Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlar nasılsınız bakalım kociş bugün istanbula gidiyor1hafta olmuycak yaaaaahülyacım oğluşun hayırlı olsun canımlovely canım allah seninde gönlüne versinferdacım kuzey şimdi koca adammı olucakkk yerim ben o çakma pepeyiözlem doğum tarihini almışsın darısı başıma pztside benimki belli olucak bakalım..didem canım deniz bebek nsl bakalım..meggggg eski günleri özledim yaaaa ne güzel kalabalıktık

bunlar unuttuğum bilgiler şekercim..
hatırlamaya çalışarak cevap veriim; regl biter bitmez uygulanıyor ve akabinde ilişki oluyor.. yani kanallar açıkken ilişki olmalı.. mantığı buydu..

anladım canım ya ben dün uyguladım ardından ilişkiye girdim bugünde biraz kasıklarımda batmalar oldu bilmiyorum neden oldğnu :18:

meg*, utopya06+, esraik, esin8590, ketenhelva, didemss25+

efferin,yoklama başarılı

canım benim bende sizleri özlüyorum. işler bu ara çok yoğun. üst üste denetimler var onlara koşturuyorum. bir hengamedir gidiyor. ekim sonuna kadar da böyle gidecek gibi, gelemiyorum o nedenle, arada girip ne var ne yok bakmaya çalışıyorum ama oda burda muhabbet etmenin yerini tutmuyor tabii ki.

anne olmak böyle bir şey ferdam, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünme sanatı annelik.
kıymetini bilen bir evlat olsun kuzeyim sana inşallah

Utopya allah sağlık versin oğluşuna tamm erkek olacak desene titizlenmekte çok haklısın inş istediğiniz gibi geçer bizimde babamız doğduğunda olsun istiyor ama ben hatırlasın bak sen nasıl hatırloyosun diyorum allah o günleri gösterirse inş

keşke yumurtlama günümü bilsem ama adetlerim çok düzensiz maalesef o yüzden kafama göre adet bittikten sonra yapıyorum

ovulasyon testini öneririm..
GG sitesinden alabilirsin..
detaylı konuşuruz istersen..

megili senden de öğretmen olurmuş bitanem yaaaaaa

e ben eğitim fak müzik okudumdu şekercim zati
sülale öğretmen bi de..

vallahi yrdımcı olursan sevinirim canım zor durumdayım açıkçası

gg den laboquick marka yumurtlama testi siparişi ver,2 gün içinde kargo kapına getiriyor..
ben sana link göndereyim özelden..

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bugün doktora göre 37+5 muhtemel dogum tarihimiz15 ekim bebişim haftada 235 gram alırken suan 10 günde 50 gramı zor alıyo 2718 dogmadan önce biraz daha kilo alsın ki dogdugunda zayıflıolar mama vermek istemiyorum çok üzülüyorum kilo almıyo diye çok iyi gidiyorduk doktorum 3500ü geçer böyle giderse diyodu ultrasonda yanakları tombik görünüyodu şimdi hiç tombul değil çirkin görünüyo zayıf oldugu içinmi yada kızlar halaya cekermişya halamız çok çirkin napcaz bilmiyrum

töbe töbeeee ay güldürdü beni son cümlen rumuzum ya

herşey yolunda allahın izniyle,çok az kaldı kucağına konmasına meleğinin..

töbe töbeeee ay güldürdü beni son cümlen rumuzum ya

herşey yolunda allahın izniyle,çok az kaldı kucağına konmasına meleğinin..

ya megim gülme neolur yaa doktor dedi bak annesi bize bakıo diye bi baktım allahım bu niye böle çirkin dedim gözleri çok büyük duruyo eşimin görümcemin gözleri iri eşimin dudakları kalın köfte dudaklı kızımda bunlara benziyo halasına benzerse zor koca buluruz ilerde dogum stesi sardı ney nasıl olacak kafayı yiyorum heralde bi yandan dogsun istiyorum biyandanda bakabilirmiyim korkusunu yasıyorum bebeğim olmuyo diye üzülüodum şimdi daha karmasık durumdayım.... buarada sen nasılsın megim

benim halamda çirkin kız
kardeşimde bende çekmemişiz fıstık gibiyiz valla korkma sen

tabii ki bakabilirsin.. hemde süper bakarsın..
bu işler güdüsel vede öğrenilebilir şeyler dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…