hamile oldugumu duydugum anda cay ve kahveyi biraktim
cunku kahveye bayilirim o gun birakmazsam durduramazdim kendimi
birseyin tadini unutunca insan istemiyor
kocamla kafe keyfi yapinca o kahvesini icerken koksa da canim istemiyor bir yudum alsam durduramam kendimi biliyorum ama
tiramisu ise hiiiiccc istemiyor canim cunku tatlidan acayip tiskindim ben hamile kaldigim anda
asla aklima getiremiyorum bile
Hilalim kaç kilosun
değişik nickli arkadaşlar adlarınızı bağışlasanız da yazmakta zorlanmasak:44::44::44:
bak mesela jaleda=emine------ ütopya=ferda------- master=merve
hadi sizide görim hadi canlarım
Kızlar benim canım çekmiyor ama diğer gibeler okuyunca sakıncalı olabilir
Canım seni üzmek için yazmamıştım.Yumurta küçük ama çatlamaya yakın olmadığı için küçük şuan adetin kaçıncı gününde olduğunada bağlı ilaçlar biter bitmez yumurta hemen büyümüyor adete 14 gün kala muhtemelen çatlayacaktır gelişir daha yumurtan sen dr un vereceği günleri iyi değerlendir.
Kaç yıldır bebek istiyorsunuz?
Aslında kansızlık sorunun yoksa günde bir bardak çay içebilirsin
Benim zaten çay kahve ile hiç aram olmadı bu zaman dek içtiğim sayılıdır.
biliyorum da bacım illaki bi adın vardır türkçe
hamile oldugumu duydugum anda cay ve kahveyi biraktim
cunku kahveye bayilirim o gun birakmazsam durduramazdim kendimi
birseyin tadini unutunca insan istemiyor
kocamla kafe keyfi yapinca o kahvesini icerken koksa da canim istemiyor bir yudum alsam durduramam kendimi biliyorum ama
tiramisu ise hiiiiccc istemiyor canim cunku tatlidan acayip tiskindim ben hamile kaldigim anda
asla aklima getiremiyorum bile
canım şöyleki ben 15 yaşımdan beri hep 47 48 kiloydum ne yapsam alamıyordum hatta diyetisyene bile gittim,gebelikte çokda bulantım oluyordu e bide yemeyince ruh gibi geziniyordum çok zayıf düşüyordu bünyem,doktorum zorla kendini bi 55 ol dedi
zorluyorum 52 oldum bile
kesinlikle katılıyorum bencede isimleriniz
hakkaten yaaa
Sana yazdım özelden diğer merak edenler olursa onlarada yazabilirim özelden ama kk da yazmak istemedim
Afiyet olsun kuzumm ahh keşke canım çekse annem oktay ustayı izliyor hergün ben bakamıyorum midem allak bullak oluyor eskiden sevdiğim şeylerin bile tadını unuttum.Akşam yemeklerinde bizimkiler gülüyor halime yemeği ağzıma zoraki dolduruyorum ama yutmak çok zor oluyor kızarıp bozarıp renkten renge girdikten sonra ilk kaşığı yutuyorum ikinci kaşık için olan micadele başlıyor.
2,5 yıldır canım geçen cumartesi gittim bugunden itibarende gün aşırı birleşme dedi inş. ikisinden biri döllenir dedi bende kendı kendıme şansım 2katı ne guzel dıyordum
benim gibisin
ben de bir adimi aciklamadim aciklamiyorum kk da
Canım türk kahvesini de arada içebilrsin doktor arada sırada izin veriyordu
bide senin bu tatlıda tiksinme durumu son aylarda tam tersi bir patlama yapmasın
heryerde baklavalar görürsün fln
Halbuki bir sürü ayşe bir sürü fatma vs. var ama sanki okuyan bir tanıdık benim ben olduğumu bilecek sanıyorum o yüzden yazamıyorum.
oy su ıstahsızlık bide bende baslasa ya spora basladım ama bogaz maassallah
Ben hamile kalmadan önce birkaç kg fazlam vardı
hamilelerden duyardım ilk aylarda çok bulantım oldu kilo verdim diye
ayy keşke bende yiyemesemde hamileliğin ilk ayları kilo versem
sonrada az kilo almış olurum diye isterdim
ama yaşayınca çok pişman oldum o dediklerime
Çok zor iştahsızlık kötü birşey.
mesela baska zaman baklava desen canim nasil cekerdi
burda bulamadim brisey
ama simdi duunmek bile istemiyorum
birlmiyorum ama boylesi iyi benim icin
malum gobek var simdiden 5 aylik gibi
heheheytttttttttttttt klak kıs usenme yap da yi o zaman hehe oh oh bebrgi koymak kolaymı rahme hadı bakalım bogazla ugrasın azcıkdelen lovelyi aşerticem diye beni patlatıyosun burda
bende de ıslak kek ve fırında mücver var ,2 şer dilim yedim ikisinden de,
yok cnm çay ben siyah çay pek içmem yani aklıam gelmez bizde türk kahvesi daha popüler
tiramisuya bayılırım heeeeeeee
meganım hala canın çekmiyor mu
Bence 52 de kal iyidir gebeliktede alırsınBoyunda önemli tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?