öğlee yemeğindenn geldim danalarr gibi yedim nefess alamıyorummhalbuki 4 aydır az az yiyordumm iştahım yoktu bi günde değiştii 5 ayda 1 kilo aldımm yarısı zaten bebem ama bu aydan sonraa neler olur bilmiyorummm
Masalah cnm ilk 5 ay ben 5 kilo almistim bile ama son aylar cok almadim ben
Bundan sonra biraz hizlanir kilo alman ama cok alcagini sanmiyorum.Asil emzirirken dikkat edemiyorsun benim dogumdan sonra 3 kilo fazlam kalmisti simdi iki kilo eklendi ustune 5 kilo vermem lazim.ama daha gider oda diyorlar cevremdekiler cokta takilmiyorum gidicek ins nasil olsa diye dusunuyorum.
Emzirirken tabi alınır ya sen yeki süt olsun derler ya ondandır ama emdikçe emdikçe gider onlarda hele biraz palazlansın bebeğin koşuşturmadan veririsinn bencee çok bi kilo değil 5 kilo
geçmişe bakıp geleyim dedim hemen dağıldınız halbuki kahvemi yapıp gelmiştim
megimm burada mısın albüme oğlumla resmimizi ekledim
selamm sadece mege özelmi bizde görebilirmiyizz
megimm burada mısın albüme oğlumla resmimizi ekledim
Ayy ben yirim onun köfte dudaklarını mahşallahKofte dudaklı japon oglum
Allah sabır versin.Allah gönlüne göre versin inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve Allah aynı acıyı yaşatmasın ne sana ne bir başkasına.kızlar yardım edin lütfen 25 gün önce kşrtaj oldum bebeğim karnımda ölmüş 12 haftalıktı kürtajdan sonra kontrol oldum doktor rahim tertemiz dedi 3 ay korun dedi ama bu zaten tedaviyle olduğu için korunmadım şimdi hamile kalmış olabilirmiyim şüphelerim var ama kürtaja 25 gün oldu yardım edin...
......
Ben gördümKızlarrrr
bruno reklamını gordunuz mu ay koptum yaaa annem rahat etsın dıye butun gece uyyamam oburun tıkanıcak ıste o kadar
Moonum bir dahakine fotolu gel nooooluuuurherkese selamlar güzel günler inşallah oğluşum uyurken bir bakıvereyim dedim gece 01-05 nöbetimiz vardı :) oğlum uyumadı şimdi uyudu bende azıcık dinleneyim bari öptüm sizleri
maşallah rüzgara ya sempatik oğluş:)
Kız delüüü naptın rüsgara öleee
Mahşallah
Hepınızı yırım yavyulayyyy
Canımm kaşıntın geçtiyse sorun olacağını sanmam.İlaçtan bende çok memnun kaldımbacılar evde bir operasyon yaptım kişisel temzilik işlerişimdik dün akşam fitil koydum ya acaba bu akşam ilişkiye girebilirmiyiz malum 1 hafta ayrı kaldık bu arada ilaç süpermiş aldı bütün kaşıntımı akıntımı,
ütülerimi bitirdim geldim bugünde hava ne sıcaktıemine bayıldım deminki fotolara benim eşimde deli yatar onunda böyle bebeğimizle resmini çekmek isterim
azra slm vermişsin ama denk gelemedik tatlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?