Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu ay bi gb da bedava verdler :)) ondan azcık rahatm ama kontrol etmek lazm sık sık haklsn senn de turkcell mi baya hızlı ya ben memnun kaldm ...

ben boyle ztarm ya en ufak şeye mutlu olrm
mutsuz da kolay yapıorm kendimi ama
takıorm herşeyi oyle takmasam daha süper olacak

Bende senin gibiyim duygum hiç olmayacak şeyleri takar üzülürüm ama beni mutlu etmekte çok kolaydır minicik şeylere mutlu olurum hatta sevdiklerimin mutlu olmasına bile mutlu olurum.

geçen salı doktor randevum vardı bebeğim rahime 1 hafta geç yerleşmiş o yüzden muhtemel dogum tarihimiz 5 ekim yerine 15 ekim oldu normal dogum olacak 2718 grammış fazla kilolu olmaz dedi doktorum saglıklı kucagıma alayımda baska birşey istemiyorum bu seferki doktorum çok ii birine benziyo inşllh herşey yolunda gider bebeğimi kucagıma aldıgımıda yazarım burdan

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn yenı losta bakın kıslar.pöh phö pöh pööööööööhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh)

[video=youtube;g09EFIicurE]http://www.youtube.com/watch?v=g09EFIicurE[/video]

Kızlarrr günaydınnn Bebeğiminn hareketlerini hala tam net hissedemiyorum ya benim uysal bebem ağır abi olacak galiba 2 pıt pıt o kadar :44:

herkese kocaman bi günaydınnnndün kendimin ve bebişlerin bazı eksiklerini hallettik geriye sadece odaları ve kremler kaldı kremleri netten alacağım için bi günde gelir.....oda işinide evi taşıyınca hemen ayarlıycazhuzurum az kalmış doğuma ne güzelbende pazartesi gidicem dra bakalım o zaman belli olucak doğum tarihimiz

normal cnm bir iki hafta sonra oyle hareketler yapacak ki agir abi olmadigini anlarsin

İnş.Benimle aynı haftada olan bi arkadaşım taklalar atıyo içerde dönüyoo benimki diyoo beni mi kekliyoo yoksaa benimkide bi kaç zamana başlar mı bilemedimm :44:

Günaydınn ayyy ikizlerinii allahh bağışlasınnn sanaa herkes tek telaşında sen çifttt maşallahh herşeyy çifterr çifterr olucakk

bana da soyluyolardi ayni seyleri hic takma herkesin ki bir olmuyor

bak ben dogurdum artik sende bekle benim oglum tek basina aceleciydi seninkiler de sabirsizlaniyodur
saglikla gelsinler de zmnin onemi yok
ben nasil olsa cok var dedim evde temizlik falan da yapmamistim hazirliksiz yakalandik
ama bunlarin hic onemi yok onun sagligi herseyden once

ayyyy evet ben totem yapıyordum ya senden sonra doğururum diye sen erken davrandın balım..benim kuzular bayram öncesi gelir sanırım..pzt belli olucak işte hayırlısıyla
günaydın herkese

sanada günaydınnnnnn

ilknurcum sorma walla herşeyi iki tane aldık hayırlısı bakalım sağlıkla doğsunlarda

Gunaydınnnn herkese

denız anası bırak emsın elını ya ne karısıyon sen zıllımıze o el emılıcek arkadas

Gunaydınnnn herkese

denız anası bırak emsın elını ya ne karısıyon sen zıllımıze o el emılıcek arkadas

deniz anası he
ilerde parmağını emen çocuklardan olucak diye korkuyorum
şu an bi elini yumruk yapmış ağzına sokmuş
diğeriylede yumrugunu tutuyo
uykuya dalmak üzere
benim memem yerine elini kullanıyo uykuya dalmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…