- 29 Mart 2012
- 507
- 3
- 318
defne,bizim kaynana geldi gıııııı
Bız geldık dra gıttık oglum dun gece hıc uyumadı agladı dr teyzesı baktı ıdrar tahlılı yaptı hersey temı z lakın kg alımımız cok cok azalmıs 450 gr almıs oglum 22 gunde dr cok az dedı ama ruzgarın hareketlılıgıne sasırdı bu kadar harekete normal dedı 4. Ay ek gıdaya kesın baslıyoruz karar verdık konustuk mama alımıda azalmıstı oglumun hıpp ve aptamıl numunesı verdı sevecek mı bakıcaz mayhos damak zevkı var dedı bebelac sekerlı oldugu ıcın sevmemıs bakalım hıppı daha cok sever o daha ıgrenc dedı
Bız geldık dra gıttık oglum dun gece hıc uyumadı agladı dr teyzesı baktı ıdrar tahlılı yaptı hersey temı z lakın kg alımımız cok cok azalmıs 450 gr almıs oglum 22 gunde dr cok az dedı ama ruzgarın hareketlılıgıne sasırdı bu kadar harekete normal dedı 4. Ay ek gıdaya kesın baslıyoruz karar verdık konustuk mama alımıda azalmıstı oglumun hıpp ve aptamıl numunesı verdı sevecek mı bakıcaz mayhos damak zevkı var dedı bebelac sekerlı oldugu ıcın sevmemıs bakalım hıppı daha cok sever o daha ıgrenc dedı
ama olan oldu naber
pissss sülümannnnn
şırfıntı firuze tahta kurusu
neyse kuzum rüzgar depodan yakar sen merak etme
maşallah zaten tosuncuk bişeycik olmaz
kafana takma o yüzden kilo işini
smayı neden bırakıyorsunuz? içmiyor mu artık?
bebelac sevmediyse aptamil de sevmez heralde, tadları yakınmış sanırım
ama hipp deneyebilirsin, güzel marka sonuçta
4. ay ne ile başlayacakmışsınız söyledi mi? sadece meyve püresi mi?
ayrıca 22 günde 450 gram az değil aslında normal, aylık 600-900 arası alması gerekiyor
senin doktor biraz fazla tatminsiz bence
ben burda 3 doktora gittim hepsi de 600-900 arası alıyorsa normal, böyle devam edicez anne sütüyle dedi
bilemedim ki kim doğruyu söylüyor
canım mamayı azalttı kı anne sutunude 90 cc devıren cocuk 30-60 cc zorla ıcıyo degıstır dedı ay dolana dek 600 grmı bulur oda alt sınır oluyomus ek gıdaya meyve suyu yayla tarhana ve sebze corbasıyla baslıyoruz
konserve ısınıde sordum buzluga atarsan vıtamını olur konserve olur dedı kımı drda bakterı urer dıyo ben verıcem konserve seftalı sekersız ve en onemlısı tuz yasak hatta yayla corbasına yyagda nane yakıp atmamı onerdı 6. Ay mercımek verıcekmısım kımyonlu onun dısında baharatta yok nane ve kımyon
didoş senin bıdık ayda kaç kilo alıyor?
benim doktor çok iyimser galiba ayda 700-800e gayet iyi diyor iki doktor+aile hekimi
gamze peki neden ağlamış belli mi
bulabildi mi bişey
kuzey gibi olmuş o zaman o da
büyüme atağı falan heralde ne bilim kuzeye de oldu ya aynısı gibi
bizde de bişey çıkmadı
evet canım çok memnunum köpürmüyor fazla bu da içinde kimyasalın ne kadar az olduğunu gösteriyorgamzem bence rüzgarın kilosu gelişimi gayet güzel hiç kafana takma maşşallah4.ayda ek gıdaya geçiyosunuz...rumuzyok bence boya ve kiloya çok takılma genelde tutmuyor çünkü ayrıca niye çirkin olcakmış kızın bence dünyalar güzeli olucak megg sülümanı dövecekler listesine benide ekleyin ya adam ne fenaymış hürreme okuduğu gibi firuzezanada şiirler okudu.. ferda mustelanın saç ve vücut şampuanı olan bi ürünü varya sen ondan memnunmusun canım bide içeriği nasıl sıvımı yoksa köpük şeklindemi:44:
maşallah canım seninki de ayda 1 kilo civarı alıyor o zaman3400 le hastaneden çıktık
6 gün sonra 3300 e düştü
1.ay kontrolunde 4390 dı
2.ay da 5350 tarttı kıyafetleriyle sağlık ocağı kendi doktoruna gidemedik malum
kakao yağını öyle katı şekilde sür bence göbeğineHerkse merhaba ohhh ohh topik ne güsel kalabalık
Annemle biraz gezdik dolaştık geldik.
Bebiş cicilerine baktık bol bol ama almadık şimdilik bakmakla yetiniyorum çok hoşuma gidiyor.
Tekrar kabız olmamak için gün kurusu kayısı aldım artık düzenli yiyicem hergün.
Göbüşümü yağlamak için bir bebe yağı bir tatlı badem yağı bir şişede kakao yağı aldım hepsini karıştırıcam sprey şişede.
Ama kakao yağı katı beyaz çıktı böylemi oluyor yoksa bozukmu anlayamadım kullanan varmı?
Acaba sıcak sudamı bekletsem şişesini yoksa gerimi götürsem aktara sıvımı oluyor normalde?
hıcbısıy cıkmadı canım ya aclıktan olabılır yada gaz sancısı olabılme ıhtımalı yuksek dıdı off offf valla delı ettı benı geceeee
evet canım çok memnunum köpürmüyor fazla bu da içinde kimyasalın ne kadar az olduğunu gösteriyor
köpük gibi değil sıvı şeklinde
gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin bence
maşallah canım seninki de ayda 1 kilo civarı alıyor o zaman
ya tartarken nasıl tartıyolar sizinkileri, herker farklı tartıyor, benim doktorun biri bezine kadar çıkartıyor kışın napacaksak göt bacak ortada hasta olacak çocuk
diğer doktor sağlık ocağı falan da zıbın bez tartıyor
kakao yağını öyle katı şekilde sür bence göbeğine
bende bir karışım var ama içindeki sıvı
bak yağ karışımı kullanmaya devam edeceksen istersen bendeki karışımı sana kargolayabilirim
nerdeyse tamamı duruyor
iyiki gaz sancısı diye bişey var he
baktılar bişey bulamıyolar gaz diyolar
o gün kuzeye de gaz dediler
kızlar bu çatlaklar için iyi krem varmı ben hiç sevmiyorum öyle yağlı şeyler krem daha iyi benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?