slm cnm bende geçen ay aldım ev teli kullanmıyoruz boşu boşuna fatura ödüyoruz ama ilk ay bana yetmedi erkenden bitirdim vını bu ay temkinli ggidiyorum işimi halledip kapatıyorum öyle eskisi gibi saatlerce kalamıyorum
ben boyle ztarm ya en ufak şeye mutlu olrm
mutsuz da kolay yapıorm kendimi ama
takıorm herşeyi oyle takmasam daha süper olacak
kimse yok henüz ama hepinize günaydın
kahvaltı yapmam lazım ama hazırlayasım yok
Bende senin gibiyim duygum hiç olmayacak şeyleri takar üzülürüm ama beni mutlu etmekte çok kolaydır minicik şeylere mutlu olurum hatta sevdiklerimin mutlu olmasına bile mutlu olurum.
Kızlarrr günaydınnnBebeğiminn hareketlerini hala tam net hissedemiyorum ya benim uysal bebem ağır abi olacak galiba 2 pıt pıt o kadar :44:
normal cnm bir iki hafta sonra oyle hareketler yapacak ki agir abi olmadigini anlarsin
herkese kocaman bi günaydınnnndün kendimin ve bebişlerin bazı eksiklerini hallettik geriye sadece odaları ve kremler kaldı kremleri netten alacağım için bi günde gelir.....oda işinide evi taşıyınca hemen ayarlıycaz huzurum az kalmış doğuma ne güzel bende pazartesi gidicem dra bakalım o zaman belli olucak doğum tarihimiz
İnş.Benimle aynı haftada olan bi arkadaşım taklalar atıyo içerde dönüyoo benimki diyoo beni mi kekliyoo yoksaa benimkide bi kaç zamana başlar mı bilemedimm :44:
Günaydınn ayyy ikizlerinii allahh bağışlasınnn sanaa herkes tek telaşında sen çifttt maşallahh herşeyy çifterr çifterr olucakk
herkese kocaman bi günaydınnnndün kendimin ve bebişlerin bazı eksiklerini hallettik geriye sadece odaları ve kremler kaldı kremleri netten alacağım için bi günde gelir.....oda işinide evi taşıyınca hemen ayarlıycaz huzurum az kalmış doğuma ne güzel bende pazartesi gidicem dra bakalım o zaman belli olucak doğum tarihimiz
bak ben dogurdum artik sende bekle benim oglum tek basina aceleciydi seninkiler de sabirsizlaniyodur
saglikla gelsinler de zmnin onemi yok
ben nasil olsa cok var dedim evde temizlik falan da yapmamistim hazirliksiz yakalandik
ama bunlarin hic onemi yok onun sagligi herseyden once
günaydın herkese
Gunaydınnnn herkese
denız anası bırak emsın elını ya ne karısıyon sen zıllımıze o el emılıcek arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?