Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selammmmmm duygum işte önümüzdeki adetten sonra cektircem bugün ist.teki son günümdü ordaki doktoruma da gittim gereksiz bunlar arada vermeyin diyo,kafamız gene karıştı anlıycagın,,, sana en son kızın olcak gibi hissediyorum demiştim belli oldumu?

Flasss flassss flassss
babaanne ve dedesı oglumu ıstemısler babasına getırde sevelım demısler ama kkesınlıkle gıdemez anasının olmadıgı yerde danasınında ısı yok gercı kocam bugune kadar sormadınız bıle getıremem demıs babasının cvbı ne o karıdan mı korkuyon evet benden korkuyo adamı rezıl ederım be sıkıyosa goturmeye kalksın cocugumu

Ztarım hemoroıd ve fıssur bendede var kuzum cok zor hamılelıkte 2 katı zor ama dayanılıyo bence ne kadar kasarsan o kadar ınatla cıkar dert sen ne yaparsam yap karnın buyudukce kabızlıgında olacak orada magnezyum verıyolar mı bılmıyorum tek cozumu magnezyum bence

.............................................

Son düzenleme:
Megommm burdasınnn bılıyorum acan moduna almısın kendını bıblonun kızceyle ruzgar nasıl benzıyo gordun muuuuuuu

bütün geçmişi didikledim geldim
büssürü bebe fotosu gördümkiiiiii:98:maşallah onlara allah bağışlasın,hepsi mi güzel olur bu bebelerin.. bizimkisilerin heppsi güsellll

gamze amma sen benim kırığımın,irkekimin saçını tepeden tokalamışsın çok ayıpp bi kere

nidense didonun bebesi denizgilim zillimin fotosunu görmek nasip olmadı
acep nidennn
bırak kalsın foto didom,kızın dünya güzeli bir kız,görelim birazcık ay

ınce lastıgım olsa 2 tane palmıye yapacagıdım tepeye ama yoktu

ınce lastıgım olsa 2 tane palmıye yapacagıdım tepeye ama yoktu

delüğanlı bir adama toka takılır mı kızaaammmmmm
benim aşkım o,kırığım,sevdalım,yarim,irkekimmmm oğa göre hıhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Kızlarr bana msj yazana cvp veremem msj ve konusma hakkım bıttı yarın kocamın ınsafına gelıp bı kntr aldırıp yenılıycıııım nazlım msj atmıs yazamadım esra gelmedı bugun yazamadım ve aklım ıldada taburcu oldular mı neyse kı masterın oglu taburcu olmustu buraya yazdıgı gun boyle ıste buraya gırınce okuyun bılın ulennnn sonra vay efendım msj attım cvp vermedı fılan demeyın

benim cadı 2 saattir uyuyo bi uyanırsa sabahlar olmasın yani :111::111::111:

vay vay vaaaaaaaayyy
vay benım halımeeeee
bulamadım caresını
yandım kaderıme

delüğanlı bir adama toka takılır mı kızaaammmmmm
benim aşkım o,kırığım,sevdalım,yarim,irkekimmmm oğa göre hıhhhhhhhhhhhhhh

kupede takacam ogluma daha durrrr daha durrrrr

Sıze bır komedı anlatım mı sımdı kocam tras oluyo bende wcye gırdım oturdum adetlıyım ya pıhtılar dusuyo benden pıt dedı oan dustu benımkı sasırdı noluyo dedı pıhtı dustu fılan dedım cıktım neyse aradan 1 saat gectı
kocam : gamze sen ılk hamıle kaldın yaa
ben: eeeee
kocam: ondan once adet goruyomuydun
ben: ne nasıl yanı
kocam: hanı dusuktede pıhtılar dusuyodu ya senden
ben: yanı ne demek ıstıyosun
kocam: sen dusuk yapıyo olmayasın
ben:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…