Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok canım ya ovucan kullanmıyorum afedersın de ben akıntımdan anlyıyorum ona bıle stres yapıyorum ovucan daha bı kasıyo benı kı ovucanda ben pozıtıfı goruyodum ve doktora gıdıyodum yumurtan gereklı olgunluga gelmemeıs dıyodu ovucana guvenım yok 19 . gunde kızarıyodu bı gıdıyodum bu saatten sonra daha fazla buyumez bu ay olmaz dıyodu hayırlısı canım anlıcagın benım ole kut dıye olmuyo umutlanmıyorum artık bos yere yoruldum ıkı sene oldu artık hıc korkma bısey cıkmıycak kı sen zaten saglıkla hamıle kalıyosun bı tarafın tıkalı olsa nasıl kalıcaksın sacma bence ama cektır ıcın rahatlasın rahımde bı terslık olsa gene okadar cabuk hamıle kalamazdın dusuk falan olurdu tutunamazdı senın sorunun ortaya cıktı dusuk olmadı ıkısındededoktor sonlandırdı dımı :44::44::44:

anladım cnm nasıl stres yapmıycaksın öyle olsun ama olumlu düşünmeyi bırakma
olay önce kafada bitiyor biliyorsun
benim ilkinde kanama başlamıştı ama parça fln kalır dedi,dr yaptı
ikincide büyüktü gene dr kürtaj yaptı
zaten kafam rahatlasın diye yaptırıyorum yoksa çok gerekli bişey değil ama işte bu kafa

Kızlar ıyı dıleklerınız ıcın sagolun dun araya adam koymus babası dukkanı bıraksın kı huzurumuz olsun demıs benımkının zoruna gıtmıs gece 2de bırbırımıze gırdık param yok dedı nerde dedım dukkana sıgara aldım demez mı neyse son kez babasına ıkramda bulundu bıtek bılgısayrlarımızı almıs gelmıs baska bısıy yok ulen mal madem bırakacan nıye hala son paranla mal alıyosun dukkana hadı aldın getır ben ıcerdım sıgaraları

yanii. gitti güzelim sigaralar

ay senin kocanda benim kocam gibi tıkanık yaa yapıştırıver bi tane

PERİMM KEŞKE GİDİNCE BİTSE BİTMİYOKİ SIKINTILARINDA SENİNLE BİRLİKTE GELİYO AYNEN BENDE SENİN GİBİ UYUMAK ,STİYORUM GÜNLECE KİMSE KARIŞMASA VE BEN

UYUSAM YORGUN HİSSEDİYORUM DÜŞÜNDÜĞÜM ZAMAN KAFAYI YİYECEK GİBİ OLUYORUM İÇİMDE FIRTINALAR KOPERKEN YÜZÜMÜ GÜLDÜRMEY ÇALIŞIYORUM

KIZMA,EŞİME,AİLEME AMA BUDA BENİ YORUYO HEP GÜÇLÜ GÖRÜNMEK HEP TESELLİ ETMEK BİRŞEY YOKMUŞ GİBİ DAVRANMAYA ÇALIŞSAMDA BAZEN PATLAMA DERCESİNE

GELİRORUM BİRA AĞLASAM AÇILICAM ASLINDA AMA GÜLMEYİ UNUTTUĞUM GİBİ AĞLAMAYIDA UNUTTUM GALİBA EŞİMİN GÜNLERDEİR YÜZÜ GÜLMÜYO DOĞRU DÜZGÜN

KENDİNİ İYİ HİSSETMİYO KAN DEĞERLERİ YİNE NORMALİN ALTINDA AKŞAM YİNE SIKINTILI BİRŞEKİLDE DÜŞÜNÜP DURUYODU BENDE DÜŞÜNME BAK HERKES KANSERİ

BİLE YENİYO KAFAYA TAKMA FELAN DEDİM TAKIYORUM İŞTE LİMDE DĞİL DİYO BENDE KIZDIM TAK OZAMAN BANA BİRŞEY ANLATMA TAKARSAN GEÇMEZ TABİKİ DEDİM

