Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz
perşembe sünnetimiz var onu düşünüyorum kara kara

tangerin bebeğin durumunu biz de bilmiyoruz maalesef

niye ne varmıs ya bi anda keserler cocuk rahatlar benişm yigenimin ikinni günü kesildiydi bebekken hemen kaynıyo cabuk iyileşiyomus bi anlık küçük bi acı takma kafana sen onu

hayırlısıyla erkek olcek he yerim ben onu ya.

Bende patikli pijama baktım ama kalmamıştı patiklide alıcam Ama bundan pek bir hoşuma gitti taytlar küçücükya dötü bezli bezli pek bir şirin olur diye düşündüm küçük hanımefendi gibi hemde evde rahat olur

Astranot montlar benimde çok hoşuma gidiyor ama ben bu sene giydiremem onlardan ancak önümüzdeki kışa çünkü nisan bebesi olacak.Bence astranot al çok güzeller.Hatta hayvan gibi kulaklı kuyruklu olanlar çok cici.
Lovely bende o pıjamaların aynısını almıstm ruzgara

Ben tereddütte kaldım yedi doğan o pijamalar ama o kadar minikki el kadar nasıl olacak bilmiyorum.

kıslar cok kısa oldu ya abendden bu kadar ben kacar esim bekliyo yeni bi diziye basladık revulatıon güzel fena degil yanı. optüm herbirinizi her bir yanagınızdan her bisekilde heralde yanı herhangi .................................

ya hm de bir güzel bebek kıyafetleri gelmiş hele kıslar için cicili bicili taytlar bayıldım ya bende ole iç geciriyorum işte naparsın. indirime de girmisler bakın bi derim ben.
hm ye bayılıyorum resmen ben
indirime girdi mi yaa
hemen dalmam lazım benim oraya

valla ben ilk 1,5 ay falan yenidoğan giydirdim hep
iri doğmazsa baya giyer merak etme

astronotla da rahat edemeyecek gibi geliyor

iki yıllık evliyim son üç aydır deniyoruz bakalım olucak mı? benim 4.5 cm kistim var çikolata adetim 7 gün geçti eczaneden aldığım testi yaptım çıkmadı hastaneye gittim kan testi yaptm negatif ama bu gün ultrasyonda baktı rahmimde fasulye tanesi kadar bir siyahlık kese vardı ama doktor bu bebekte olabilir başka bir şeyde olabilir dedi cuma günü gel tekrar bakarım eğer büyüme varsa gebelik dedi ... sanki bebek gibi duruyor ama sen yinede umutlanma hayal kırıklığınada uğrayabiliriz dedi... sizce olabilir mi hamile olabilir miyim? yani kanda idrarda çıkmayıpta ultrasonda çıkan gebeliklerde varmış .. siz hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı?

hm ye bayılıyorum resmen ben
indirime girdi mi yaa
hemen dalmam lazım benim oraya

valla ben ilk 1,5 ay falan yenidoğan giydirdim hep
iri doğmazsa baya giyer merak etme

astronotla da rahat edemeyecek gibi geliyor

Ferdam aslında bence arabası olan için astranot gereksiz ama araba yoksa kışın kontrole falan götürürsen iyi olur diye düşünüyorum astranot

Ultrasonda görülen kese bebeğin kesesi olsaydı kanda pozitif çıkardı Canım daha çok yeni şuan hiç kafana takma rahat ol inşlah en yakın zamanda hamile kalırsın ama bir yıl dolmadan endişe etme.

Ferdam aslında bence arabası olan için astranot gereksiz ama araba yoksa kışın kontrole falan götürürsen iyi olur diye düşünüyorum astranot

ben de öyle düşünüyorum
araba var
kocam da özel şoförüm gibi götür getir yapıyor heryere sağolsun
evden arabaya-arabadan gideceğimiz yere kadar dışarda duracak sadece
çocuk kara kışta kalmıcakya
gereksiz geliyor o yüzden rahat edemicek astronotla

aynı şeyi bende sordum doktora ama bu tür vakalar ilk kez olmyormuş ve benim kayınvalideminde gebeliği kanda idrarda çıkmamış ultrasonda görünmüş bir hafta sonra tekrar etmişler ve kızına hamileymiş....
o yüzden acaba olabilir mi diyorum...

aynı şeyi bende sordum doktora ama bu tür vakalar ilk kez olmyormuş ve benim kayınvalideminde gebeliği kanda idrarda çıkmamış ultrasonda görünmüş bir hafta sonra tekrar etmişler ve kızına hamileymiş....

Bebek bekleyen bir kişi daha var haftaya cinsiyetini öğreneceğim çok çok heyecanlıyım ona göre yeni eşyalar alınıcak ne tatlı bir telaş Allah isteyipte olmayanlara da nasip etsin her şeyin hayırlısı

Evet astranotta sıkılabilir arabada varsa gereksiz

Bebek bekleyen bir kişi daha var haftaya cinsiyetini öğreneceğim çok çok heyecanlıyım ona göre yeni eşyalar alınıcak ne tatlı bir telaş Allah isteyipte olmayanlara da nasip etsin her şeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…