Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayyyyy pisimin de zillisi olucakmııışşşşş
maşallah zillimize

Ayy evet benimde cimcime zilli bir kızçem olacak inşallah.
Darısı en kısa zamanda senin başına olsun canımmmm datlu cadım seninde bir minnnak cadın olsun inşallalh.

benim içime de kız doğuyordu senin bebekin için pisim
duana amin diyorum canım tatlı şekerleme arkadaşım
herşeyin hayırlısı olsun inşallah..

Kızlar dr. ultrasonda benim bebeişime bakarken doğumhaneden telefon geldi
Bekleyin beni hastamın doğumu başlamış bebeği çıkarıp geliyorum dedi 5 dk sürmedi geldi
Mhaşlah ne çabuk doğum oldu kadın 1 saat önce giriş yapmış 4 cm açılması varmış bir saatte doğurup bitti Allah hepimize öyle doğumlar nasip etsin.

benim içime de kız doğuyordu senin bebekin için pisim
duana amin diyorum canım tatlı şekerleme arkadaşım
herşeyin hayırlısı olsun inşallah..

Ben hiç tahmin edemiyordum çevreden tahminler kızda vardı erkekte ilk zaman herkes erkek olacak derken son hafta tahminler kız yönündeydi doğru çıktı.Amin canım hepimizn hakkında hayırlısı Allah tan.

Slm kızlar eşim arada işe gitti ama güzel bi hafta sonuydu eve döndük ben ilk defa 29 eylülde denize girdim bayada güzeldi hava,dönerkende gezine gezine döndük

lovelyim prenses geliyomuş hadi hayırlısı cnm
ketenhelvam selammmm

ozlem bayildim bayildim ozellikle surahi ve bardaklar cok hos cok tatli.. huzurla mutlulukla kullanin her birini insaallah

seni zilli seni dayanamadin hemen gidiverdin dr a dimi

hayirli olsun canim kiz- erkek farketmez Rabbim evlatlarimiza saglik versin ve hayirli yazilar yazsin.. ben cok ozledim yavrumu ama daha randevumuza 12 gun var.. bakalim benim cinsiyet eger bebikim seyini gosterirse netlesir diye dusunuyorum..

ya bana 16. haftamdi kiz dedi ben neden inanamiyorum ya :44: cok erkek dicek diye bekliodum ondan mi acaba
ya da bunlari beceriksiz goruyorum ondan olabilir

ama hic farketmez.. Rabbimden kiz da olsa erkek de olsa bas taci..

not : cok da kokos alistirmayin zillileri yav.. oglan analarinin basi agrir sonra .. evlatlarinin yurekleri yanacak ya o bakimdan

hilalim ne guzel olmus yaa.. deniz en guzel eylulde olur zaten ama seninki biraz gec olmus

olsun guzel olmus canim..

napcaksin koruncakmisin karar verdin mi?

cnm yok bütün yaz girdimde nerdeyse ekim oldu bu tarihlerde girmemiştim,cnm işte bugün yrn adet olurum sonrada hsg ,korkuyorum ama yaptırcam bu son acım olur inş,1-2 ay fark etmez artık zaten yıl geçti
randevu tarihinl insan nasıl heyecanla bekliyor dimi ztarım ama az kalmış

Tebrikler canım hayırlı olsun İnşallah kucağına aldığın gün de böyle sevinçli olursun

canim kafan nasil rahat edecekse oyle yap.. dedigin gibi bunlar aslinda zaman kaybi degil.. saglikli bir hamilelik icin on arastirma.. korkma oyle seylerden olur biter hatirlamazsin sonra

insan bekliyor tabii randevu tarihini hilalim merak ediyorsun bebegin iyimi, ne yapiyor alan filan..az kaldi zaten randevularim her 3 haftada bir.. birde hissetmeye baslasaydim daha mi rahat ederdim bilemiyorum yani.. hayirlisi ne diyelim..

dua et bana canim..

Sağol hilalimNe güzel stres atıyor insan arada dışarı çıkmak iyi oluyor bizimde böyle bir hafta sonuna ihtiyacımız var ne zamandır gidemedik eşimle biryere bugün eşim yorgundu inşlalah haftaya

Canımevet dayanamadım vallaBen çok sevindim ama eşimde senin gibi oda erkek bekliyormuş sanırım inanamıyor 9 ekimde tekrar gidicezya o zaman belli olur diyor.Oğlan anaları düşünsün ben kokoş yapacam banaen banane

lovely tebrikler canım, cici bici bir kızın olsun mis gibi koksun
eğer ikinci çocuğu yapmaya karar verirsem allah bana sağlıklı bir kız evlat nasip etsin inşallah
ayrıca isteyen herkee de evlat nasip etsin

Lovely kızın olacakmış, çok sevindim. Kız çocuklarına acaip bi sempatim var :)
Rabbim minik prensesini sana bağışlasın inşallah
Ayrıca yazdıkların çok hoşuma gitti 30 tane toka falan Çok hoşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…