Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sağol canımmm.
Benim için cinsiyet farketmiyordu gerçekten
çünkü çok bekledim Allah sağlıklı bir bebeiş olmasını nasip etsin.
Ultrasonda bakarken ellerini ayaklarını başını tek tek gösteriyor herşey sağlıklı diyorya benim için o herşeye bedel cinsiyeti hiç önemli değil

Amin Allah herkesin bebişini kendine bağışlasın.
Tüm evlat hasreti çekenlerin yüzünü güldürsün.

Evet takıcam böle bissürü bissürü takıyorlar lastik tokalardan palmiyeler yapıcam saçlarına.
Fırfırlı elbiseler giydiricem ilk bayramında Allah kısmet ederse kırmızı rugan pabuçlar alıcam kızıma

Evt ztarım bu da son aşama bunu da atlatayım sonra başlarız artık.bu bnm yeni dr görümcemi ayda 1 cagırıyor sadece ben dayanamam hatta eve ultrason fln alıcam .
Meganım benimde kociş çok çalısıyor ama vakit buldukça kaçamak güzel oluyor

elisim ,ferdam tatlu anneler napırsınız bakimm?
Elis ben folic asitle bebek asprinine hsg den sonra mı baslıyım

Benim eşimi dışarı çıkmaya razı etmek biraz zor oluyor evde vakit geçirmeyi çok seviyor.

sağol tatlım aynı tas aynuı hamam
kuzey uyumuşken hazır azcık nette takılayım dedim ben de
sen de iyisin inşallah

Havalar güzelken degerlendirmeye çalısın bizde cok kalmıyoruz tüm gün benide çok yorar dışarsı ama kış geliyor mecbur tıkılcaz evlere

ferdam bende iyiyim ne yaptın aldı mı kışlık bende mother care de gördüm ayın ortasında indirim oluyor orda

bulamadım canım gönlüme göre
mothercare e de bakayım ama çok pahalı oluyor orası
3 ayda toplasan 10 kez ancak giyer
100lira para vermek istemiyorum
geçen çorap baktım da 3 çorap 25tl orda
fazla uçuyorlar

fıstıklar çıkarttık kızımı salı günü hastaneden yavrum eve geldi ve geceye kadar uyudu çok çok yormuşlar kuzumu bugün 16 günlük oldu teyzeleri gaz sancımız var geceleri çok uyumuyoruz o yüzden şurup verdim biraz rahatladı şimdi uyudu o uyumuşken bende yatayım biraz yine görüşürüz hepinizi çok özledim inş en kısa zamanda geniş vakitlerde görüşmek üzere hepinize çok tşk ederim dualarınız için çok öpüyorum

Evt normalde pahalı oluyor ferda ama bu ay geçerken gördüm ama ayın ortasında %50+%25 vardı,tabi cnm zaten cok giymiycekler hemen büyüyorlar

damla canım senle aynı zamanda gebe kalmıştık hatta batımız bile aynıydı,çok sevindim senin adına.melegine kavuşmuşsun.allah her daim size saglık sıhhat ve bol bol mutluluk versin .en kısa zamanda foto bekleriz

Canım çok sevindim kızlar yazmıştı hastaneden çıktı diye haberini almıştık
Çok şükür bunuda atlattınız Allah bir daha hiç ayırmasın seni kuzundan.

Oglumu yatırıp gelıyorum 10 dkya burdayım kaybolmayınnnnn haaaaaaaaa

Oglumu yatırıp gelıyorum 10 dkya burdayım kaybolmayınnnnn haaaaaaaaa

Canım zaten kimsecikler yokki
ben kaç saattir buralardayım sınırları zorluyorum ama birazdan daha fazla oturamıycam nedense bir iki saat oturunca karnım kasılmaya başlıyor kendimi yatağa zor atıyorum.

Iste geldım burdayımmmmm yattı mıs kokulum guzel dotlum cennetım...

neden uyumadin kis hala..

dur sakin gitme bisey kopyalicam bi topig yazmistim da bana cevapp ver lutfen

ya simdi size birsey sorcam da normal mi diye bir soyleyin..

Bebegimi hissetmiyorum daha normal o biliyorum benim size soracagim su ki : ben karin bolgemde boyle sanci gibi, ra ara elektrik carpmasi gibi, rahatsizlik hissi falan filan hislerim oluyordu.. ama son bir haftadir cok rahatim karnimda ya da kasiklarimda birsey hissetmiyorum

Bebegim iyidir dimi ? Normal midir bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…