Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlarrrr
bruno reklamını gordunuz mu ay koptum yaaa annem rahat etsın dıye butun gece uyyamam oburun tıkanıcak ıste o kadar

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Seni veren Allaha şükürler olsun..
Meg'in kurban olsun sana dünya güzelimmmmmmmmmmmmmm
maşallah bebeğime pardon ya kırığıma

...Kızlarrrr
bruno reklamını gordunuz mu ay koptum yaaa annem rahat etsın dıye butun gece uyyamam oburun tıkanıcak ıste o kadar

Allahımmmmmmmmmmmmmm rüzgarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içimdekii pipicanım kıskanmasınnn daaaaa buu nee yaaaaaaaaaaaaaa böleeeeee bi erkekk bebe bu kadarrr sevimliii olurrrrrrr :111:

Allahımmmmmmmmmmmmmm rüzgarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içimdekii pipicanım kıskanmasınnn daaaaa buu nee yaaaaaaaaaaaaaa böleeeeee bi erkekk bebe bu kadarrr sevimliii olurrrrrrr :111:

kendine gel kızıımmmmmmmmmmmm benimmmm o dedimmmm

Gamze,sipariş veriyorum bundan 1 tane alem ben lütfen
Depoda olsun ki aynı bundan olsun tamam mı

Beni de kumaaa alınn razıyımmm 2. kadınn olmayaa

ama 2. olacan bak
aaaaaaaaaaaaa kızım bu rüsgar efendinin zaten yavuklusu var,ildanın kızı doğayla beşik kertmesi bunlar,ben zati kumayım
oldu olcak sende gel baribir eksik bir fazla farketmez,ben kendimi sevdirtirim kırığıma,sizin yanınıza uğramaz bilem

herkese selamlar güzel günler inşallah oğluşum uyurken bir bakıvereyim dedim gece 01-05 nöbetimiz vardı :) oğlum uyumadı şimdi uyudu bende azıcık dinleneyim bari öptüm sizleri

maşallah rüzgara ya sempatik oğluş:)

moonummmm
fırsat buldukça gel,özledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…