Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kendi doktoruna götür ferdam bi bakalım bakılsın boğazına falan?
iki doktorumuz var eve yakın olanına götürücem şimdi randevumuz 11:45te bekliyorum
gazını falan çıkarıyor zaten 5-6 defa kaka da yaptı kakayla beraber de çıkarıyor gazını
haklısın ağlayarak yapmayı keşfettiler de bu yeni bişey değil zaten yapıyor onu ama istediği olunca susuyor
ilgisini çekebilecek her yolu denedim ama yok,içinden bişey parçalıyolar gibi ağlıyor
kuzey hiçbir zaman öyle ağlamadı daha önce, zaten çok ağlayan bi çocuk değil çabuk susar

Ferda,
eskilerin bir lafı vardır; benim çocuğumun huyu; ******* şöyledir diyen anne,yalancı çıkarmış..
1 yaşına kadar bu böyle olacak sanırım..

Son düzenleme:

valla ıcıme kurt dusurdun benımkıde aglayan bı cocuk degıl hemen susuyo ama 3 gundur t...kları patlıcak derecede aglıyo gaz damlası azalttı bence ama sen bı goturde yaz bana bende merak ettım sımdı hah al ıste bızde mı gotursek kı druna offf yaa taktım sımdı

demin beni rahatlatanın sen olduğuna emin misin
götürücem canım 2 saat var randevuya
hoş hiçbişey çıkmıcak muhtemelen rutin muayene yapıp gönderecek ama içim rahat etsin

Megommmmmmmm benım oglum cünYir sappıhhh aldın kabul ettın mııııı

fırdaaaaaa ıldaynan konustun mu kntr yok bende arayamadım taburcu neyın olmuslar mııı

demin beni rahatlatanın sen olduğuna emin misin
götürücem canım 2 saat var randevuya
hoş hiçbişey çıkmıcak muhtemelen rutin muayene yapıp gönderecek ama içim rahat etsin

cıddı cıddı taktım hanı heran dra gıdebılırım du bı uyansın bakalım da

kız ferda belkı doymuyodur

Megommmmmmmm benım oglum cünYir sappıhhh aldın kabul ettın mııııı

fırdaaaaaa ıldaynan konustun mu kntr yok bende arayamadım taburcu neyın olmuslar mııı

aldım kabul ettim,sana ne kaynanaaaaa

cıddı cıddı taktım hanı heran dra gıdebılırım du bı uyansın bakalım da

kız ferda belkı doymuyodur
allah cezanı vermesin emi
zorla memeye yapıştırdım dün idrar yapsın diye
çocuk memeden sütten soğuyacaktı az kalsın

bize sünnet farz oldu
en kısa zamanda randevu alıp pipiyi kestiricem
ucu dar ve ben herşeyi ona bağlıcam bu gidişle
yapalım da kurtulalım

ucunda mucunda şurasında burasında bişey yok
maşşşallahı var

aldım kabul ettim,sana ne kaynanaaaaa

opturtmeden bırakmaz ama demedı deme

bızımkınınde az bıtıgı varmıs ama sunnetı gerektırmez dedı dr ama ıdrar tahlılı sureklı yenılence ıye tekrarlarsa kacıs yok kestırtecez pıpıyı ayyyy kolye yaparım ben oglumun pıpı ucundannn kurban olurum o uca ben yaaaaaa

Elınle bı damagını yoklasana kuzeyın dıs fılan cıkarıyo olmasınnn

Uyku mahmuru ruzgarrr

Eklentiler

• $Fotoðraf0186.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 24
hilalim çiğdem hnm büyük ihtmal kız dedi benm de içime oyle dogyo bakalm bi ay sonra kontrolde iice ortaya çıkacak heralde
kıyamammm cnm huzuruma geçmiş olsn neyse evde olmana sevndm dnlenerk hayırlısyla atlatrsn inşş
bu arada dogum yaklştkça neden grip oluo gebelermz yaa kaç kişiden duydum bunu :26:
ıhlamur iç huzurum onn bi zararı yokmş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…