Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Toplam 21 kullanıcı okuyor
1 uye (ben) 20 zıyaretcı

zıyaretcı 29 olmus yazana kadar yok mu arttıran

Son düzenleme:
Ferdam nasılsın klasık anne modelı pazar gunu oglene dek uyuyamayan cınsten

benle iki üye etti
günaydınn
oğluma alışverişe çıkıcam
bayılıyorum ona bişeyler almayaa

kıslık dımı canım lcwye bak ben ruzgara bır ordu aldım gecen ay ınce trıkolardan kırmızı etıketlılerdede %70 ındırım vardı guzel geldı yanı

Ferdam nasılsın klasık anne modelı pazar gunu oglene dek uyuyamayan cınsten

kıslık dımı canım lcwye bak ben ruzgara bır ordu aldım gecen ay ınce trıkolardan kırmızı etıketlılerdede %70 ındırım vardı guzel geldı yanı
bakacam canım bugün artık mont kışlık vs bakacam işte
geçen yaz almak lazımmış kışlıkları

Gamze
nasıl benimkisi???

evde değiliz
babamın pcden şeediyorum ama kısa kalabilicem..

Ogluma mamadan yogurt mayaladım deneme olsun dıye malum 20 gun sonra ek gıdaya gecıcez bakalım nasıl olacak ayyy cok heycanlandımmmmmm

slm kızlar ya adetime daha 2 hafta var ve benim bir haftadır göğüslerim acıyo bu hamilelik belirtisi olamaz dimi göğüsler hemen ağrırmı soruyorum iki aydan sonra ağrımaya başlar diyolar bazılarıda ağrır diyolar anlamadım sizce hamilemiyim ....

Selam canım, adete iki hafta kala anca yumurtlama dönemi olur gebelik için çok erken bi zaman bence.

Bız pazara gıttık oglumla bı satıcı annesınden almıs guzellıgını ne kadar guzel bı bebek dedı kocam aynen boyle oldu
sonram markete gıttık oglum nestle cıkolataları var ya kasede onları gorunce kendını atmaya kalktı reyonun ıcıne babasını elındede kırmızı kapaklı bı garnıtur kavanozu vardı onun ustunede atlamaya kalktı oglum kırmızıyı cok sevıyo

Sayfalarda dominos pizza reklamı var ya,bir baktım 30 eylül son diyor %50 indirim için,hemen hallettim yemek olayını ben kendim şahsen bizzat
20 dakikada pişirdim servis ettim
Süperdi

(2 orta boy pizza+1 lt cola=24.90 TL)

Kızalr bilin bakalım nerden geliyorumm

Hafta ortası bebeişin cinsiyetini öğrenmek için gidecektik hastaneyi aradım dr. umun ne zaman nöbetçi olduğunu sordum bu hafta nöbeti bugün dediler hemen koşa koşa gittim hastaneye

Bebişim iyi çok şükür herşey yolunda veeee cinsiyeti ile ilgili ilk tahmin kız dedi dr
Benimde bir prensesim olacak 9 ekimde tekrar gel kesinleştirelim kız bebeklerde yanılma payı oluyor dedi ama ben inanıyorum yanılma payı yok kızım olacak benimmmm:119::119::119::119::119:

Ayy bebişime şimdiden acıdım delü bir annesi olacak kafasına 30 tane toka takarım ben onun
Kokoş yaparım ben onu ayyy içim içime sığmıyor ama eşim biraz durgun sanki kesin değil 9 ekimde kesinlşecek diyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…