Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oyyy oyyyy geçmişşş olsunnn sizeee diğer şeylerde sorun çıkmamış ya o iyi bebeklerin yüzü genelde oluyor öle ben etraftan duydum çok öle hassaslarr çünküü ohh missss bebekk

Kızlar ben tahlilimi aldım geldim.
Duygum dün biz karşılaşamadık sanırım seninle özledim seni kızzz benim bebeişin cinsiyeti belli oldu kızım olacak

Ferdam hala burdasın sevindim.
tsh 2,5 çıkmış
serbest T4 14.52
Bu serbest t 4 referans aralığı 9-20 arsı diyor normalmi sence 14.53
Ben herzaman t3 t4 baktırıyordum ama hiç böle yüksek bir değer çıkmıyordu bu serbest t4 t3 t4 den farklı birşeymiki referans aralığıda yüksek?

Tsh iyi sanırım ilaca 50 mg bir adet içmeye devammı edeyim?

Bende yaptım ferda güzel oluyor hatta evde baya muz var dün alırken satıcıda bozuk cıkmadı para üstünü muz olarak verdi:)bende ona benze bişeyler yapabilirim

Son düzenleme:
çok seviniyorum canım sen böyle olunca
ben bugün çok keyifsizim ya neden bilmiyorum çok uykum var yorgunum
senin miğde bulantıları ne durumda canım benim ki azalmak yerine çoktu bu ara
cnmm arkdasım bnmmm mideyi sorma cnm iki kez çıkardm bugun ama gribm geçti bi de ii şeyler oluo bu aralar ondan çok takmıorm midemi artık okulda tutmuo çok şükr eve gelnce hopp başlıo
arada boyle oluo cnm tam geçti derken ama bazen de hiç olmuo geçecek hayırlısyla bakalm bi ay içinde oyle umuyorum ben geçmezse de saglık olsn
oyle grip gibi mi olcan hulyam dkkat et c vitamni al grip zor oluo gerçekten ıhlamur ve limon suyuyla atlattm ben ...
meganımmmmmmmmmmmmmm rusta kız çıkmştı demi seninnnnn
çok sevndm cnmm bnmmm yerm ben cici kızceni seninnn

Son düzenleme:
Benım oglanında oyncakları yıkanacak ama nerde o anne kalkıp makınaya atcamda dugmesıne bascamda ohooooooo cok calısmam gerek cokkkkk

gayet normal canım
50liğe dvam
t3 t4ün referansları farklı o da gayet normal

bu arada pufidiğin msjı gözümden kaçırdım herlade
ne tetanoz aşısı anlamadım, biz hiç olmadık tetanoz aşısı
gamze kız rüzgar oldu mu tetanoz aşısı?

köstebek pastanın kekini çırptım da çok katı oldu ya
ben tariften daha çok süt ekledim
bakalım bişeye benzicek mi

Evet bende çin takvimi rus takvimi genital nub vs hepsinde kız çıkmıştı dr. da kız dedi tekrar gel kesinleştirelim dedi ama ben kesin gözüyle bakıyorum

canım merhaba,
hepatit b aşısı olarak geçiyor aşı kartında.
ilkini doğunca yapıyorlar ikincisini 1 aylıkken.
şimdi 1 ay sonrada verem aşısı var, belki isimlerini farklı biliyoruzdur ben kuzey aşı oldu diye biliyorum.

Kızlar size komik bişey anlatıcam

şimdi ben eşime geçen yıl dönümümüzde olta takımı aldım.o da arada sırada yazlıga geldigimizde hava şartlarıda uygun olursa balıga çıkıyordu ama pek başarılı degildi,neyse dün birlikte aldık sandalyelerimizi indik sahile,o balık tutuyor bende kitap okuyordum,baktım bizimki gene boş çekiyor ver bi deneyim dedim ve 3 sefer attım 2 tane balık tuttumyanımızda yaşlı bi amca vardı nasıl gülüyor eşim bi bozuldu,nasıl yaptın diyor ,dedim ben 1 senedir senin gibi balıga cıksam demekki eve balina getircem:)

maaşallah canım
hep böyle güzel geçsin günlerin
hamilelikte en önemli şey moral
hem bebeğin de mutlu huzurlu bir bebek olur

[video=youtube;gZrH00YfiXU]http://www.youtube.com/watch?v=gZrH00YfiXU[/video]

Hanımlar gazlı bebelere bunu çok öneriyorlar anne karnındaki sesler gibiymiş bebeği rahatlatıyormuş.Ama sanursam ben geç kaldım doğu o sesleri unutmuştur herhalde :44:

Evet bende çin takvimi rus takvimi genital nub vs hepsinde kız çıkmıştı dr. da kız dedi tekrar gel kesinleştirelim dedi ama ben kesin gözüyle bakıyorum

senn ikili test olmadı cnm demi daha

hülyam senn de olmadı daha demi ikili test ?yazın degerleri yaptrnca bakalm
bnm o tutmucak gibi gelıo
ya da rus çin drun dedgi bnm hissim tutmayıp bi tek o tutacak beklicz görccez

Sağol ferdam bende gözünden kaçar diye özel mesajda atmıştım aslında orada daha iyi anlattım sanırım.
T4 referans aralığı başka hastanede daha düşüktü burada yüksek

maaşallah canım
hep böyle güzel geçsin günlerin
hamilelikte en önemli şey moral
hem bebeğin de mutlu huzurlu bir bebek olur

o da sevnıodr bnmle demi
cnmm o bnmmmm
ugur getrıo bebşmz bize ailemze
gerçi kociş arada kızdırıo ama onn dısında çok şükür herşey yolnda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…