Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar yardım edin lütfen 25 gün önce kşrtaj oldum bebeğim karnımda ölmüş 12 haftalıktı kürtajdan sonra kontrol oldum doktor rahim tertemiz dedi 3 ay korun dedi ama bu zaten tedaviyle olduğu için korunmadım şimdi hamile kalmış olabilirmiyim şüphelerim var ama kürtaja 25 gün oldu yardım edin...

canım sen niye her gördüğünü alıntı yapıp yazdıklarını bi daha bi daha kopyala yapıştır yapıyosun
çok sinir bozucu en azından benimkini bozuyo yani

kurtaj olalı 25 gun olduysa ılk adetını bıle olmadın sanırım ılk adetın ardından korunmadan devam et

canım sen niye her gördüğünü alıntı yapıp yazdıklarını bi daha bi daha kopyala yapıştır yapıyosun

cunku...
Bu arkadasımız arada bır gelıp boyle sorusunun cvbını alıp gıdıyo bır paylasım uzun soluklu bır takılma bılgı edınme yok.
Halbusem ılk geldıgınde ne sevınmıstım gazıayıntap yemeklerı ogrenecez dıye

sebzem yoktu,kıymalı pattis koyuverdim ocağa
evdeyim bu arada ama şimdilik

farkındayım

didom,
forumu kullanmayı bildiğini sanmıyorum arkadaşın

Kızlarrr hepinizee selamm bebişlerinizee maşallahh çokk dadllularr iş yerinde vakit bulmaıyorum yazmaya ama hep okuyorum yazdıklarıızı ne güzell doğurmuşunuzz ölee hepinizzz maşallahh

didom,
forumu kullanmayı bildiğini sanmıyorum arkadaşın

:)))))) :)))))!!!!!

Ayyy bu rüzgaraaaa aşıkk oluyorum ya her bakışımda nasıl bi erkeklikk o öleee anasıııı ne kadar güzelll doğurmuşşunnn maşallahhh

Ayyy bu rüzgaraaaa aşıkk oluyorum ya her bakışımda nasıl bi erkeklikk o öleee anasıııı ne kadar güzelll doğurmuşşunnn maşallahhh

anası guzel sekerım danası cıkın olabılır mı

2 dkda kendımı guzel ılan ettım caktırmayınnn

anası guzel sekerım danası cıkın olabılır mı

2 dkda kendımı guzel ılan ettım caktırmayınnn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…