ayrıca benim canım da ilk zamanlar hiçbişey istemedi
iştahım uzun süre kapalı gitti (hoş kilo aldım o ayrı)
28-34 haftalar arası falan bi arttı sonra yine azaldı
sonlara doğru yedim tatlıyı da
hiç tutmuyo yani o işler
ben deli gibi ayva yemiştim mesela, canım istemişti
yazmaya fırsat oluyormu ki
tam pc başına oturuyorum okuyorum ama yazacak zaman kuzey mızırdıyo
kıskanıyo sizi heralde
çok şükür kuzum kuzey düne göre çok çok iyi
klasik huysuzluğu ağlaması mızmızlığı vardı
çoook şükür
zaten hiç ağlatmadım bugün korkumdan, emir eri yaptı bugün beni
aman o iyi olsun dünkü gibi ağlamasın bidaha yaa çok korktum
Gulbebekımmm rabbım yardımcınız olsun hepınızı korusun....
kızlar ben çok korkuyorummmm:18:camları kapıları kapadım dışarda bir ayaklanma var alarm verilmiş eşimde görevdee şu doğudan bir kurtulsaydık artıkkk az kaldııı 10 ay Rabbim kazasız belasız gitmeyi nasip etsinnn
aminn gamzemm ama artık sinirlerim bozulmuş durumda psikoloji falan kalmadıııı gölgemdenn korkar oldum artıkk
eşim asker canımmm hayırlısıyla göz açıp kapayıncaya kadar geçsinnn inşallahEşin polis yada askermi gülbebekim Allah yardımcısı olsun Allah a emanet inşlalah 10 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçsin Allah eşini sana bağışlasın.
Tahmin edebiliyorum canım benim Allah sabır versin eşini sana bağışlasın.
Benim eşimde evlendikten sonra askere gitti 15 ay gözümün yaşı dinmedi
eşim asker canımmm hayırlısıyla göz açıp kapayıncaya kadar geçsinnn inşallah
1sene bekledim eşimden uzak şuan yanındayım ama yakınken uzağım ben evde o görevdeeyarın sabah okula gidicemm ama 1 damla uyku yok gözümde kıpkırmızı gözlerle çocuklarımda korkacak bendennn
Allah a emanet olsun tüm askerlerimiz.bir yılı bitmiş 10 ay kalmış inşlalah çabucak geçer 10 ay
aminnn canım benimm biarzcık rahatladım daha iyiyimmm çok teşekkür ederim birtanemmm ben uyumaya çalışayım en iyisiii sabah kalkamıycam bu gidişle
Sen rahat uyu canım benim eşin Allaha emanet hepimizin duları onunla.Biz nasılki onlar sayesinde rahat uyuyabiliyorsak asker aileleride bzilerin duası sayesinde rahat uyusun.
Canım benimm dualar müşterektir benimde dualrım sizlerlee Rabbim kötülere fırsat vermesin hepimizi korusun hayırlı uykular versin inşallah
kızlar ben çok korkuyorummmm:18:camları kapıları kapadım dışarda bir ayaklanma var alarm verilmiş eşimde görevdee şu doğudan bir kurtulsaydık artıkkk az kaldııı 10 ay Rabbim kazasız belasız gitmeyi nasip etsinnn
Kofte dudaklı japon oglum
Kofte dudaklı japon oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?