Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İnşallah değişir iştahım açılsa çok iyi olacak herkez zorluyor ye ye diye bende istiyorum ama zorlaya zorlaya yiyorum.Canımın çektiği birşeyde yok herşey ot gibi zaten birtek meyvelerden tat alıyorum.

selam kızlar herkese mutlu bir hafta diliyorum

cuma gecesi eşimin ısrarlarına dayanamadım hastaneye gittik, hani akıntım vardı sürekli renksiz ebede suyun olabilir belki demişti ya o yüzden,
hemen nst'ye bağladılar yarım saatte 3 sancı çıktı, karnım çok sertti doktorda onu dert etti, açılmama baktı (aman Allahım o nasıl bir acıydı anlatamam :18:)
Allaha şükür açılma yoktu, testtede akıntımın suyum olmadığını öğrendik, ultrasona girdik sonra 2200 gr olmuş (bana göre çok az doktora göre iyi), ve malesef hala ters yatıyor oğlum kafası dönmemiş.
Bugünde kendi doktorumuzda randevumuz var bakalım napıcaklar :26:

İnşallah değişir iştahım açılsa çok iyi olacak herkez zorluyor ye ye diye bende istiyorum ama zorlaya zorlaya yiyorum.Canımın çektiği birşeyde yok herşey ot gibi zaten birtek meyvelerden tat alıyorum.

açılır canım merak etme
kaç haftalık oldun canım?
bebek tickeri yapmıcak mısın?

bişey olmamasına sevindim
nstdeki sancıları ciddiye alma, benim her nstde bisürü sancı çıkıyordu ama 39. haftada hala sancılanmadan sezeryana girdim
demek hala ters
bundan sonra çok büyük ihtimalle dönmez gibi ama hayırlısı artık hakkında
kilosu da iyi canım maşallah
bir de biliyorsun ki o kilolar tutmuyor genelde
sağlığı yerinde olsun da mühim değil gerisi

lovely canım hayırlı olsun demek bir prensesin olacak büyük ihtimalle

bende ciddiye almıyorumda doktor iyice stres etti bizi ferdacım,
beni orda tutmaya bile kalktı kesinlikle istemedim,
eşimde zaten tam panik ya bişey olursa diye kalalım diyor olmaz dedim eve geldik,
o günden beri artık psikolojik mi bilmiyorum ama bel ağrılarım şiddetle arttı geceleride adet olcakmışım gibi sancılarım oluyor tabi karnımın sertleşmeside var,
doktorda dönmez büyük ihtimalle daha diyor çok istiyordum normal doğumu ama herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunda gerisi boş bi şekilde atlatıcaz inşallah.

ya bide benimkide ayrı olay ben bebek şekerleri gelmedi daha ona takıyorum sakın gelme oğlum şekerlerin gelmeden diye diye erken getirtcem herhalde tövbe tövbe
türkiyeden kaynanamlar yollucakları için anca haftaya olmadı ondan sonraki hafta geliyorlar, çok geç sipariş verdik

merak etme canım erken daha gelmez inşallah
hem boşversene tek dert bebek şekeri olsun
bir de böyle felaket tellalı doktorlara gidip moralinizi bozmayın boş yere

merak etme canım erken daha gelmez inşallah
hem boşversene tek dert bebek şekeri olsun
bir de böyle felaket tellalı doktorlara gidip moralinizi bozmayın boş yere

sorma ya resmen doğurcan birazdan demediği kaldı çok kaba bi doktordu zaten çatı muayenesi yapılışından belliydi

Selam kızlar ben geldim diyecektim ki doğu mıkırdanıyor bakıp geleyim

Kızlarrr slmmm iş yerinde popomun üstüne oturamıyorum ayakta kalınca da kuyruk sokumum ağrıyorrr popom ordaki kemiklerr ağrıyorr çok normal mi bu ya 2 haftadır böle iskelet sistemin ağrıyorr resmenn

Kızlarrr slmmm iş yerinde popomun üstüne oturamıyorum ayakta kalınca da kuyruk sokumum ağrıyorrr popom ordaki kemiklerr ağrıyorr çok normal mi bu ya 2 haftadır böle iskelet sistemin ağrıyorr resmenn

Çok normal canım benim de o haftalarda olmuştu genelde olur,bebiş büyüyor sonuçta yer açılmak zorunda

benim hep akıntım sulu oldu
doktor normal dedi
bebişin kilosu ii
zaten bu haftalarda coşuyorlar
gittikçe hızlı kilo alcak

Yav su krem dızısı var ya oyle bı krem olsa angelına jollıe olsam bu adamı bosayıp ben aflack ıle evlensem ne kaaaa guzel olurdu

hoşgeldiniz kızlar
kuzey de mızırdadı markete gittik geldik
ama eve girince ağlamaya başladı
sokak çocuğu hep dışarda durmak istiyor
kime çekti anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…