MUTFAĞA GİTTİM AĞLAMAK ÜZEREYİM AMA YANIMA GELDİ KENDİNİ BİRAZ TOPLAMIŞ ŞEKİLDE BENDE SEN BÖYLE YAPARSAN SANA YARDIMCI OLAMAM BENİMDE

TESELLİYE İHTİYACIM VAR DEDİM .
İNAN SIKINTIMI ANLATACAK NAZIMIN GEÇECEĞİ KİMSE YOK YANIMDA BİR SIKINTIM OLDUĞUNDA EŞİME ANLATIRDIM O BANA DESTEK ÇIKARDI AMA ŞİMDİ ONADA

NALATAMIYORUM ÜZÜLÜR SIKILIR DİYE İNANIN BAŞIM AĞRIYO DEMEYE BİLE ÇEKİNİR OLDUM KENDİ KENDİME DÜŞÜP KALKIYORUM RABBİM BÜYÜK DERT VERMESİN RABBİM

EŞİMİ BİZE BİZİ EŞİME BAĞIŞLASIN KIZIMI BABA DEMEKTEN MAHRUM BIRAKMASIN

Hilalcim bugün adetin 20. günü testte bu merak ettin diye koyuyorum
bikaçgün özce silikti bugün koyulaşmış bide yarın yaparım başkada testim kalmadı

Gamzem sağlık olsun bence artık daha mutlu olucaksınız ama inşallah hemen iş bulucaktır
hakketen sigaralarıda almış mı yani
erkek milleti hepsi mi aynı olur yaa

dogru soluyosun hılalımde ıste ya bu kafayı kesıcem yada bu dıyardan gıdıcem atamıyorum sıpayı aklımdan sınır oluyorum kendıme sınırama elden ne gelır ben yırtınsamda olmıcaksa olmuyo hayırlısı ben senden umıtlıyım yılbasına gelır senden mujde ıns hayırlısıyla bakalım bende yapıcam bısıler tup dogru yanastım gormezden gelıp agır alıyorum aslından ben sıcak bakıyorum ama esım ıstemıyo oldu bı kere bı daha olur dıyo bakalım onun bu fıkre ısınması lazım yas oldu 28 hatta 29 de sen ona esım 36 cocuk dedemı dıcek dedım kızdı sımdıkı aklım olsa hemencık dusunurdum dıyorum salak gıbı bı sene dogum kontrol hapı ıctım mal gıbı ve bızım ıcın yanı faktor 5 ıcın cok sakıncalıymıs hap enbolı rıskını artırıyomus aklında olsun doktor dedı bıde ben cok ıyı bı hemotolog profuna gosterdım sonuclarımı nıhayetınde bı kan hastalıgı kadın dogumcular sadece bebek kısmıyla ılgılenıyo neyse kesınlıkle genetık bı hastalık ya annende ya babanda mutlaka mevcut ve + kardeslerınındede olma olasılıgı %50 dedı yanı nesıl nesıl ılerlıyo dedı aklınızda bulunsun dedı sakıncası ne dersen enbolı rıskı her ınsanda vardır ama sızde oranı daha yuksek sıgara kullanma seker hastası olmamaya bak bunlar damar tıkanıklıgını tetıklıyo dedı senınkı zaten tıkanmaya musaıt dedı varıs olma olasılıgında yuksek dedı kı zaten bende azda olsa var sıgara ıcıyorum babam seker hastası benımde rıskım var var da var hamılelıkte cleksan 0,6 kullanıcaksın dedı ısmını yanlıs yazmıs olabılırım ama sana en buyuk tavsıyem hamılelıgın bıttıkten sonra yanı dogumdan sonra bır ay daha kullanıcaksın unutma dedı o donemde yatıcaksın uzun uzun ve kanaman olucalk bu ıgneye devam etmen gerekıyo kadın dogumcular bıraktırır bebk oldu nasılsa dıye ama sen kullan mutlaka saglıgın ıcın gereklı deı bıde uzun ucus yolculugun oldugunda bı tane bu ıgneden ol ole yola cık dedı ıkı saatten fazla kıpırdamadan oturma dedı kan dolsımı ıcın hareket etmelısın falan fılan baska bıseyını etkılemez dedı bıde allah korusun mesela bı amelıyat oldun bel boyun yanı uzun sure yatman gereken durumlardada mutlaka ıgnenı kullan dedı sana da solıyım bıldıklerımı heterezıgot kardeşlimmm

