Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sağol özlemmim bende saçma gelir diye sormuyordum bunları demekki normal şeylermiş kendimi herşeyi hamileliğe bağlayan takıntılı bir gibe gibi hissediyordumda demekki normalmiş bunlar

Canım erkeler biraz öyle oluyor sanırım onların doğunca farkına varacaklar baba olduklarının.Doğuma kadar hep çok zaman varmış erkenmiş gibi geliyor onlara.

canım sinirlenip üzme kendinide bebeğinide erkekler bazen böyle olabiliyor ama kucağına aldığı zaman dünyası değişicek sen şimdilik o anı sabırla bekle

Perımmm stresden dedı dr bendede bol zaten
önemli bişey olmasında Gamzem ayrıca biraz dinlemeye bak çok yoruyorsun kendini

merhabalar ben yeni üye oldum buraya.
merak ettiğim,adetime 10 gün varve ben bu ay klomen kullandım.2 tane yumurtam oluşmuş.2 side çatladı.hamilelik testi yaptırsam çıkar mı acaba
malesef çıkmaz canım anneliğe hazırlıyor bu süreçler bizi sabrı öğreniyoruz en iyisi adet gününe kadar beklemek

bu arada ben kaçtımkızlar gelirim yine öptümm

Sağol özlemmim bende saçma gelir diye sormuyordum bunları demekki normal şeylermiş kendimi herşeyi hamileliğe bağlayan takıntılı bir gibe gibi hissediyordumda demekki normalmiş bunlar

sor canım tabi ki evhamlanıcaksın. ilk gebeliğimiz sonuçta hiç bi tecrübemiz yokki... ben doktorun burnundan getiriyorum valla sormadığım kalmıyo. adamcağız en sonunda her hastamızı hatırlamamız imkansız ama sen bende iz bıraktın dedi

zor canım çok zor Allah yardımcın olsun o zor günler bitsin gitsin inşllah artık

Didem çok içtim demişti gebeliğinde Denizinde gaz sorunu yok doğru olablir yanılmıyorsam

İnşallah prensesimm bu sen zaten acayip bir yıl oldu ALLAH bundan aşağıya düşürmesin
okadar çok geçmiş olsun dedimki ve okadar çok geçmiş olsun dileği rabbim herkese sağlık sıhat versin inşallah dert verimde derman aratmasın

canım benim kızımın odasını ve aşyalarını komple annem aldı... zaten annemlerde adetmiş beşik takımını kız annesi yaparmış ama annem biraz abarttı

bide kaynanam pişkin pişkin ay çok almayın yaa giydiremiyosun kalıyo yazıkkkk diyo... ay ağlanacak halime gülüyorum

senin kocanda annen herşeyi yaptığı için rahat. annelerimiz olmasaydı eşşek gibi yapıcaklardı zaten...

aman boşver soradan söyleyeceğin çok laf olur

Kızlar A 101de prıma ıkızpaket 29.95 kacırmayın

dıdem ozellıkle sen kacırma 4 noda 88 tane var

inşallahhhhhhhh

evi süpürüyorum gelcem birazdan yeni gebeler sizden de göbük fotosu alalım artık
Gel canımmm bekliyoruz seni.Bende göbük yokİlk hamile kaldığımda gazdan karnım şişti biraz ama şuan göbük fotoda belli olacak kadar yok 2 kilo verdim çıplakken belli oluyor sadece

Ben dr. unyanına girince kal geliyor bebişi ultrasonda görünce dünyayı unutuyorum hiçbirşey soramadan çıkıyorum benim dr. çok ilgili hastalarıyla en ez 15 dk geçiriyor.Ve her hazsatasını hatırlıyormu bilmiyorum ama beni hatırlıyor en son hamile kalmadan önce geçen yıl gitmiştim hamile kalıp gittiğimde hemen beni hatırladı ve yumurta takibi rahim filmi vsç gibi süreçlerden geçtiğimi ve çok beklediğimi bildiği için bana ayrı davranıyor.

Ben oğluma fenerbahçeli hastane çıkışı alcamm diyo bide ne zaman alcan doğduktan sonra mıı allahım boğazlayasımm varrr yaaa

inşallah canım
dua ediyoruz size

benimde doktorun yanına girince nutkum tutuluyo ama heycandan değil herifin yakışıklılığından

slm kızlar klomen kullananlara bişe sormak istiyorum ben reglmin 5. gunu ılk defa klomene başladım gunde 1 defa kis olmasın dıye gunde 1 vermiş gittiğimde 2 yumurtan buyumuş 13 mm mi cm mi anlamadım ben pko luyum çalışmalara başladık işte sormak istediğim sizin yumurta çapı nekadardı 13m küçükmü 2 yumurta büyümesi dahamı şans getirir yoksa normalmi doktorum çok ıyı çok olumlu bana dedıkı hormanlarındada bı sorun yom suan tek sorun kilondan dolayı bı baskı var ama oda ufak bi sorun dedi sizin nasıl oldu

13 mm küçük ama daha büyüyecek dr. sana söyler muhtemelen çatlaması yakın zamanı ve ne zaman ilişikiye gireceğini söyler.İki yumurta olması ilaçtan şansı çok olmasada arttırır.Klomen tedavisi ile hamile kalanlar var ama bu çokta gebelik şansını arttıran bir yöntem değil.Sadece ne zaman yumurtladığını ve ne zaman çatlayacağını bilmek şansı bir nebzede olsa arttırır.İnşşalah Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…