Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlar selam hepinizi ayri ayri ozluyorum sohbetlerinizi ozluyorum ama bi sure boyle ara vermem gerek insallah herkes iyidir gecmise bakamadim ben iyi olmaya calisiyorum gecen bkiac gunde o kadar agladim ki bogazlarim sisti burnum tikandi cok fena gribe dondu
Prolaktinim yuksek yine dostinexe basladim dr sali verdi ama o iki gun ilac degil su bile icmek istemedim bugun basladim artik bu ay ve yakin tarihlerde hic umidim yook hatta hic yok yani dr ilaci ic duzenli iliski ve rahat ol olucak dedi cok biliyor ya baska da bi sorun yok
Esimle kendimizi cocuk sahibi olamama fikrine alistirdik o ben boylede mutluyum diyor ama ben degilim kendime iki yil veriyorum bisekilde evlat sahibi olamazsam ayrilicam cunki yuzum gulsede icimde cok karanlik biyer var esimide bu mutsuzluga ortak etmek istemiyorum
Bende durumlar bu ani yasamaya cabaliyorum bakin geldim ve herkesin canini siktim yine

tatlım bence şuan piskolojik bozuk ve bu yüzden sağlıklı düşünemiyosun...ne demek ümidimi kestim kendime süre verdim eşimden ayrılcam..bu kadar kolaymı herşey sonuçta sende eşinde sağlıklı olduktan sonra aşılama yada tüp bebek gibi seçenekleriniz var..biraz bekle kafanı topla önce şu prılaktin düşsün bakalım sonra yine dene baktın olmuyor diğer seçanekleri gözden geçir..bu topikte kimler yoktuki ümidi olmayan ama bak şimdi o insanlarda hamiş yada bebeklerine kavuşmuş..ben tüm kalbimle inanıyorum rabbim seninde yüzünü güldürecek..yeterki içindeki umudu yitirme tatlım...kalbim ve dualarım seninle pericim

canim benim esine de kendine de haksizlik etmesene.. psikolojin bozuk senin ondan dolayi mantikli dusunemiyorsun perim.. neden bu kadar yipratiosun ki kendini bir psikologtan da yardim al bence.. yahu dr demis sana olucak, problem yok diye, sen kendini zorlama.. yazik esini de uzme, kendini de uzme canim benim..

kendini mutlu etmeye calis,, seni ne mutlu edecekse o seyleri yap.. olacak insaallah canim benim

Kızlar ben iki gündür duphalac şurup içiyorum ama kabızlığım geçmedi henüz
bugün dr. adanıştım oda duphalac şuruba devam et dedi
şimdide 250 gr kayısı kurusu yedim üzerine su içtim
fayda etmezse birazdanda yarım kavun yicem.
Ama yine fayda etmezse yarın acaba gliserin fitil kullansammı
acaba hamilelere bir zararı varmı? bilen varmı?

canim benim tr deki ilaclardan haberim yok onun icin hic bisey diyemiyorum kusura bakma

ama duphalaci herkes cok ovuyordu neden ise yaramadi anlamadim :26:

Selam kızlarrrr

perım alıcam ıfadenı smsle yarına gece gece olmazzzz

lovely canım glıserınlı fıtılın bı zararı olacagını sanmam bebekler ıcın olanından al eczaneden bence

Selam kızlarrrr

perım alıcam ıfadenı smsle yarına gece gece olmazzzz

lovely canım glıserınlı fıtılın bı zararı olacagını sanmam bebekler ıcın olanından al eczaneden bence

Hoşgeldin gamzem yarın hala devam ederse ztarımın dediği ilacı ve bu gliserinli fitili sorucam eczaneye ikisinden birini kulanırım bir seferlik ama kalıcı bir çözüm olarak inşallah duphalac işe yarar ve bir daha aynı sorunu yaşamam hiç böyle olmamıştım hayatımda ilk defa bu kadar kötü oldu.

kizlar merhaba

benim rahim bolgesinde gerilme var ya
karnin alt kisminda baya asagilarda gerilme, boyle icerden yirtilma gibi birseyler oluyor, normal mi acaba bu:44:

kizlar merhaba

karnin alt kisminda baya asagilarda gerilme, boyle icerden yirtilma gibi birseyler oluyor, normal mi acaba bu:44:

kizlar merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…