Emine gerçekten zor günler Allahım güç versin sağlık versin gerçektende eşini size bağışlasın
eşin haklı kızma kendin imi kızını mı eşini mi düşünsün
sen haklısın korkuların çok büyük
güzel olucağını düşünmek zorundayız kötü şeyleri uzak tutmaya çalış öyle olursa naparım böyle olursa naparım deme kendi kendine olmucak onlar
pazartesi mr güzel çıkıcak inan bende heycanla sonucu bekliorum kontrolünü ilacını sakın atlamayın size düşen şuan bu
bize düşende sizin için güzel dualar etmek
şu kurban gelsin ailen gelsin siz biraz rahatlıcaksınız yalnız değilsiniz anlıcaksınız
bir tatlı telaş bakıcaksınız herşey yoluna giriyor
senin dünyalar güzeli bi yavrun var
kimse anlamasın diye dik durmaya çalışırsan biyerden kırılırsın
bırak rüzgar biraz eğsin seni biraz savursun arada sende dertyan sende insansın
herkesin bi sınavı var bazıları şanslı kolay geçiyor bazılarını yakıyorda geçiyor hayat bu hangimiz yenebiliriz ki

eminem doğumda dua edicem kocan için

bu gün kızımın çeyizi serilecek

ay masallah ne cabuk gecıyo gunler vardı yok tu derken gelıyo bıle prenses Allah evlendırırkende ceyızını serdıgınız daha nıce guzel gunlerını gostersın ozlemcım maşallah bızıde unutma dogum anında rabbım kolay etsın ıns dogumunu

inşallah perim inşallah mr sonuçları güzel çıkarda bir nebze rahatlatır bizi
evet herkesin sınavı farklı rabbim kötüsünden korusun sevdiklerimizden ayırmasın herşeyin üstesinden geliriz ama bazen insan yanında bir destek arıyo
bayramı iple çekiyorum zaten annemler gelicek diye iştende birkaç gün izin alıcam ailemle geçiricem zamanımı özledim onu yüküde var aslında omuzlarımda uzaklık çok zor
nediyelim rabbim bu sınavımızıda isyansız tevekkül içinde geçirmemizi nasip etsin inşallah
çok sağol perim

Kızlar ben 3-4 gündür geceleri nefes darlığı yaşıyorum bugün sabahta geçmemişti şuan nefesim daralıyor sanki tabuta konulmuş gibiyim ne yapmam lazım nolur bana yardım edin hastaneye gitsem direk serum takalım dicekler çok seviyorlar serumu ama benim orada yatıp serumu beklerkende içim daralacak neden böle oluyor

canım benim ya
Allah şifa versin eşine
umarım bu sınavın da sonu gelmiştir
bu günler geride kalacak
zor tabi biz anlayamayız yaşadıklarını
dayanmaya çalış
bir bakmışsın hepsi geçmiş gitmiş

geliyo valla allaha şükür

ben evlenirken çeyizleimi almadım serdirtmedim anname hevesleniyo torununa yapacak

başıma ne geleceği konusunda hiç bi fikrim yok eğer çıldırasaıya bağırmıyosam hiç birinizi unutmam merak etme

canım benim çok evhamlısın haklısın da.... ama o aylarda hepimiz yaşadık bunları

benim hamile kaldığımdan beri sırtüstü yatınca
nefesim daralıyor
fakat gebelikte normal diye biliyorum
çıkıp biraz gezsen mi acaba
belki hareketsiz kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…