Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

defne,bizim kaynana geldi gıııııı

Kıyamammm kızzzz ben onaaa :26: yesin yesin yarasınnn maşallahh tosunn olsunnn

hippi kuzenin bebeside sevdi
kaşık mamasını yani
bu bebelere bişi beğendirmekde ne zor anacım ya

neyse kuzum rüzgar depodan yakar sen merak etme
maşallah zaten tosuncuk bişeycik olmaz
kafana takma o yüzden kilo işini
smayı neden bırakıyorsunuz? içmiyor mu artık?
bebelac sevmediyse aptamil de sevmez heralde, tadları yakınmış sanırım
ama hipp deneyebilirsin, güzel marka sonuçta
4. ay ne ile başlayacakmışsınız söyledi mi? sadece meyve püresi mi?
ayrıca 22 günde 450 gram az değil aslında normal, aylık 600-900 arası alması gerekiyor
senin doktor biraz fazla tatminsiz bence
ben burda 3 doktora gittim hepsi de 600-900 arası alıyorsa normal, böyle devam edicez anne sütüyle dedi
bilemedim ki kim doğruyu söylüyor

gamze peki neden ağlamış belli mi
bulabildi mi bişey
kuzey gibi olmuş o zaman o da
büyüme atağı falan heralde ne bilim kuzeye de oldu ya aynısı gibi
bizde de bişey çıkmadı

Kadın dıyokı ıgrenc olan mama (hıpp) daha cok hosuna gıdecek senınkının yanı senın oglanın damak zevkı ıgrenc dıyo e nasıl soylıyım ben dra cocugun amnıyon sıvısını acı cıg kofte lımon ve kısıra bogdum nasıl ıyı olsun damak zevkı dıye

didoş senin bıdık ayda kaç kilo alıyor?
benim doktor çok iyimser galiba ayda 700-800e gayet iyi diyor iki doktor+aile hekimi

canım mamayı azalttı kı anne sutunude 90 cc devıren cocuk 30-60 cc zorla ıcıyo degıstır dedı ay dolana dek 600 grmı bulur oda alt sınır oluyomus ek gıdaya meyve suyu yayla tarhana ve sebze corbasıyla baslıyoruz
konserve ısınıde sordum buzluga atarsan vıtamını olur konserve olur dedı kımı drda bakterı urer dıyo ben verıcem konserve seftalı sekersız ve en onemlısı tuz yasak hatta yayla corbasına yyagda nane yakıp atmamı onerdı 6. Ay mercımek verıcekmısım kımyonlu onun dısında baharatta yok nane ve kımyon

Suleyman ve fıruze ve hatce ve mahı ve afıfe hemen ayva tatlısına zehır konula hepıcıgıne yedırıleeeeeeeeee
cansu derede ıgrenc yanı bın ttane olsa bırını seeeetmem ben yaaa (gel benı banla cumlesı resmen)

valla senin doktor benim bildiklerimin tersini söylüyor hep
yav tarhana çorbası verilir mi hiç
o kadar karışık bir gıda verilmemesi gerekir
tarhananın içinde biçok madde var
bebeğin alerji durumunu bilmeden tarhana verilmesi sakıncalı
benim bildiğim hiçbir doktorda tam anlamıyla ek gıdaya geçip biçok maddeyi denemeden tarhana verdirmiyor
bak bence sende acele etme tarhanaiçin (sen bilirsin tabi ama)
sebze çorbASINA da erken geçirmiş
yoğurt yerine yayla çorbası demiş heralde
bende de var konserve meyve buzlukta değil dışarda
ben de vermeyi düşünüyorum
ben hipp in kavanz meyvelerinden de vericem
gerçi benimdoktorlar 600ü geçerse ek gıda yok dediler ama ben meyvelerden biraz vermeyi düşünüyorum

