aramıza hoşgeldinnnn... ulen benim doğumuma en fazla 10 gün var kaynana bi kere arayıp geberdin mi demedi bee.. sana gecelik alıcam burda bedenini bulamadım dedi... yaşadığı şehirde herkes 34 beden çünkü
benimde oluyo çok fazla... hamilelik ciltte kuruluk yapıyo zaten merak edilicek bişey yok korkma
Kızlarr öyleee sinirliyim kii eşimeeee doğuma kalmış 3 ay annem olmasa çocuk çarşaflara dolanıp yatacak ya annem kaç parça şey aldı beşiğini aldı bide şifonyer alacak kayınvalide takımından ses seda yok söyleyincede beyimizz kızıyorrr burda bi yerde indirim varmış şifonyerlede dedimki gidip bakalım müsait zamanda gideriz diyorrr allahımm yaaa banane dedim o zaman ya bi ben mi düşünüp cebelleşcem yerde yatsın eşyalrıda sağda solda dursun dedimmmm sinirrr ediyorrrr beniiii komşum bile yün ceket örmüş millet daha çok heves ediyor benim öküz adammmın umrunda değil
canım sinirlenip üzme kendinide bebeğinide erkekler bazen böyle olabiliyor ama kucağına aldığı zaman dünyası değişicek sen şimdilik o anı sabırla bekleKızlarr öyleee sinirliyim kii eşimeeee doğuma kalmış 3 ay annem olmasa çocuk çarşaflara dolanıp yatacak ya annem kaç parça şey aldı beşiğini aldı bide şifonyer alacak kayınvalide takımından ses seda yok söyleyincede beyimizz kızıyorrr burda bi yerde indirim varmış şifonyerlede dedimki gidip bakalım müsait zamanda gideriz diyorrr allahımm yaaa banane dedim o zaman ya bi ben mi düşünüp cebelleşcem yerde yatsın eşyalrıda sağda solda dursun dedimmmm sinirrr ediyorrrr beniiii komşum bile yün ceket örmüş millet daha çok heves ediyor benim öküz adammmın umrunda değil
önemli bişey olmasında Gamzem ayrıca biraz dinlemeye bak çok yoruyorsun kendiniPerımmm stresden dedı drbendede bol zaten
malesef çıkmaz canım anneliğe hazırlıyor bu süreçler bizi sabrı öğreniyoruz en iyisi adet gününe kadar beklemekmerhabalar ben yeni üye oldum buraya.
merak ettiğim,adetime 10 gün varve ben bu ay klomen kullandım.2 tane yumurtam oluşmuş.2 side çatladı.hamilelik testi yaptırsam çıkar mı acaba
Sağol özlemmim bende saçma gelir diye sormuyordum bunları demekki normal şeylermiş kendimi herşeyi hamileliğe bağlayan takıntılı bir gibe gibi hissediyordumda demekki normalmiş bunlar
aramıza hoşgeldinnnn... ulen benim doğumuma en fazla 10 gün var kaynana bi kere arayıp geberdin mi demedi bee.. sana gecelik alıcam burda bedenini bulamadım dedi... yaşadığı şehirde herkes 34 beden çünkü
Özlemmm beni bu sinirli halimle güldürdünbide ilgileniyo gibi gitiiğimizde nasılsın kızım iyimisin o kadar ne alıncak ne yapılacak çıt yok hamile değilmişim gibi hadi onu geçtim aman ben alırım herşeyini ona kalmadık ama kocaya ne demeli daha elini cebine atıp bişey almışlığıı yokkk bende acıyıpda doğum paramı biriktirmye çalışıyorum salak mıyım neyimm
zor canım çok zor Allah yardımcın olsun o zor günler bitsin gitsin inşllah artık
Didem çok içtim demişti gebeliğinde Denizinde gaz sorunu yok doğru olablir yanılmıyorsam
Özlemmm beni bu sinirli halimle güldürdünbide ilgileniyo gibi gitiiğimizde nasılsın kızım iyimisin o kadar ne alıncak ne yapılacak çıt yok hamile değilmişim gibi hadi onu geçtim aman ben alırım herşeyini ona kalmadık ama kocaya ne demeli daha elini cebine atıp bişey almışlığıı yokkk bende acıyıpda doğum paramı biriktirmye çalışıyorum salak mıyım neyimm
veriyo...
yakınlarından biri öldüğünde insanın ciğerinde 41 tane mum yanarmış.. 40 gün her gün biri sönermiş. geriye kalan bir tanesi ömür boyu yanarmış.. o mum hiç sönmicek ama şu anda onlar için yaşamam gereken bi annem bi kardeşim bi kocam bide doğmamış sıpam var.... allah herşeyin sabrını veriyo canım...
rabbim eşini sana ve kızınıza bağışlasın merak etme herşey düzelecek
Gel canımmm bekliyoruz seni.evi süpürüyorum gelcem birazdan yeni gebeler sizden de göbük fotosu alalım artık
sor canım tabi ki evhamlanıcaksın. ilk gebeliğimiz sonuçta hiç bi tecrübemiz yokki... ben doktorun burnundan getiriyorum valla sormadığım kalmıyo. adamcağız en sonunda her hastamızı hatırlamamız imkansız ama sen bende iz bıraktın dedi
ya canım sıkıldı yine eşim 2 gündür sağ kolunda güçsüzlük olduğunu söylüyo
bugünde kan değerleri yine normalin altına düşmüş
dün MR çektirdi sonucu pazartesi alıcak inşallah damarlarda açolma vardır
Gel canımmm bekliyoruz seni.Bende göbük yok İlk hamile kaldığımda gazdan karnım şişti biraz ama şuan göbük fotoda belli olacak kadar yok 2 kilo verdim çıplakken belli oluyor sadece
Ben dr. unyanına girince kal geliyor bebişi ultrasonda görünce dünyayı unutuyorum hiçbirşey soramadan çıkıyorum benim dr. çok ilgili hastalarıyla en ez 15 dk geçiriyor.Ve her hazsatasını hatırlıyormu bilmiyorum ama beni hatırlıyor en son hamile kalmadan önce geçen yıl gitmiştim hamile kalıp gittiğimde hemen beni hatırladı ve yumurta takibi rahim filmi vsç gibi süreçlerden geçtiğimi ve çok beklediğimi bildiği için bana ayrı davranıyor.
Kızlar A 101de prıma ıkızpaket 29.95 kacırmayın
dıdem ozellıkle sen kacırma 4 noda 88 tane var
benimde doktorun yanına girince nutkum tutuluyo ama heycandan değil herifin yakışıklılığından
kız biz daha 3 e yeni geçtik o da büyük geliyo
slm kızlar klomen kullananlara bişe sormak istiyorum ben reglmin 5. gunu ılk defa klomene başladım gunde 1 defa kis olmasın dıye gunde 1 vermiş gittiğimde 2 yumurtan buyumuş 13 mm mi cm mi anlamadım ben pko luyum çalışmalara başladık işte sormak istediğim sizin yumurta çapı nekadardı 13m küçükmü 2 yumurta büyümesi dahamı şans getirir yoksa normalmi doktorum çok ıyı çok olumlu bana dedıkı hormanlarındada bı sorun yom suan tek sorun kilondan dolayı bı baskı var ama oda ufak bi sorun dedi sizin nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?