bunlar unuttuğum bilgiler şekercim..
hatırlamaya çalışarak cevap veriim; regl biter bitmez uygulanıyor ve akabinde ilişki oluyor.. yani kanallar açıkken ilişki olmalı.. mantığı buydu..
anladım canım ya ben dün uyguladım ardından ilişkiye girdim bugünde biraz kasıklarımda batmalar oldu bilmiyorum neden oldğnu :18:
hoşgeldin canım
özledim seni nerelerdesin
sağol kuzum, inşallah geçici olmasını umuyoruz
şimdilik üstüne düşmüyorum geçeceğini umuyorum
sünnet için de haklısın ne kadar erken o kadar iyi
ama konu kendi çocuğun olunca insan yine de 5 kez düşünoyur
hamileyken hemen yaptırıcam sünneti diyordum
ama doğduktan sonra işler değişiyormuş işte
sen nasılsın ne var ne yok görüşmeyeli?
sen bu işlemi muhtemel yumurtlama haftanda da uygula istersen..
keşke yumurtlama günümü bilsem ama adetlerim çok düzensiz maalesef o yüzden kafama göre adet bittikten sonra yapıyorum
ovulasyon testini öneririm..
GG sitesinden alabilirsin..
detaylı konuşuruz istersen..
megili senden de öğretmen olurmuş bitanem yaaaaaa
vallahi yrdımcı olursan sevinirim canım zor durumdayım açıkçası
slm kızlar nasılsınız bugün doktora göre 37+5 muhtemel dogum tarihimiz15 ekim bebişim haftada 235 gram alırken suan 10 günde 50 gramı zor alıyo 2718 dogmadan önce biraz daha kilo alsın ki dogdugunda zayıflıolar mama vermek istemiyorum çok üzülüyorum kilo almıyo diye çok iyi gidiyorduk doktorum 3500ü geçer böyle giderse diyoduultrasonda yanakları tombik görünüyodu şimdi hiç tombul değil çirkin görünüyo zayıf oldugu içinmi yada kızlar halaya cekermişya halamız çok çirkin napcaz bilmiyrum
töbe töbeeeeay güldürdü beni son cümlen rumuzum ya
herşey yolunda allahın izniyle,çok az kaldı kucağına konmasına meleğinin..
slm kızlar nasılsınız bugün doktora göre 37+5 muhtemel dogum tarihimiz15 ekim bebişim haftada 235 gram alırken suan 10 günde 50 gramı zor alıyo 2718 dogmadan önce biraz daha kilo alsın ki dogdugunda zayıflıolar mama vermek istemiyorum çok üzülüyorum kilo almıyo diye çok iyi gidiyorduk doktorum 3500ü geçer böyle giderse diyoduultrasonda yanakları tombik görünüyodu şimdi hiç tombul değil çirkin görünüyo zayıf oldugu içinmi yada kızlar halaya cekermişya halamız çok çirkin napcaz bilmiyrum
ya megim gülme neolur yaa doktor dedi bak annesi bize bakıo diye bi baktım allahım bu niye böle çirkin dedim gözleri çok büyük duruyo eşimin görümcemin gözleri iri eşimin dudakları kalın köfte dudaklı kızımda bunlara benziyo halasına benzerse zor koca buluruz ilerdedogum stesi sardı ney nasıl olacak kafayı yiyorum heralde bi yandan dogsun istiyorum biyandanda bakabilirmiyim korkusunu yasıyorum bebeğim olmuyo diye üzülüodum şimdi daha karmasık durumdayım.... buarada sen nasılsın megim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?