Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oh oh cok sukur aman kuzular iyi olsun da baska derdimiz olmaz bizim

Rabbim korusun meleklerimizi :)

hiiii ayva yidin bak beben ne datlu olmus.. ayva yiyenlerin bebesi guzel olur mus demekki hakikaten onaylandi.. senin kuzunu yirim ben yaaa

gulerken gozleri kapanio ya coookkk datlu

Rabbim hayirli yazilar yazsin.. yuzleri kadar guzel yasasinlar insaallah..

Analar tahtini yaparmis da bahtini yapamazmis.. dua ancak napalim elimizden gelen bu..

kızlar ben çok korkuyorummmm:18:camları kapıları kapadım dışarda bir ayaklanma var alarm verilmiş eşimde görevdee şu doğudan bir kurtulsaydık artıkkk az kaldııı 10 ay Rabbim kazasız belasız gitmeyi nasip etsinnn

Eşin polis yada askermi gülbebekim Allah yardımcısı olsun Allah a emanet inşlalah 10 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçsin Allah eşini sana bağışlasın.

Eşin polis yada askermi gülbebekim Allah yardımcısı olsun Allah a emanet inşlalah 10 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçsin Allah eşini sana bağışlasın.
eşim asker canımmm hayırlısıyla göz açıp kapayıncaya kadar geçsinnn inşallah
Tahmin edebiliyorum canım benim Allah sabır versin eşini sana bağışlasın.
Benim eşimde evlendikten sonra askere gitti 15 ay gözümün yaşı dinmedi

1sene bekledim eşimden uzak şuan yanındayım ama yakınken uzağım ben evde o görevdee yarın sabah okula gidicemm ama 1 damla uyku yok gözümde kıpkırmızı gözlerle çocuklarımda korkacak bendennn

Allah a emanet olsun tüm askerlerimiz.bir yılı bitmiş 10 ay kalmış inşlalah çabucak geçer 10 ay

Allah a emanet olsun tüm askerlerimiz.bir yılı bitmiş 10 ay kalmış inşlalah çabucak geçer 10 ay

aminnn canım benimm biarzcık rahatladım daha iyiyimmm çok teşekkür ederim birtanemmm ben uyumaya çalışayım en iyisiii sabah kalkamıycam bu gidişle

aminnn canım benimm biarzcık rahatladım daha iyiyimmm çok teşekkür ederim birtanemmm ben uyumaya çalışayım en iyisiii sabah kalkamıycam bu gidişle

Sen rahat uyu canım benim eşin Allaha emanet hepimizin duları onunla.Biz nasılki onlar sayesinde rahat uyuyabiliyorsak asker aileleride bzilerin duası sayesinde rahat uyusun.

Son düzenleme:
Sen rahat uyu canım benim eşin Allaha emanet hepimizin duları onunla.Biz nasılki onlar sayesinde rahat uyuyabiliyorsak asker aileleride bzilerin duası sayesinde rahat uyusun.

Canım benimm dualar müşterektir benimde dualrım sizlerlee Rabbim kötülere fırsat vermesin hepimizi korusun hayırlı uykular versin inşallah

cnmmmmm Allah korusunnn siziiii kazasız belasız gelceksnz hayırlısylaa inşşşşşşşşşşş....

Kofte dudaklı japon oglum

Eklentiler

• $Fotoðraf0223.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 21
kızlar yardım edin lütfen 25 gün önce kşrtaj oldum bebeğim karnımda ölmüş 12 haftalıktı kürtajdan sonra kontrol oldum doktor rahim tertemiz dedi 3 ay korun dedi ama bu zaten tedaviyle olduğu için korunmadım şimdi hamile kalmış olabilirmiyim şüphelerim var ama kürtaja 25 gün oldu yardım edin...

kızlar yardım edin lütfen 25 gün önce kşrtaj oldum bebeğim karnımda ölmüş 12 haftalıktı kürtajdan sonra kontrol oldum doktor rahim tertemiz dedi 3 ay korun dedi ama bu zaten tedaviyle olduğu için korunmadım şimdi hamile kalmış olabilirmiyim şüphelerim var ama kürtaja 25 gün oldu yardım edin...
Kofte dudaklı japon oglum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…