Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aaaa bende şimdi dediydim duyguma telepati yoluyla sesleneyimde gelsin diye bir önceki sayfada dedim duydun geldin

Geçmiş olsun canım evet tavuk suyuna çorba bol limonlu çabuk toplarlıyor dene mutlaka

neyse kizlar ben cikayim da biraz kitap okuyayim mayisayim falan..

topikin kalani nerde yaa...

gamze, meg, ferda, azra, master, zambak, dhc, didem, ozlem, biblo ve daha nicelero

Kızlar annemle bir koşu yürüyüp gelicem 15 dk ya gtmeyin olurmu güzel güzel sohbet edin geliyorum
meganm fenaym yaa yoksa kalrdm gerçekten yarın konşrz bol bol yarına kadar iileşçm inşş ...
neyse kizlar ben cikayim da biraz kitap okuyayim mayisayim falan..

topikin kalani nerde yaa...

gamze, meg, ferda, azra, master, zambak, dhc, didem, ozlem, biblo ve daha nicelero

onlar gunduzcu

Kızlar sonunda kurtuldum kabızlık illetinden.mercimek çornası üzerine kayısı üzerine kavun ve yarım saat yürüyüş sonuç iyileştim artık inşallah bir daha olmaz.Artık duphalac ıda düzenli içicem.

Nabersınız teyzoslar
mutlaka benı ozledınız bende sızlerı ozledım bayagı buyudum eller ayaklar hıc durmuyo bende yenı bısıy ogrendım annemın kucagına gıdınce suratına saldırıyorum kulak ve burun favorım ama genelde yanagı yakalayıp bı guzel ısırıyorum bıde aglıyorum annem hemen oynamaya baslıyo karsımda valla asenaya bıle tas cıkaracak kıvama getırdım annemı meger ıcınde bır oynak yatıyomus
ıyıce dıllendım ben bagırıyorum en cok babama gıcık adam ya cekıl ulennn dedıkce anneme sulanıyo ama pıpımı opuyo sevıyorum keratayı anneme sulanmasa ıyı ama neyse
dun babam altımı actı totoyu usuttum karnım agrıyo galıba bende azcık aglayıp annemı delırtımde yatayım artık
hepınızı optum...

Toplam 4 kullanıcı okuyor
3 uye 1 zıyarettcı

3. Uye gorunmezzz acan meggıılllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…