Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canim bana bundan bir sene evvel böyle birsey yapacagimi söyleselerdi hadi canim sende derdim
rahatima düskün bir insanimdir acikcasi uyumayi cok severim kendi kendime zaman gecirmeyi falan simdi bütün zamanimi kizim aliyor ama yine de cok mutluyum
yazin gezmesi güzel olurda kisin ne yapacak kuzeyimiz
benim bir akrabam kandirirmis kizini üstünü giydirip bebek arabasina koyup balkona cikariyormus arabayi sürüyormus sansin ki disarda geziyoruz bebekte uyuyormus bir güzel arabada
ama simdi zamane cocuklari zehir kuzey yutar mi orasini bilemiycem

yutmuyo canım
balkona çıkarınca gördüğü manzara hep aynı
yemiyor yani illa dışarısı olacak
ben de karar kara kışın napıcam onu düşünüyorum valla

pof ya korktugum sey basima geldi desene daha iki gün evvel cok huzurlu bir bebekti
iki gündür uyanikken uyurken hep mizir mizir önceden uyanikken yatagina koydum mu etrafi izleyip uyurdu
ya da müzigini acardim dinlerken uyurdu neyse insallah daha beter olmaz buna da sükür
gecenlerde vermeyi denemistim emzigi ama agzina alir almaz kustu bir daha da vermedim huzursuz bir cocuk degil diye bakalim zaman ne göstercek.

zaten gaz kabusu 15 günden sonra başlarmış
allah kolaylık versin

sağol ferdaammmm

hopşbuldum canım bebeğin nasıl :))
ya kilo dediğim kalçalarım çok genişledi bu moralimi bozuyo sadece

bebegim iyi canim sükürler olsun
simdilik düsünme sen keyfine bak dogumdan sonra gidecek canim merak etme sen

merhabalar,

bugün oğlumun 2. doz teteenoz aşısı vardı onu yaptırdım, kalça ultrasonu vardı şükür oda temiz çıktı
yüzü egzama oldu, bepanten krem verdi, bide öksürüğümüze ilaç verdi. Şimdilik biz iyiyiz.
hepinzi çok özledim

oğlum uyurken doktor ötker amcamın köstebek pasta karışımını yapayım bakalım nasıl olacak
deneyen var mı daha önce?

Bende kahvemi alıp geldim,pufyim bizde seni özledik melegine maşallah
moon da gelemiyor bu aralar bütün annelerin allah yardımcısı olsun

hoşgeldin neşeli annecik

huzurummm
valla bu ara gerçekten keyfm yernde
çok şükür yolnda gdıo herşey
annemlere bana yakın ev buldk yarın ordaki evin satışı olup sanrm bu evi almak nasip olcak bayramdan sonra taşıncaklar Allah izin verirse
geçen sene sıkntılıydı bu sene boyle guzel şeyler olnca sevnıorm çok be huzurm şükrlerrrr olsunnnnnnn

oğlum biplemedikleri farkedince kendisi biplemeye kalkmaz inşallah
oğlum çok seviyodu o sesi ama napıyım pis mi kalsalardı ağzına sokuyor kuzey

Hijyenn önemlii boşverr şimdi değilde biraz daha büyüsün kesin onların yerine kuzeyy paşaa biplerrrr bu seferr susturma şansında yokkk

çok seviniyorum canım sen böyle olunca
ben bugün çok keyifsizim ya neden bilmiyorum çok uykum var yorgunum
senin miğde bulantıları ne durumda canım benim ki azalmak yerine çoktu bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…