Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Oglum muge anlıyı ızlemek ıcın benle kavga edıyo aglıyo yaaa

Ferdacım ağlarsada korkTuğu için ağlıcak canı acımaz biliyorsun uyuşturuyorlar filan Allah korur onu melek o annesi :26:

merhaba kızlar nasılsınız. ben çoktan beri gelemedim. doğuranlar olmuş ne güzel bizimde az bi zamanımız kaldı bakalım.

hosgeldın canım
bebeyı yapan kacıyo gıdıyo

hoşbulduk canımm. ben doğurmadan kaçtım bak :) son günlerde ne zor geçiyomuş böyle yawww. zaman durdu sanki. sende oğluşunu büyütüyon ne güzel valla. allah bizede göstersin o günleri hayırlısıyla

slm canım hatırladın mı beni
ne kadar az kalmış doğumuna mucizen yakında kollarında olacak prensin mi prensesin mi olacak:26:

banada hedye gelmişti ihlasın klipslisi işte
bi daha alırsam clipso alıcam bende ama bi müddet düşünmüyorum
deniz mutfakta yanımdaydı uyucak diye salona götürmüştüm
iyiki ana kucagında uyumadı orda :26:
bide pandispanyam gitti yaaa
ne kaa güzel pişmişti halbusi
korkma bişi olmıcak 2 günde iyileşir
bizim yeğen 2.5 yaşında oldu 5 gün filan sürdü iyileşmesi

slm canım hatırladın mı beni
ne kadar az kalmış doğumuna mucizen yakında kollarında olacak prensin mi prensesin mi olacak:26:

canım hatırlamam mı. evet az kaldı ama daha doğumun nassıl olacağı belli değil. doktor normal doğum için bi problem yok dedi ama boyum kısaymış bebiş kilo alırsa fazla sezeryan olabilirmişim. pazartesi karar verecek. kızım olacak bu arada

hakkında hayırlısı hangisiyse o olsun canım sağlıkla al kuzağına inşallah
maşallah prensesine

Oglumun 4 aylık olmasına 15 gun var allam ne ara gectı zaman 6. Ayında yarı dgunu yapmak ıstıyorum burda bı topıcde okudum yarım pasta almıs bırı yarı yası oldugu ıcın cok hosuma gıttı ama hangı topıcdeydı bulamadım

günaydıınnn

didem canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış rabbim beterinden korusun cümlemizi inşallah

ferda kuzey bebek bugün erkekliğe adım atıyor demek şimdiden hayırlı uğurlu olsun öp benim yerime

Oglum 4 parmagını agzına sokmus kemırıyo bıde tuzlu gelıyo galıba ellerı yuzunu burusturuyo emzık yanında duruyo yuzustu yatarken kafayı kaldırıyo emzıge bakıyo agzıyla nısan alıyo emzıgın ustune atılıyo ama bı turlu denk getıremedı hala agzına sokmayı o kadar komık kı bıde bunları yaparken ben kahkaha atınca benle beraber kahkaha atıyo ne anlıyosa sankı

uleynnnn keşke ikizlerim olsa dedim arkada birinizde amin deyin o kadar mı umutsuz vakayım tekiz buldumda
Gamze o öyle emziğe giderken popoya bi dapıştır yerim onu bee
Hilal ben varım ama psikolojik olarak hiç iç açıcı bi insan değelim malesef bu aralar
Eminemmm
mavi oje sürdüm tırnaklarım şirinlere benzedi

tek olsun saglıklı olsun canım ruzgardan oncesı dogal yoldan ıkızdı de benım tutuldum

kız emzıge gıtmıyo kı kafayı dıkıyo emzıge bakıyo bakıyo agzını acıp tam ustune denk getırmeye calısıyo ama hala yakalayabılmıs degıl kendını uyanık sanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…