Kızlar bende kızıma şimdiden isim koymak ve alışmak istiyorum banada yardımcı olun güzel bir isim seçelim kuranda geçen bir isim yada anlamı güzel bir isim olsun istiyorum ama kuranda geçiyor diye manasız bir isimde koymak istemiyorum anlamı yanlış bilinen isimler oluyor.
canım senin kızın mı olucak Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah ben demiştimKızlar bende kızıma şimdiden isim koymak ve alışmak istiyorum banada yardımcı olun güzel bir isim seçelim kuranda geçen bir isim yada anlamı güzel bir isim olsun istiyorum ama kuranda geçiyor diye manasız bir isimde koymak istemiyorum anlamı yanlış bilinen isimler oluyor.
he yaa ama ne söylüceğimi hiç yazmıyım buraya kızın fena tekmeler
napıyor seninki kız annenin güzelliğini alır derler sen daha güzelleştin kilo verdin erkek çıkmasın ordan
Kızlar bende kızıma şimdiden isim koymak ve alışmak istiyorum banada yardımcı olun güzel bir isim seçelim kuranda geçen bir isim yada anlamı güzel bir isim olsun istiyorum ama kuranda geçiyor diye manasız bir isimde koymak istemiyorum anlamı yanlış bilinen isimler oluyor.
canım senin kızın mı olucak Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah ben demiştim
Sue Ztar ve Lovely kız bekliyorum sizden diye hatırlıyor musun o akşamı Allahım meleklrinizi bağışlasın size
isim konusu çok zor ya
bizde kuranda geçen olsun istiyoruz ama çok fazla kuranda olan isim yok olanlarda çok yakınlarımın isimleri
en son Kaan'a karar verdik tabi 6 ay sonra ne olur bilmiyorum
he birde kız derse dr sil baştan bir daha isim araştırmaya başlıcazzzz
canım sen beğendiğin aklında olan isimleri yaz bizde oy verelimmmm
benim aklıma gelen furkan var bulemoon arkadaşımda beni rüyasında görmütü bir bebeğim varmış adıda burak yusuf muş buda çok hoşuma gitmişti
selam kızlar annemde kalıyorum net çok kötü....kocişim istanbulda fuara katıldı...yaşanan kötü olayları anmak istemiyorum rabbim herkese sabr versin amin.megimmmm balımmmmm msjını okudum fakat telimin kablosu yokkkkk nasıl yükleyimmmm özlemcim bende çift isim koyucam kuranda geçsin diye bide isim koyarken anlamlarını iyi araştırın bazı isimler kuranda sadece bağlaç olarak geçiyor...burdada yağmur yağıyorrr hava miss gibi yaaaadün kontrole gittik ayın 19da testlerim yapılacak ona göre de doğum tarihim netleşecek rabbim benle birlikte herkese sağsalim kavuşturmayı nasip etsin amin.
aslında birkaç isim olsa aklımda bende seçerim içindenama hiç yok şuan
kızımın nçok güzel bir adı olsun istiyorum güzel derken değişik değil eski isimler olabilir anlamı güzel olsun.
Bu internette geçenler yanlış olabiliyormuş umutegem.
Berre berra kuranda geçiyor diyor ama peygamber efendimizin ailesinde bu isimler varmış değiştirmiş bazılarınıda mekruh isimler arasında gördüm.
Ceylin cennete açılan kapı yazıyor ama bir başka yerdede yengeç yuvası yazıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?