Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

didem senin kızçen tam bir prenses saırım herkes onun emrine amade olcak,bari enerji vercek şeyler fln ye kuzum

evt bende memnun kaldım meganım

Hoşgeldin canım ben varım

nbr kis ?

bakiom da bugun epeyce uyumussun meganim civanim...

ya sana hatta okuyan herkes birsey derse sevinirim.. kasiklarimda normalde sizi falan hissediyordum tamam mi.. kac gundur epey de vardi hatta yani.. dun hic olmadi nerdeyse.. bugun de olmadi gibi.. illa bunlar her gun olmak zorunda mi?? bebegimi hissetmedim daha ondan sanirim bu evhamlar..

kizlar normal mi?? bana bisey desenize..

Hoşgeldin canım ben varım

bende varımama mutfağı toplamam lazım,daha yemek bile yapmadın bide duş alcam

offfff bende kalktim kahvalti yaptim , utu yaptim.. beyazlar kurumus onlari katlayip kaldirmam lazim.. renklileri makineye atmam lazim, utulediklerimi yerlerine asmam ve mutfagi toplamam gerek

ne kadar cok is yaaa... hic bitmio isler

Evet bugün miskinlik yaptım epeyce
Canım normaldir hergün olmaz.Benimde dün karın ve kasıklarımda ağrım vardı bugün hiç yok.Bende ağrı olunca tedirgin oluyorum ama bu ağrıların olmasıda olmamasıda normal sadece çok şiddetli ağrılar olursa dr. agitmekte fayda var.Ama hergün ağrı kasılma olmaması sorun değil.Büyüyen rahim nedeni ile zaman zaman hafif ağrılarımız olabilir ama hergün olmuyor bendede.

offfff bende kalktim kahvalti yaptim , utu yaptim.. beyazlar kurumus onlari katlayip kaldirmam lazim.. renklileri makineye atmam lazim, utulediklerimi yerlerine asmam ve mutfagi toplamam gerek

ne kadar cok is yaaa... hic bitmio isler

Canım kendini çok yorma yavaş yavaş yapmaya çalış.
Kızlar benim saçlarım ıslak üşüdüm biraz azcık çıkıyorum saçımı kurutayım yemek yiyip gelirim.

evet kasiklarimdada oluyor, karnimda da oluyor,, ama dun olmadi bugunde gerci saat daha sabah 11 bucuk ama.. meleklerimizi hissetmeye baslasaydik daha mi kolay olurdu hersey

aynen ztraım yaa işler hiç bitmiyo dün kendi yatagım nevresimlerini yıkadım değiştirdim
bugünde ütüleri yaptım sıcaktı fenalık geçirdim,misafir odamın nevresimlerini de yıkayıp değiştirmem lazım
ama kendimi paralamak istemiyorum bi iş bitiyo yenisi çıkıyo kendimizi yıpratmaya gerek yok
kendime ara da derede maske bile yaptım

bu arada ben çıkıyorum artık netim kotalı bi duş alıp gelcem gene

selam kızlar herkes iyidir umarım

topicin bebişlerine kocamaaaaaann bir maşallah demek istiyorum

slmmm kızlarrr wınn aldmm bennn megmn deyşyle jetgil
denedm şimdi süper hızlı
modeme elveda artık kablo falan derdi de yok
sevndm vallaa

slmmm kızlarrr wınn aldmm bennn megmn deyşyle jetgil
denedm şimdi süper hızlı
modeme elveda artık kablo falan derdi de yok
sevndm vallaa

slm cnm bende geçen ay aldım ev teli kullanmıyoruz boşu boşuna fatura ödüyoruz ama ilk ay bana yetmedi erkenden bitirdim vını bu ay temkinli ggidiyorum işimi halledip kapatıyorum öyle eskisi gibi saatlerce kalamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…