Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Doğrudur hastaneye göre değişir ama ben bir yıldan fazla oldu çektireli 300 e çektirmiştim.
Ben hiçbir ağrı kesici içmedim ama çok az ağrım oldu tüpler açıktı adet sancısının acıcık fazlası birşey oluyor ilaç verilirken snra geçiyor en fazla ağrı 5 dk sürdü geçti korkma dayanılmayacak gibi değil.

İşte bu ayrıntıları bilmek lazım ben çok değişik bir isim aramıyorum çok kararsız kalırsam ayşe koyabilirim.

slm herkese, kızlar ben şubat annesi olacam inşallah
siz de isim konuşuyosunuz galiba benim meleğim kız olacak
ben "şimal" ismini düşünmüştüm eski dilde ve arapçada
kuzey demek ama kuran da yer almıyo onu çok merak ediyorum
mutlaka kuranda yer alması gerekir mi isimlerin yani dine uygunluğun
tam anlamı nedir????

Hılalım cınarlı cok tuzlu kuzum baska yer yokmuymus ceken voltarende tablet olarak var canım ama ıgnesını vurdurursan daha etkılı olur kanımca

Lovely olddu mu bılmem bı sattır ugrasıyom

Eklentiler

• $Fotoðraf0273.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 43

o zmn fiyat normalmiş.cnm peki sonrasında ağrı kesici içtin mi?bide sonrasında deniz fln yasak oluyor dimi?bide adetin bittikten ne kadar zmn sonra çektirdin?bide sonuçların ne zmn çıktı?görümcemin gözlerinden yaş gelmiş,bazı kadınlar anestezili yaptırıyolarmış bende dedim demekki çok acıyor sonra dayanırız ne yapalım dedim

15 HAFTALIK HAMİLEYİM BENDE AMA MİNİK BEBEĞİMİN CİNSİYETİNİ HENÜZ ÖĞRENEMEDİK.İSİMLERİ HAZIR AMA ERKEK POYRAZ KIZ NİSAN HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR...

ketenim helvammm :) çok özledim seni,doğuma ne kadar az kalmış maşallah bebişlerin sağ salim gelsin de çifte kutlama yapalım... kendine iyi bak öpüyorum sizi kocamannnn

amin canım ewet az kaldı rabbim hayırlısıyla herkese sağsalim nasip etsin sen nasılsın senin nsl gidiyor hamişlik..bende çoookkkk özledim seniiii

sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah
ismin kuranda geçmesi şart değil tabiyki önemli olan türkçe olması ve anlamının olması

kızın hayırlı olsun canım ısımlerın ılla kuranda gecmesı dıye bır sart yada sunnet duymadım dınımızde sadece cocuklarınıza guzel ısımler verın der oglumun adı ruzgar kuranda gecmıyo dogumda gobek adı koyalım mı dedıler hayır dedım ama kızım olsaydı sımal lıstemdeydı cok guzel bır ısım bulmussunuz ben cok severım

Hılalım cınarlı cok tuzlu kuzum baska yer yokmuymus ceken voltarende tablet olarak var canım ama ıgnesını vurdurursan daha etkılı olur kanımca

cnm görümcemin geçen sene şifa da çekmiş 450 tl ye ,belli hastanelerle anlaşması var heralde çünkü normalde ege üni.de
bnm doktorum,sigortalarda karşılamıyor ama ne yapalım başa gelen çekilir .iğne olayını sorayım doktora hakkaten daha etkili olur ama önceden hastaneye gitmem gerekecek

bende geçen sene 300 tlye çektirmiştim canım
ağrı kesici içmedim canım çok fazla acımadı normol muyanede gibiydi
ama bu birazda makinaya bağlı benim çektirdiğim yerdeki makina yeni çıkanlardanmış o yüzden ağrı sızı hissetedim çok azbir kanamam olmuştu
ben adet bittikten 3 gün sonra çektirdim onlar belirledi günü
kış olduğu içinde denize falan girme durumda yoktu onu bilmiyorum o yüzden sorarsın artık
sonucuda hemen veriyorlar zaten karşında ekran varsa sende görüyorsun kanallara ilaç gidiyormu gitmiyormu diye

geçen seneye göre bu sene 400 iyi o zmn zaten genetik oydu buydu dereken baya para gitti önemli olan sağlıklı gelsinjde bebiş
inş iyi geçer benimde canım yanmaz,sonuçlarımda sorunsuz çıksın inş.

geçen seneye göre bu sene 400 iyi o zmn zaten genetik oydu buydu dereken baya para gitti önemli olan sağlıklı gelsinjde bebiş
inş iyi geçer benimde canım yanmaz,sonuçlarımda sorunsuz çıksın inş.

canım ben birşey çıkmayacağını düşünüyorum
tıkanıklık falan olsaydı hamile kalamazdın ki çok şükür hamile kalabiliyorsun
tabi rahmin yapısına falanda bakıyorlar birşey varmı diye
inşallah temiz çıkar canım herşeyinde en kısa zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla alırsın kucağına bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…