Gamze de demin patates yedin mi diye sorduYok anam nerdeeee, bardağın içine su koyup içsem şanslıyım hem doğrusu artık pek canım dac istemiyor yoksa kocamdan rica ederim o yapar
kız elis bişi sorcam
doğurduktan sonra baklavanın içine nutella sürüp yedin mi
Gamze de demin patates yedin mi diye sorduYok anam nerdeeee, bardağın içine su koyup içsem şanslıyım hem doğrusu artık pek canım dac istemiyor yoksa kocamdan rica ederim o yapar
Ben dr. umdanda çok memnunum çok inceliyor hoşum gidiyor ilgili olması.
Evet çok şükür Allah bu günleride nasip etti Herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.
Ben her gün şükür duası okuyorum.ne kadar şükretsek az.
Ben bu defa dr. a yine erken gittim biz geldik dedim ama cinsiyeti görünmeyebilir dedi bende olsun sizi görmüş olduk dedim adam gülme krizine girdi beni gördünüz başınız göğe erdimi diyor sonra şaka yapıyorum dedi Oda biliyor asıl amaç bebeği görmek onu kim napsınama aslında ben dr. umu görünce içim rahatlıyor seviyorum keratayı
soda da kesmedi valla gttm dayanamadm soguk su içtm bi bardak
hala da bşeyler içesm var
bende mi erken gtsem meganm acaba yaaa18i gibi çagrdı beni normalde ...beş gun falan erken gdeym olmadı
çok hoşma gtti ya sizi görmeye geldk heheheh
ben de oyle diyim druma bari
soda da kesmedi valla gttm dayanamadm soguk su içtm bi bardak
hala da bşeyler içesm var
Bende önce peeling yaptım şimdide ballı kaymaklı maskemi yaptım hortlak gibi bekliyorum
Yok gız ne hazırı ben kimyagerim evde kendi markamı yaptım:)
şaka bi yana türk kahvemi içtim onun telvesinden mükemmel peeling oluyo ben uydurmadım suna dumankayanın kitabı var onda yazıyo,sonra biraz yogurt koydum onunda kaymagını yemem içine bal kattım karıstırdım kuru ciltlere iyi geliyor
kızlar
şuan ayağımda sallıyorum dünden beri uyumuyo pek
yani uzun uyumuyo
annem bugün gitti
aama 10 gün sonra gelecek inşallah
bugün sağlık ocağına gittik bebeğimle
tartıldık ,topuk kanı verdik
ama ben kapının önüne çıktım başka hemşire tuttu bebeğimi
çok ağladım çünkü
ne zormuş anne olmak yaaaa
resim yüklüyorum
eklenti yapmazsa teyzeleri silicez çünkü
yavv aklım hep burada
nasıl yanıom ama bi gör meganm neyse şimdi haffledi birazCanım bazen insanın hastalanacağı zaman içi yanıyor öyle fazla soğuk şeyler içme daha yeni kurtuldun gripten
evt yaa bi kaç gunde bşey olmaz alaym randevumu bari şimdiden bnm dr hemen doluoDr da inaanmadı zaten gülme krizine girdi.Ben hep erken gidiyorum.Ama bu defa planlı değildi.Dr u aradım eşim çalışıyorya oda gelebilsin diye hafta ortası ne zaman nöbetçi diye soracaktım.Bu gün nöbetçi dediler.Bende heyecandan ayaklarım totoma çarpa çarpa gittik eşimle.Zaten yürüme mesafesi hastane annemlere çok yakın.Sende git sabredemiyorsan bişi olmaz.
evt yaaa sadece çok illa normal die tutturmamak lazm o zaman stres oluosn cunku ben hamilelik yogasna başladm dun oyle ii geldi ki sırt agrım falan azaldı bi gunde bi de nasıl rahatladysam yaparken uyuyaklmşm sonra bi anda bi uyandm ki yerdeymDuygum dün yazdım ama sen yoktun gözünden kaçmıştır belkim.Ben kontrole gitiğimde dr. tam ultrasonda bakarken doğum haneden telefon geldi bir saat önce gelen hastasının doğumu başlamış doğumhaneye gelin dediler dr. da bize bekleyin ben iki dk. şu bebeği çıkarıp geleyim dediben şok oldum bayağı bekleriz sandım 5 dk sonra geldi kız bebeiş doğmuş çıkardım bebeişi diyor banada cesaret geldi normal doğumu gözünde çok büyüten biri olarak.
haklsn elisim yaa gidp gelip içıorm vallaİç duygum canın ne istiyorsa iç canım kendine eziyet etme
Megan bende sezeryandan daha cok korkuyorum bi kere tv de canlı yapmışlardı,ama son zamanlarda burdaki kızlar dikişler,kesmeler fln deyince normal dogumda korkutucu oldubenim yakın bi arkadaşımın arkadası var kan bile aldıramaz olay cıkartır hastanede,bu kadar kırılgan birini görmemiştim,neyse gecen sene dogumu başlamış arkadaşımda yanında apar topar hastaneye gitmişler kız nasıl korkuyomuş böyle cıglık cıglıga beni bayıltın fln demiş dr yok acılman var alıcaz hemen korkma demiş tam 5dk.ka dogurmuş ,arkadaşım sok oldum diyo tam 5.dakikada bebegi kucagına koymuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?