Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar cok okuyamiyorum sizin sayfalari
ama dikkatmi cekti de az once didemin kizinin fotografini gordum ama once mrs.who nun oglu sandim
sonra zillos diye yorum yazildigini gorunce bir dikkatimi cekti
cok benziyorlar gibi geldi bana

öğlee yemeğindenn geldim danalarr gibi yedim nefess alamıyorumm halbuki 4 aydır az az yiyordumm iştahım yoktu bi günde değiştii 5 ayda 1 kilo aldımm yarısı zaten bebem ama bu aydan sonraa neler olur bilmiyorummm

Masalah cnm ilk 5 ay ben 5 kilo almistim bile ama son aylar cok almadim ben
Bundan sonra biraz hizlanir kilo alman ama cok alcagini sanmiyorum.Asil emzirirken dikkat edemiyorsun benim dogumdan sonra 3 kilo fazlam kalmisti simdi iki kilo eklendi ustune 5 kilo vermem lazim.ama daha gider oda diyorlar cevremdekiler cokta takilmiyorum gidicek ins nasil olsa diye dusunuyorum.

Emzirirken tabi alınır ya sen yeki süt olsun derler ya ondandır ama emdikçe emdikçe gider onlarda hele biraz palazlansın bebeğin koşuşturmadan veririsinn bencee çok bi kilo değil 5 kilo

Emzirirken tabi alınır ya sen yeki süt olsun derler ya ondandır ama emdikçe emdikçe gider onlarda hele biraz palazlansın bebeğin koşuşturmadan veririsinn bencee çok bi kilo değil 5 kilo

Aynen cnm oyle diyorlar hep yine de abartmiyotum cok yemegi kimi baklava cikilota sut yapar diyor yanlis yonlendiriyorlar
Vermesemde olur aslinda canim ama yine de ben eski kiloma donmek isterim

Son düzenleme:
megimm burada mısın albüme oğlumla resmimizi ekledim

Cocugunu yuzustu yatırmaya korkan annelere ozel

Eklentiler

• $Fotoðraf0228.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 40
bacılar evde bir operasyon yaptım kişisel temzilik işlerişimdik dün akşam fitil koydum ya acaba bu akşam ilişkiye girebilirmiyiz malum 1 hafta ayrı kaldıkbu arada ilaç süpermiş aldı bütün kaşıntımı akıntımı,

ütülerimi bitirdim geldim bugünde hava ne sıcaktıemine bayıldım deminki fotolara benim eşimde deli yatar onunda böyle bebeğimizle resmini çekmek isterim
azra slm vermişsin ama denk gelemedik tatlum

Kofte dudaklı japon oglum
Ayy ben yirim onun köfte dudaklarını mahşallah
Allah sabır versin.Allah gönlüne göre versin inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve Allah aynı acıyı yaşatmasın ne sana ne bir başkasına.

Kızlarrrr
bruno reklamını gordunuz mu ay koptum yaaa annem rahat etsın dıye butun gece uyyamam oburun tıkanıcak ıste o kadar
Ben gördümBayılıyorum o reklama hepsini ısırasın geliyor
Moonum bir dahakine fotolu gel nooooluuuurÇok özledim ben senin bebikini
Kız delüüü naptın rüsgara öleee
MahşallahÇok cimcime çoookk tatlııııı
Hepınızı yırım yavyulayyyy
Yakışıklı eykek heh bize bunlarla tokada neymiş öleee
Canımm kaşıntın geçtiyse sorun olacağını sanmam.İlaçtan bende çok memnun kaldım

kızlar sabah melek programını izledim ve çok etkilendim
melek dokunuşu diye bi bölüm yapmışalar kendi işini kurmaya çalışan
kadınlar arasından 1 ni seçip destek veriyorlar,bugün 3 çocuk annesi 23 yaşında bir kadın çıktı
en büyük olan evladının bir sürü sağlık problemi varmış,ufakta daha bebek
kendi evde bebek taşıma şeyi yapıyormuş netten de satış yapıyormuş
benim çok hoşuma gitti bu ceyda düvencinin taktıgı şeye benziyordu bi bakın derim..

Herkese merhaba bugün 3 e kadar uyudum
Kahvaltı yaptım kahvaltıdan beri pijamalarla tembellik yapıyorum tv karşısında şimdide bıcı bıcı yaptım geldimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…