didem senin kızçen tam bir prenses saırım herkes onun emrine amade olcak,bari enerji vercek şeyler fln ye kuzum
evt bende memnun kaldım meganım
selam kizlar
nasilsiniz bakim kim var kim yok
Hoşgeldin canım ben varım
Hoşgeldin canım ben varım
bende varımama mutfağı toplamam lazım,daha yemek bile yapmadın bide duş alcam
nbr kis ?
bakiom da bugun epeyce uyumussun meganim civanim...
ya sana hatta okuyan herkes birsey derse sevinirim.. kasiklarimda normalde sizi falan hissediyordum tamam mi.. kac gundur epey de vardi hatta yani.. dun hic olmadi nerdeyse.. bugun de olmadi gibi.. illa bunlar her gun olmak zorunda mi?? bebegimi hissetmedim daha ondan sanirim bu evhamlar..
kizlar normal mi?? bana bisey desenize..
offfff bende kalktim kahvalti yaptim , utu yaptim.. beyazlar kurumus onlari katlayip kaldirmam lazim.. renklileri makineye atmam lazim, utulediklerimi yerlerine asmam ve mutfagi toplamam gerek
ne kadar cok is yaaa... hic bitmio isler
Evet bugün miskinlik yaptım epeyce
Canım normaldir hergün olmaz.Benimde dün karın ve kasıklarımda ağrım vardı bugün hiç yok.Bende ağrı olunca tedirgin oluyorum ama bu ağrıların olmasıda olmamasıda normal sadece çok şiddetli ağrılar olursa dr. agitmekte fayda var.Ama hergün ağrı kasılma olmaması sorun değil.Büyüyen rahim nedeni ile zaman zaman hafif ağrılarımız olabilir ama hergün olmuyor bendede.
evet kasiklarimdada oluyor, karnimda da oluyor,, ama dun olmadi bugunde gerci saat daha sabah 11 bucuk ama.. meleklerimizi hissetmeye baslasaydik daha mi kolay olurdu hersey
evet kasiklarimdada oluyor, karnimda da oluyor,, ama dun olmadi bugunde gerci saat daha sabah 11 bucuk ama.. meleklerimizi hissetmeye baslasaydik daha mi kolay olurdu hersey
slmmm kızlarrr wınn aldmm bennnmegmn deyşyle jetgil
denedm şimdi süper hızlı
modeme elveda artık kablo falan derdi de yok
sevndm vallaa
kiz duygu ne tatlisin sen ya
iyi ne guzel mutlu ol, mutlu olalim bacim
slmmm kızlarrr wınn aldmm bennnmegmn deyşyle jetgil
denedm şimdi süper hızlı
modeme elveda artık kablo falan derdi de yok
sevndm vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?