Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

haberler de bi kadın var alkollü yakalanmış arkadaşımı arayım o gelsin diye yalvarıyor arkadaşı geliyor arabayla o daha beter alkollü onunda ehliyetini alıyorlar,yorumsuz

bende bi yemek yiyeyim eşim de geç gelcek yalnız yiycem

eşimi ardım yarım saate çıkıyormuş bekliyim birlikte yiyelim

oflum geçmiişi mi okuyorsun yazmadın hiç?

Benım oduna gıcık oluyorum abısı gelmıs gıt cocugu getır demıs benım okuzde komsuya gıtmısler getıremem demıs cınlerım tepemde yıne karım vermıyo cocugu dıceksın dıyorum karıdan korkuyon derler dıyo dedım ben cocugun annesıyım sadece sen ve aılen degıl butun dunya korksun benden vermıyorm cocugumu kardesım gormeyecekler oglum olumden dondugunde bır kere aradılar mı yada 3.5 ayda bır kere sordular mı aglamak uzereyım paralıcam ben bu adamı bı gelsın

İYi akşamlar kızlar,
Bende bu topikte hamile kalmıştım yine zaman zaman girip sohpetlerinizi okuyorum ve çok keyif alıyorum.
Bi kısmınız doğurmuş bile allah evlatlarınızı size bağışlasın benim gibi olanlarada hayırlı doğumlar nasip etsin ve tabi evlat isteyene de allah bu mutluluğu yaşatsın.
Bi sorum olacaktı size büyük ihtimalle boş yere canımı sıkıyorum ama sizde sormak istedim.
Dün doktora gittik 34+1 de bebeğimin ağırlı 2300 gr dı boyunu sorduğumda da 43 cm dedi ortalama bi bebek dedi doktor. Ama alttaki şablonlara baktığımda boyu ve kilosu düşük gibi geldi.eve gelince ağladım durdum3 kilo civarı olur dedi aslında doktor ama boyu kısa sanki biraz. Belli bi haftadan sonra gerçi boy ölçülmüyomuş net sonuç vermiyomuş ama takıldı işte kafama. Siz ne dersiniz endişe etmemi gerektircek bi durum varmı sizce:26:

Canım üzülme daha doğum a 6 hafta var biraz daha büyüyecek bebebişin.Ama böylede kalsa bir sorun yok olsa zaten dr. söylerdi.

Canım üzülme daha doğum a 6 hafta var biraz daha büyüyecek bebebişin.Ama böylede kalsa bir sorun yok olsa zaten dr. söylerdi.

Evet sağlığı yerinde bi sıkıntı yok dedi.kısa da doğsa ilerde kısa olacak anlamına gelmez dedi ama kendime bi türlü anlatamıyorum bunu:2:

Evet sağlığı yerinde bi sıkıntı yok dedi.kısa da doğsa ilerde kısa olacak anlamına gelmez dedi ama kendime bi türlü anlatamıyorum bunu:2:

Evet doğru söylemiş bencede kısada doğsa ileride kısa olmaz yada uzun doğan ileride uzun olmuyor beslenmesi çevresel faktörler herşey etkili oluyor boyun uzamasında.
Ben 51 cm doğmuşum ama şuan 1.62 yim abim 49 cm doğmuş o 1.75 cm

emaya hiç üzülme o ultrasona ya
tutmuyor zaten
oğlumun boyu da kısa görünüyordu ultrasonda hatta minicik bişey bekliyodum standart doğdu ölçülmedi ama ilerleyen aylarda ölçüldü standart bir bebek
buna üzülerek gözyaşlarını tüketme yazık valla

kız ismi olarak şimal konuşulmuş
ben çok seviyorum
oğlumun adı emir kuzey
ilerde bir çocuk daha düşünürsem ve kız olursa elif şimal koyacam
ismi var kendi yok

Sağol canım ya doğru söylüyosun haklısın.ama yine de inşallah doğuma kadar 48-49 cm olur.süt yoğut pekmeze vurdum kendimi inşallah işe yarar.en önemlisi sağlıklı olması tabi bu topikte ki bebekler hepsi çok beklendi o yüzden hepsi kıymetli. Sağlıkla doğsunlarda gerisi boş zaten

Sağol güzelim umarım benimkide en azından standart olur. Oğlunun fotolarını görüyorum zaman zaman allah bağışlasın çok güzel bi bebek.benim oğlanda gelse hayırlısıyla son ay hem sabırsızlık artıyo hem endişe.zormuş annelik

Uzar daha annesi korkma senEvet hepsi çok kıymetli bebişler

Benım oglum en son olcumde 52 cmdı ama 49 cm dogdu

Evt ölçümlerin tutmadığını söylüyolar zaten benimki de 49cm olsa çok sevinicem varya,doğduktan sonra güzel beslenirse toparlar önden bile gider diyolar ama inşallah öyle olur. Senin oğlanında maşallahı var çok tatlı yanaklar tombik tombik tam ısırmalık.allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…