ayyyyy pisimin de zillisi olucakmııışşşşş
maşallah zillimize
Ayy evet benimde cimcime zilli bir kızçem olacak inşallah.
Darısı en kısa zamanda senin başına olsun canımmmm datlu cadım seninde bir minnnak cadın olsun inşallalh.
benim içime de kız doğuyordu senin bebekin için pisim
duana amin diyorum canım tatlı şekerleme arkadaşım
herşeyin hayırlısı olsun inşallah..
selam kızlarkızımın cicileri hazır ama evimiz pis
Eki Görüntüle 520926 Eki Görüntüle 520927 Eki Görüntüle 520928 Eki Görüntüle 520929 Eki Görüntüle 520930 Eki Görüntüle 520931 Eki Görüntüle 520932
Kızalr bilin bakalım nerden geliyorumm
Hafta ortası bebeişin cinsiyetini öğrenmek için gidecektik hastaneyi aradım dr. umun ne zaman nöbetçi olduğunu sordum bu hafta nöbeti bugün dediler hemen koşa koşa gittim hastaneye
Bebişim iyi çok şükür herşey yolunda veeee cinsiyeti ile ilgili ilk tahmin kız dedi dr
Benimde bir prensesim olacak 9 ekimde tekrar gel kesinleştirelim kız bebeklerde yanılma payı oluyor dedi ama ben inanıyorum yanılma payı yok kızım olacak benimmmm:119::119::119::119::119:
Ayy bebişime şimdiden acıdım delü bir annesi olacak kafasına 30 tane toka takarım ben onun
Kokoş yaparım ben onu ayyy içim içime sığmıyor ama eşim biraz durgun sanki kesin değil 9 ekimde kesinlşecek diyor
Slm kızlar eşim arada işe gitti ama güzel bi hafta sonuydu eve döndük ben ilk defa 29 eylülde denize girdim bayada güzeldi hava,dönerkende gezine gezine döndük
lovelyim prenses geliyomuş hadi hayırlısı cnm
ketenhelvam selammmm
ozlem bayildim bayildim ozellikle surahi ve bardaklar cok hos cok tatli.. huzurla mutlulukla kullanin her birini insaallah
seni zilli seni dayanamadin hemen gidiverdin dr a dimi
hayirli olsun canim kiz- erkek farketmez Rabbim evlatlarimiza saglik versin ve hayirli yazilar yazsin.. ben cok ozledim yavrumu ama daha randevumuza 12 gun var.. bakalim benim cinsiyet eger bebikim seyini gosterirsenetlesir diye dusunuyorum..
ya bana 16. haftamdi kiz dedi ben neden inanamiyorum ya :44: cok erkek dicek diye bekliodum ondan mi acaba
ya da bunlari beceriksiz goruyorum ondan olabilir
ama hic farketmez.. Rabbimden kiz da olsa erkek de olsa bas taci..
not : cok da kokos alistirmayin zillileri yav.. oglan analarinin basi agrir sonra .. evlatlarinin yurekleri yanacak ya o bakimdan
hilalim ne guzel olmus yaa.. deniz en guzel eylulde olur zaten ama seninki biraz gec olmus
olsun guzel olmus canim..
napcaksin koruncakmisin karar verdin mi?
Kızalr bilin bakalım nerden geliyorumm
Hafta ortası bebeişin cinsiyetini öğrenmek için gidecektik hastaneyi aradım dr. umun ne zaman nöbetçi olduğunu sordum bu hafta nöbeti bugün dediler hemen koşa koşa gittim hastaneye
Bebişim iyi çok şükür herşey yolunda veeee cinsiyeti ile ilgili ilk tahmin kız dedi dr
Benimde bir prensesim olacak 9 ekimde tekrar gel kesinleştirelim kız bebeklerde yanılma payı oluyor dedi ama ben inanıyorum yanılma payı yok kızım olacak benimmmm:119::119::119::119::119:
Ayy bebişime şimdiden acıdım delü bir annesi olacak kafasına 30 tane toka takarım ben onun
Kokoş yaparım ben onu ayyy içim içime sığmıyor ama eşim biraz durgun sanki kesin değil 9 ekimde kesinlşecek diyor
cnm yok bütün yaz girdimde nerdeyse ekim oldu bu tarihlerde girmemiştim,cnm işte bugün yrn adet olurum sonrada hsg ,korkuyorum ama yaptırcam bu son acım olur inş,1-2 ay fark etmez artık zaten yıl geçti
randevu tarihinl insan nasıl heyecanla bekliyor dimi ztarım ama az kalmış
Sağol hilalimSlm kızlar eşim arada işe gitti ama güzel bi hafta sonuydu eve döndük ben ilk defa 29 eylülde denize girdim bayada güzeldi hava,dönerkende gezine gezine döndük
lovelyim prenses geliyomuş hadi hayırlısı cnm
ketenhelvam selammmm
ozlem bayildim bayildim ozellikle surahi ve bardaklar cok hos cok tatli.. huzurla mutlulukla kullanin her birini insaallah
seni zilli seni dayanamadin hemen gidiverdin dr a dimi
hayirli olsun canim kiz- erkek farketmez Rabbim evlatlarimiza saglik versin ve hayirli yazilar yazsin.. ben cok ozledim yavrumu ama daha randevumuza 12 gun var.. bakalim benim cinsiyet eger bebikim seyini gosterirsenetlesir diye dusunuyorum..
ya bana 16. haftamdi kiz dedi ben neden inanamiyorum ya :44: cok erkek dicek diye bekliodum ondan mi acaba
ya da bunlari beceriksiz goruyorum ondan olabilir
ama hic farketmez.. Rabbimden kiz da olsa erkek de olsa bas taci..
not : cok da kokos alistirmayin zillileri yav.. oglan analarinin basi agrir sonra .. evlatlarinin yurekleri yanacak ya o bakimdan
Tebrikler canım hayırlı olsunİnşallah kucağına aldığın gün de böyle sevinçli olursun
lovely tebrikler canım, cici bici bir kızın olsun mis gibi koksun
eğer ikinci çocuğu yapmaya karar verirsem allah bana sağlıklı bir kız evlat nasip etsin inşallah
ayrıca isteyen herkee de evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?