Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İyiyim canımBulantılar eskiye göre geçti sayılır.Ama iştahım açılmadı aşermede yok.Bende çok istiyorum azcık çektireyim ama zaten gözümün içine bakıyor keşke birşey istesemde yesem diye ama iştah sıfır.

Birde annmelerde kalıyoruz ya nazımı annem çekiyor oda sefasını sürüyor

hadi ya üzüldüm bak şimdi bende baya baya iyi zannetmiştim kısmet

selam melissambitirdim işimi geldim şimdi kek yiyyorum

selamın hello hilalım oh görur cay da varmı
yanında yoksa gel bana anam tıramısu eskiginde cay içiyorum
bogaz dedinmi akan sular durur bende
lovely bak tiramısu diytorum hakla canım cekmiyomu kahveli super bisi yaaaaaaaaa
zorlşa ilk asermeni ben baslatıyım dediydim

hadi ya üzüldüm bak şimdi bende baya baya iyi zannetmiştim kısmet

Canım seni üzmek için yazmamıştım.Yumurta küçük ama çatlamaya yakın olmadığı için küçük şuan adetin kaçıncı gününde olduğunada bağlı ilaçlar biter bitmez yumurta hemen büyümüyor adete 14 gün kala muhtemelen çatlayacaktır gelişir daha yumurtan sen dr un vereceği günleri iyi değerlendir.

Kaç yıldır bebek istiyorsunuz?

Afiyet olsun kuzumm ahh keşke canım çekse annem oktay ustayı izliyor hergün ben bakamıyorum midem allak bullak oluyor eskiden sevdiğim şeylerin bile tadını unuttum.Akşam yemeklerinde bizimkiler gülüyor halime yemeği ağzıma zoraki dolduruyorum ama yutmak çok zor oluyor kızarıp bozarıp renkten renge girdikten sonra ilk kaşığı yutuyorum ikinci kaşık için olan micadele başlıyor.

Son düzenleme:

len lovelyi aşerticem diye beni patlatıyosun burda

bende de ıslak kek ve fırında mücver var ,2 şer dilim yedim ikisinden de,
yok cnm çay ben siyah çay pek içmem yani aklıam gelmez bizde türk kahvesi daha popüler
tiramisuya bayılırım heeeeeeee
meganım hala canın çekmiyor mu

değişik nickli arkadaşlar adlarınızı bağışlasanız da yazmakta zorlanmasak:44::44::44:

bak mesela jaleda=emine------ ütopya=ferda------- master=merve

hadi sizide görim hadi canlarım

Kızlar benim canım çekmiyor ama diğer gibeler okuyunca sakıncalı olabilir

Kızlar benim canım çekmiyor ama diğer gibeler okuyunca sakıncalı olabilir

hamile oldugumu duydugum anda cay ve kahveyi biraktim
cunku kahveye bayilirim o gun birakmazsam durduramazdim kendimi
birseyin tadini unutunca insan istemiyor
kocamla kafe keyfi yapinca o kahvesini icerken koksa da canim istemiyor bir yudum alsam durduramam kendimi biliyorum ama
tiramisu ise hiiiiccc istemiyor canim cunku tatlidan acayip tiskindim ben hamile kaldigim anda
asla aklima getiremiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…