Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ipekcim hoşgeldn allah saglıcakla kucagmza almaya nasip etsn inşşşş
ben de sabrszlanıorm cicilerini almak için ama daha tam kesnlşmedi o yuzden beklicem biraz daha sonra az az başlarm artık

Canım inşlah öyledir hakkında hayırlısı olsun ama düşük bir ihtimal sen iki sonucuda hazırlıklı ol.

ipekcim hoşgeldn allah saglıcakla kucagmza almaya nasip etsn inşşşş
ben de sabrszlanıorm cicilerini almak için ama daha tam kesnlşmedi o yuzden beklicem biraz daha sonra az az başlarm artık

Ne zaman gideceksin kontrole erkenmi gideceksin karar verdinmi benim dr 9 unda çağırdı kesinleştirmek için.
Hem ücretsiz kontrol hakkım varya onu kullanmış olursun dedi.

Duygu hoşgeldin kızımın ilk cicilerini gördünmü

Ne zaman gideceksin kontrole erkenmi gideceksin karar verdinmi benim dr 9 unda çağırdı kesinleştirmek için.
Hem ücretsiz kontrol hakkım varya onu kullanmış olursun dedi.

onbeşne aldm yne çok erken olmadı ama 12 gun de gecer be
şu ikili test kafamı karştırdı yahu
ece ece diyip duruodm göbşme sevıodm bebşmi

gormedmmmmmm

çok ciciymş astronot tamm yumoşş gibi

Aslında birçok çeşidi var astranotların çok güzelleri varda netten ilk çıkan resmi yükledim dışı böyle polar gibi olanlarda oluyor mont kumaşı olanlarda oluyor.

Ama bizim bebişler bahara denk geliyor bu sene giyemez alırsan büyük almalısın seneye giyer ancak.

Ekliyim senin için aslında fazla birşey almadım kipaya gitmiştim indirimde olan birkaç parça şey vardı kaçırmıyım diye aldım.

Eki Görüntüle 522712 Eki Görüntüle 522713 Eki Görüntüle 522714 Eki Görüntüle 522715 Eki Görüntüle 522716

onbeşne aldm yne çok erken olmadı ama 12 gun de gecer be
şu ikili test kafamı karştırdı yahu
ece ece diyip duruodm göbşme sevıodm bebşmi

Hayırlısı olsun duygum belirsizlik can sıkıyor dimi banada dr. kız dedi ama kız bebeklerde yanılma oluyor 9 unda kesinleştirelim dedi.Bende sinir oldum dr. u takmıyorum ben kesin gözüyle bakıyorum.

ferdam ya ordamsn
bu bebek ağız bezlerinden kaç tane olması lazm arkdas bebş beklıo da o sordu şimdi faceten ben de size soraym dedm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…