gamzem bence rüzgarın kilosu gelişimi gayet güzel hiç kafana takma maşşallah4.ayda ek gıdaya geçiyosunuz...rumuzyok bence boya ve kiloya çok takılma genelde tutmuyor çünkü ayrıca niye çirkin olcakmış kızın bence dünyalar güzeli olucakmegg sülümanı dövecekler listesine benide ekleyin ya adam ne fenaymış hürreme okuduğu gibi firuzezanada şiirler okudu..ferda mustelanın saç ve vücut şampuanı olan bi ürünü varya sen ondan memnunmusun canım bide içeriği nasıl sıvımı yoksa köpük şeklindemi:44:

didoş senin bıdık ayda kaç kilo alıyor?
benim doktor çok iyimser galiba ayda 700-800e gayet iyi diyor iki doktor+aile hekimi

3400 le hastaneden çıktık
6 gün sonra 3300 e düştü
1.ay kontrolunde 4390 dı
2.ay da 5350 tarttı kıyafetleriyle sağlık ocağı kendi doktoruna gidemedik malum

Son düzenleme:
Herkse merhaba ohhh ohh topik ne güsel kalabalık

Annemle biraz gezdik dolaştık geldik.

Bebiş cicilerine baktık bol bol ama almadık şimdilik bakmakla yetiniyorum çok hoşuma gidiyor.

Tekrar kabız olmamak için gün kurusu kayısı aldım artık düzenli yiyicem hergün.

Göbüşümü yağlamak için bir bebe yağı bir tatlı badem yağı bir şişede kakao yağı aldım hepsini karıştırıcam sprey şişede.

Ama kakao yağı katı beyaz çıktı böylemi oluyor yoksa bozukmu anlayamadım kullanan varmı?

Acaba sıcak sudamı bekletsem şişesini yoksa gerimi götürsem aktara sıvımı oluyor normalde?

gamze peki neden ağlamış belli mi
bulabildi mi bişey
kuzey gibi olmuş o zaman o da
büyüme atağı falan heralde ne bilim kuzeye de oldu ya aynısı gibi
bizde de bişey çıkmadı

hıcbısıy cıkmadı canım ya aclıktan olabılır yada gaz sancısı olabılme ıhtımalı yuksek dıdı off offf valla delı ettı benı geceeee

evet canım çok memnunum köpürmüyor fazla bu da içinde kimyasalın ne kadar az olduğunu gösteriyor
köpük gibi değil sıvı şeklinde
gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin bence

3400 le hastaneden çıktık
6 gün sonra 3300 e düştü
1.ay kontrolunde 4390 dı
2.ay da 5350 tarttı kıyafetleriyle sağlık ocağı kendi doktoruna gidemedik malum
maşallah canım seninki de ayda 1 kilo civarı alıyor o zaman
ya tartarken nasıl tartıyolar sizinkileri, herker farklı tartıyor, benim doktorun biri bezine kadar çıkartıyor kışın napacaksak göt bacak ortada hasta olacak çocuk
diğer doktor sağlık ocağı falan da zıbın bez tartıyor

kakao yağını öyle katı şekilde sür bence göbeğine
bende bir karışım var ama içindeki sıvı
bak yağ karışımı kullanmaya devam edeceksen istersen bendeki karışımı sana kargolayabilirim
nerdeyse tamamı duruyor

hıcbısıy cıkmadı canım ya aclıktan olabılır yada gaz sancısı olabılme ıhtımalı yuksek dıdı off offf valla delı ettı benı geceeee

iyiki gaz sancısı diye bişey var he
baktılar bişey bulamıyolar gaz diyolar
o gün kuzeye de gaz dediler

oh oh massallah kalabalik topik

nbr kizlar ozluom sizi ya eski gunlerde ne guzeldi bea gecmisi okumaya usenirdim

Şimdi şişeden hiçbir şekilde çıkmıyor ama o yağ akmıyor nasıl çıkarıcam şişeden sürmek için?
Olmazsa değiştiririm.

Ferdam ben şimdi büyük şişe aldım sanırım bana gebeliğin sonuna kadar yeter o yüzden sendekini alıp ziyan etmiyim bugün almamaış olsam iyi olurdu ama yinede teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…