine benim irademle daha kolaylasma ihtimali var.. bebegim saglikli olsun da napim.. oyle ya da boyle idare edecez.. bir de ben dogumdan sonrasini dusunuyorum.. daha da zorlanabilirim sonrasinda.. hayirlisi napim.. gunahlarima kefaret olsun..
ama bu konuda bilgisi olanlar varsa bana bi yazin bacilar ya...
iim cnmcm saol sen naslsnn
Hoşgeldin canım nasılsın
bende iyiyim canım bebeiş cicilerine bakıyorumdum internetten dalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?