Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

güle güle giyinsin canım
kipaya uğramışsın anlaşılan

Evet kipadan aldım bunlar indirimdeydi taytlı takımlar 12.75 e geldi pijamalar ikisi 8.75 hırkada 8.75 di

Ben çok beğendim renkleri resimde belli olmuyor cep telefonu ile çektiğim için ama çok canlı renkleri görünce taytları yiyesin geldi

lovelyim canımcım cici kısımızmı gelecek cok sevindim canım ya ya kimse kusura bakmasın kıs cocugu bi baska oluyo daha hayırlı daha sadık ne biliyim daha candan işte

aynı pijamaların patiklilerinden ben de kuzeye almıştım hala giyiyor
güzel şeyler var orda ama şu an burdaki kipada hiç indirim yok
bugün gittim 2 paket 5li zıbın aldım
montlara da baktım güzeller ama karar veremedim astronot mu alsam normal montmu diye
o yüzden biraz erteledim mont işini

lovelyim canımcım cici kısımızmı gelecek cok sevindim canım ya ya kimse kusura bakmasın kıs cocugu bi baska oluyo daha hayırlı daha sadık ne biliyim daha candan işte

katılıyorum
ikinci çocuk düşünürsem allah bana da bir kız evlat nasip etsin inşallah
oğlumu da çok seviyorum tabi orası ayrı

ferda sen nasılsın nasıl gidiyo bebişinle hayat
ya tangerin bebişine ne olmus biri bana anlatabilirmi cok üzüldüm duyunca niye olmus

ferda sen nasılsın nasıl gidiyo bebişinle hayat
ya tangerin bebişine ne olmus biri bana anlatabilirmi cok üzüldüm duyunca niye olmus

çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz
perşembe sünnetimiz var onu düşünüyorum kara kara

tangerin bebeğin durumunu biz de bilmiyoruz maalesef

ya hm de bir güzel bebek kıyafetleri gelmiş hele kıslar için cicili bicili taytlar bayıldım ya bende ole iç geciriyorum işte naparsın. indirime de girmisler bakın bi derim ben.

Sağol canım inşallah Allah nasip ederse kızım olacak.Evet kız bebeiş kıyafetleri daha bir başka oluyor çeşitli oluyor.
katılıyorum
ikinci çocuk düşünürsem allah bana da bir kız evlat nasip etsin inşallah
oğlumu da çok seviyorum tabi orası ayrı

İnşlalah ferdam Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…