kizlar merhaba
benim rahim bolgesinde gerilme var ya
karnin alt kisminda baya asagilarda gerilme, boyle icerden yirtilma gibi birseyler oluyor, normal mi acaba bu:44:
Hoşgeldin canım...Bendede var karnım patlayacak gibi hissediyorum ayağa kalktığımda dik durunca çok gergin hissediyorum karnımı
Hoşgeldin canımmm
Korkma rahim büyüdüğündendir ama rahatsızlık vercek kadar çoksa dr. una bir sor istersen ama gerilme bendede oluyor şuan nefes alamayacak kadar gerginim.hosbulduk tatlim
benim karnimda arada oluyor da
simdiki asagida baya vajinada
iste o korkutuyor birazcik:44:rahim buyuyordur belki diyorum ondan geriliyordur ama huzursuzluk verici birsey :44:
hoşbulduk canımşu şurup niye sende işe yaramadıki anlamadım benimde miğdemi bozmuştu..bu arada sabahları aç karnına ananas ye canım bana çok iyi gelmişti hem gaz çıkarmanada yardımcı oluyor
Korkma rahim büyüdüğündendir ama rahatsızlık vercek kadar çoksa dr. una bir sor istersen ama gerilme bendede oluyor şuan nefes alamayacak kadar gerginim.
Ben şurubu bir iki hafta önce tekrar kabız olmuştum o zaman bir ölçek içmiştim akşamına kabızlığım son bulmuştu.Bu defa dünden beri üç ölçek içtim işe yaramıyor.
Kızlar topiğe her gelen bir fikir verirse sevinirim kurtulayım nolurrr
hele sukur acuk da olsa toplasabilmisiz
nerdekini topikin geri kalani yahuu :44:
ilda ne guzel ilda kavusmus bebesini
gozu aydin olsun..
kac gundur cikamadin canim ?
tam gün hatırlayamıyorum ama 4-5 gün olmuştu çıkamadım sonra dün sıkışıklık hissettim çıktım ama nasıl oldu sen bir de bana sor dünden beri 4 defa çıktım ama öldüm resmen şuan çok zor oturuyorum.
lovely
saol cvabin icin
rahatsizlik vermiyor
ara ara oluyo ben de kafayi takacak sey aradigimdan ona taktim bu sefer
bir hafta sonra doktora gidicem
ertesi hafta da ikili test icin detayli ultrasonum varms
sen nasilsin masallah bebis buyuyor13haftaya gelince daha rahatlamissindir di mi
canim seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki emin ol..
senin su anda sana aninda cozum verebilecek birseye ihtiyacin var.. bir kere bagirsaklarin temizlendikten sonra duzenli olarak duphalac i kullan bakalim.. ama atlama.. duzene girsin bagirsaklarin.. her gun duzenli cikmaya baslarsan agrin da azalir canim..
Bende aynen öyle kafaya takıcak birşey buluyorum.Korkma canım benim normal bunlar rahim genişliyor şiddetli ağrılar olmadığı sürece hafif kasık karın ağrıları gerilmeler normal.
Ben ikili test yaptırmadım ama ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığına omurgasına eline koluna herşeyine baktı dr. herşey yolunda çok şükür.
Benim içim tam rahatladı derken şimdide kabızlık sorunum çıktı işte korkuyorum ıkınıyorumya onu takıyorum kafaya.İnşalah bu sorunumuda çözersen daha bir rahat olucam.
Evet kan vermedim ultrasonda detaylı birçok şeye bakıyor dr.detayli ultrasonda ense kalinligina bakiliyor
bir de kan aliniyormus sanirim
sen o zaman kan verme islemini yaptirmadin sanirim
kabizlik kotu cidden iki kere oldu bana da, sabhlari yedigim kayisi cok ise yaradi artik yok sorun
yine siyah uzum yiyorum o da bagirsaklara iyi geliyor
bir de kirmizi mercimek corbasi bana iyi geldigerci biliyorsundur bunlari umarim gecer en kia zamanda
Sağol ztarım aynen öyle hemen çözüm olacak bir çareye ihtiyacım var.Aslında benim ilk zamalardan beri çok düzenli değildi ama bu kadar kötü olacağını bilemedim içmedim duphalacı bundan sonra asla bırakmam.
kendimi geçtim bebiş için korkuyorum ıkınmak zarar verecek diye tedirgin oluyorum.
Evet kan vermedim ultrasonda detaylı birçok şeye bakıyor dr.
Ben bugün kırmızı mercimek çorbası içtim üstüne 250 gr kuru kayısı ve bir tabakta kavun inşallah bunların sonucunda bugün kurtulurum ama şuan midem çok ağrımaya başladı eşimle bir tur yürüyüp geleyim ben
mrb canlarrr nber ben de geleym azcık aranıza gripli olraksonra yatcam...
bugun sabah kırık gibydm oklda daha fena oldm meyve yiorm bol bol mandalina falan
bi de zencefl çayı içtm çok
dogal atlatmaya çalşıorm başarcam da inşşş
sanki daha ii şimdi bogazlarm
hee bi de sarmsak yuttm o da ii geldi sanki...
Bende mümkün olduğunca çok ıkınmamaya çalışıyorum.Ama sanırım benimde birkç çatlak oluştu çok yanıyor idrar çıktığımda oraya gelirse nasıl yanıyor yara gibi.biliyorum canim biliyorum ayni korkulari bende yasadim.. oyle cok ikinmistimki.. daha sonra dr bi arkadasima sordum onun dedigine gore artik bebek buyumus ya ( senin haftalarinda falandim konustugumda ) ikinmanin zarari olmaz dedi..
bende dedim son aylarda erken dogum riski olusturuomus ikinma diye kiz dediki o bile zor dogum o kadar kolay bir olay degil dedi..
kendi doktoruma soyleyince ikinma dedi.. yani en iyisi keske ikinmak zorunda kalmasak tabii..
bak benda makattta catlak var.. bu oyle birsey ki ben her tuvalete ciktigimda senin yasadigin agriyi yasiyorum nerdeyse.. cok zor.. hic kabiz olmamam ve diskinin yumusak olmasi lazim.. ama bak bugun burda saat 2.. cikmadim daha.. odum kopuo ya bugun cikamazsam diye.. :18::18:
Sağol canım ama yürüyüşe razı edemedim eşimi kurtlar vadisi ağır bastıgecer umarim en kisa zamanda
iyi yuruyusler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?