değişir canım merak etme
ben de ilk dönemlerde aşırı iştahsızdım
sonra normale dönüyor
hormonlardan sanırım
sonlara doğru da tatlı krizlerim falan vuruyordu
ilk zamanlar ayva turşu falan yedim sürekli
İnşallah değişir iştahım açılsa çok iyi olacak herkez zorluyor ye ye diye bende istiyorum ama zorlaya zorlaya yiyorum.Canımın çektiği birşeyde yok herşey ot gibi zaten birtek meyvelerden tat alıyorum.
Kızlar 4 EKiM de migrosta tüm evcil hayvan ürünlerinde %50 indirim olcakmış,evdeki hayvanlarınıza yada benim gibi sokak hayvanlarına alabilirsiniz
selam kızlar herkese mutlu bir hafta diliyorum
cuma gecesi eşimin ısrarlarına dayanamadım hastaneye gittik, hani akıntım vardı sürekli renksiz ebede suyun olabilir belki demişti ya o yüzden,
hemen nst'ye bağladılar yarım saatte 3 sancı çıktı, karnım çok sertti doktorda onu dert etti, açılmama baktı (aman Allahım o nasıl bir acıydı anlatamam :18:)
Allaha şükür açılma yoktu, testtede akıntımın suyum olmadığını öğrendik, ultrasona girdik sonra 2200 gr olmuş (bana göre çok az doktora göre iyi), ve malesef hala ters yatıyor oğlum kafası dönmemiş.
Bugünde kendi doktorumuzda randevumuz var bakalım napıcaklar :26:
açılır canım merak etme
kaç haftalık oldun canım?
bebek tickeri yapmıcak mısın?
Gbelik takvimi var diye tickerı değiştirmedim.13+1 bana göre ama ultrasonda 12+5 çıkıyor
bişey olmamasına sevindim
nstdeki sancıları ciddiye alma, benim her nstde bisürü sancı çıkıyordu ama 39. haftada hala sancılanmadan sezeryana girdim
demek hala ters
bundan sonra çok büyük ihtimalle dönmez gibi ama hayırlısı artık hakkında
kilosu da iyi canım maşallah
bir de biliyorsun ki o kilolar tutmuyor genelde
sağlığı yerinde olsun da mühim değil gerisi
lovely canım hayırlı olsun demek bir prensesin olacak büyük ihtimalle
bende ciddiye almıyorumda doktor iyice stres etti bizi ferdacım,
beni orda tutmaya bile kalktı kesinlikle istemedim,
eşimde zaten tam panik ya bişey olursa diye kalalım diyor olmaz dedim eve geldik,
o günden beri artık psikolojik mi bilmiyorum ama bel ağrılarım şiddetle arttı geceleride adet olcakmışım gibi sancılarım oluyor tabi karnımın sertleşmeside var,
doktorda dönmez büyük ihtimalle daha diyor çok istiyordum normal doğumu ama herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunda gerisi boş bi şekilde atlatıcaz inşallah.
ya bide benimkide ayrı olay ben bebek şekerleri gelmedi daha ona takıyorum sakın gelme oğlum şekerlerin gelmeden diye diye erken getirtcem herhalde tövbe tövbe
türkiyeden kaynanamlar yollucakları için anca haftaya olmadı ondan sonraki hafta geliyorlar, çok geç sipariş verdik
merak etme canım erken daha gelmez inşallah
hem boşversene tek dert bebek şekeri olsun
bir de böyle felaket tellalı doktorlara gidip moralinizi bozmayın boş yere
Kızlar iki üç günüdr her gece benim bel ve karın kısmımda sanki mekik çekmişim gibi bir ağrı oluyor.
Özellikle uzun süre oturunca oluyor uzanıp dinlenince geçiyor ama öncesinde yoktu yeni başladı normalmi bu.
Kızlarrr slmmmiş yerinde popomun üstüne oturamıyorum ayakta kalınca da kuyruk sokumum ağrıyorrr popom ordaki kemiklerr ağrıyorr çok normal mi bu ya 2 haftadır böle iskelet sistemin ağrıyorr resmenn
selam kızlar herkese mutlu bir hafta diliyorum
cuma gecesi eşimin ısrarlarına dayanamadım hastaneye gittik, hani akıntım vardı sürekli renksiz ebede suyun olabilir belki demişti ya o yüzden,
hemen nst'ye bağladılar yarım saatte 3 sancı çıktı, karnım çok sertti doktorda onu dert etti, açılmama baktı (aman Allahım o nasıl bir acıydı anlatamam :18:)
Allaha şükür açılma yoktu, testtede akıntımın suyum olmadığını öğrendik, ultrasona girdik sonra 2200 gr olmuş (bana göre çok az doktora göre iyi), ve malesef hala ters yatıyor oğlum kafası dönmemiş.
Bugünde kendi doktorumuzda randevumuz var bakalım napıcaklar :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?