Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim halamda çirkin kız
kardeşimde bende çekmemişiz fıstık gibiyiz valla korkma sen

tabii ki bakabilirsin.. hemde süper bakarsın..
bu işler güdüsel vede öğrenilebilir şeyler dimi

karnını doyurmak altını değişmek bunlar kolay 8 aydır yegenim yanımda ondan biliyorum içimdeki korkuyu anlamıyorum üzülücek kalbi kırılıcak bunlar her insana olur biliyorum ama ne bilim rabbim evlatlarımıza güzel kaderler yazsın diye dua ediyorum anne olmak çok zormuş

rumuzyok tatlım gözler ultrasonda kocaman görünüyor zaten
çünkü göz çukurları tamamen görünüyor orda
kuzeyin de kocaman görünüyordu
ultrasona göre çirkin bişydi ama çirkin değil (bence yani )
bakma konusuna gelince anne olarak doğmuşuz bence biz kadınlar
yaparız merak etme
ben de korkuyordum ama alıştım şimdi herbişeye

biz de oğluşla bez almaya gittik
sünnet olacağı için 2 numara büyük bez aldım ilk bikaçgün onu bağlarım sonra 1 numara büyük bağlarım iyileşince normal bezimize geçeriz diye düşünüyorum
bakalım doktor ne dicek ama
slinge koyuyorum hoop markete
oğlum çok seviyor slingle gezmeyi
mayıştı yolda şimdi sallıyorum uyuyacak heralde
hergün markete iniyoruz sırf kuzey mayışsın diye
saçma sapan ne görsem alıp geliyorum he

[video=youtube;bgTHu-l5RoQ]http://www.youtube.com/watch?v=bgTHu-l5RoQ&feature=player_detailpage[/video]

ne cıkarsa bahtımıza artık :) bikere kucagıma alayım sıcaklıgını hissedeyimde baska birşey istemiyorum

Bız geldık dra gıttık oglum dun gece hıc uyumadı agladı dr teyzesı baktı ıdrar tahlılı yaptı hersey temı z lakın kg alımımız cok cok azalmıs 450 gr almıs oglum 22 gunde dr cok az dedı ama ruzgarın hareketlılıgıne sasırdı bu kadar harekete normal dedı 4. Ay ek gıdaya kesın baslıyoruz karar verdık konustuk mama alımıda azalmıstı oglumun hıpp ve aptamıl numunesı verdı sevecek mı bakıcaz mayhos damak zevkı var dedı bebelac sekerlı oldugu ıcın sevmemıs bakalım hıppı daha cok sever o daha ıgrenc dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…