iki doktorumuz var eve yakın olanına götürücem şimdi randevumuz 11:45te bekliyorumkendi doktoruna götür ferdam bi bakalım bakılsın boğazına falan?
gazını falan çıkarıyor zaten 5-6 defa kaka da yaptı kakayla beraber de çıkarıyor gazınıhıcbırseyı yok canım ısteklerını aglayarak yaptırtmayı ogrendı ruzgarda aynı artık 3. Ayla beraber baslayan ıgrenc huy degıstırme olayı bu bıde gaz damlası vermeyı deneseydın 2 gun once ruzgarda bı degısık agladı sub sımplex verdım uyudu yarım saat sonra uyandı ve uzun hava seklınde pırtladı ardından aglamalarımız azaldı ogun
iki doktorumuz var eve yakın olanına götürücem şimdi randevumuz 11:45te bekliyorum
gazını falan çıkarıyor zaten 5-6 defa kaka da yaptı kakayla beraber de çıkarıyor gazını
haklısın ağlayarak yapmayı keşfettiler de bu yeni bişey değil zaten yapıyor onu ama istediği olunca susuyor
ilgisini çekebilecek her yolu denedim ama yok,içinden bişey parçalıyolar gibi ağlıyor
kuzey hiçbir zaman öyle ağlamadı daha önce, zaten çok ağlayan bi çocuk değil çabuk susar
iki doktorumuz var eve yakın olanına götürücem şimdi randevumuz 11:45te bekliyorum
gazını falan çıkarıyor zaten 5-6 defa kaka da yaptı kakayla beraber de çıkarıyor gazını
haklısın ağlayarak yapmayı keşfettiler de bu yeni bişey değil zaten yapıyor onu ama istediği olunca susuyor
ilgisini çekebilecek her yolu denedim ama yok,içinden bişey parçalıyolar gibi ağlıyor
kuzey hiçbir zaman öyle ağlamadı daha önce, zaten çok ağlayan bi çocuk değil çabuk susar
demin beni rahatlatanın sen olduğuna emin misinvalla ıcıme kurt dusurdun benımkıde aglayan bı cocuk degıl hemen susuyo ama 3 gundur t...kları patlıcak derecede aglıyo gaz damlası azalttı bence ama sen bı goturde yaz bana bende merak ettım sımdı hah al ıste bızde mı gotursek kı druna offf yaa taktım sımdı
Megommmmmmmm benım oglum cünYir sappıhhh aldın kabul ettın mııııı
fırdaaaaaa ıldaynan konustun mu kntr yok bende arayamadım taburcu neyın olmuslar mııı
demin beni rahatlatanın sen olduğuna emin misin
götürücem canım 2 saat var randevuya
hoş hiçbişey çıkmıcak muhtemelen rutin muayene yapıp gönderecek ama içim rahat etsin
Megommmmmmmm benım oglum cünYir sappıhhh aldın kabul ettın mııııı
fırdaaaaaa ıldaynan konustun mu kntr yok bende arayamadım taburcu neyın olmuslar mııı
allah cezanı vermesin emicıddı cıddı taktım hanı heran dra gıdebılırım du bı uyansın bakalım da
kız ferda belkı doymuyodur
allah cezanı vermesin emi
zorla memeye yapıştırdım dün idrar yapsın diye
çocuk memeden sütten soğuyacaktı az kalsın
bize sünnet farz oldu
en kısa zamanda randevu alıp pipiyi kestiricem
ucu dar ve ben herşeyi ona bağlıcam bu gidişle
yapalım da kurtulalım
aldım kabul ettim,sana ne kaynanaaaaa
allah cezanı vermesin emi
zorla memeye yapıştırdım dün idrar yapsın diye
çocuk memeden sütten soğuyacaktı az kalsın
bize sünnet farz oldu
en kısa zamanda randevu alıp pipiyi kestiricem
ucu dar ve ben herşeyi ona bağlıcam bu gidişle
yapalım da kurtulalım
dememmmm
tübe tübeeee
suan yanımda yatıyo pıslıkk kafayı ellıyo saga sola cevırıyo ıhhhh yapıyo yanı kısaca anne gel bana dal op benı mıncıkla benı uykumun ıcıne et dıyo ama yaa
Uyku mahmuru ruzgarrr
hilalim çiğdem hnm büyük ihtmal kız dedi benm de içime oyle dogyo bakalm bi ay sonra kontrolde iice ortaya çıkacak heraldeSelammmmmm duygum işte önümüzdeki adetten sonra cektircem bugün ist.teki son günümdü ordaki doktoruma da gittim gereksiz bunlar arada vermeyin diyo,kafamız gene karıştı anlıycagın,,, sana en son kızın olcak gibi hissediyorum demiştim belli oldumu?
kıyamammm cnm huzuruma geçmiş olsn neyse evde olmana sevndm dnlenerk hayırlısyla atlatrsn inşşGünaydın kizceler
Servisteyim tatli tatli sohbetinizi okuyorum
Ne guZel kaynatmissiniz
Ben grip oldum:2::2:
Ama gecicek inşallah
Buarada iş yerinde yarin son gunüm
Bir hafta erken çıkmış oluyorum izne
Tamamlayamadim napim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?