ıyı canım ıyı bende gıden sıgaralarıma efkarlandım kardesım ınsan alıp gelmez mı eve yaaa
bende aynısını dusunuyorum bı sunnet bı askerlık baska bı ekşın yok hayatlarında ya bız
her ay kana
cocuk tası dogur emzır
dertten hasta ol
bıde adamın ruyalarını susleyen ponpon kız ol
ustune aılelerıne katlan
hergun ne pısırıcem dıye dusun
temızlık yap
ve butun bunlara ragmen kadınlar ne yapıyo kı dıye dusunceelerı cek
cnmmm ozimmm bnmmm naslsnnnn baban nasl cnm? iiz cnm dr büyük ihtmal kız dedi bana da kız gibi gelıo ama daha net degl hayırlısı bakalm inş on gun sonra gtcm o zaman netleşr sanrm iice ....slm kızlar
duygum nasılsın napıyo bebıs kız mı erkek mı heycanla beklıyorum ama bence kızhayırlısı olsun seda naptı ya en hamıleyım yazmıstı tekrar gelmedımı hıc gormedım merak ettım?
cnm eminem biz hep yanındayız sadece bunu bil tamam mıPERİMM KEŞKE GİDİNCE BİTSE BİTMİYOKİ SIKINTILARINDA SENİNLE BİRLİKTE GELİYO AYNEN BENDE SENİN GİBİ UYUMAK ,STİYORUM GÜNLECE KİMSE KARIŞMASA VE BEN
UYUSAM YORGUN HİSSEDİYORUM DÜŞÜNDÜĞÜM ZAMAN KAFAYI YİYECEK GİBİ OLUYORUM İÇİMDE FIRTINALAR KOPERKEN YÜZÜMÜ GÜLDÜRMEY ÇALIŞIYORUM
KIZMA,EŞİME,AİLEME AMA BUDA BENİ YORUYO HEP GÜÇLÜ GÖRÜNMEK HEP TESELLİ ETMEK BİRŞEY YOKMUŞ GİBİ DAVRANMAYA ÇALIŞSAMDA BAZEN PATLAMA DERCESİNE
GELİRORUM BİRA AĞLASAM AÇILICAM ASLINDA AMA GÜLMEYİ UNUTTUĞUM GİBİ AĞLAMAYIDA UNUTTUM GALİBAEŞİMİN GÜNLERDEİR YÜZÜ GÜLMÜYO DOĞRU DÜZGÜN
KENDİNİ İYİ HİSSETMİYOKAN DEĞERLERİ YİNE NORMALİN ALTINDA AKŞAM YİNE SIKINTILI BİRŞEKİLDE DÜŞÜNÜP DURUYODU BENDE DÜŞÜNME BAK HERKES KANSERİ
BİLE YENİYO KAFAYA TAKMA FELAN DEDİM TAKIYORUM İŞTE LİMDE DĞİL DİYO BENDE KIZDIM TAK OZAMAN BANA BİRŞEY ANLATMA TAKARSAN GEÇMEZ TABİKİ DEDİM
MUTFAĞA GİTTİM AĞLAMAK ÜZEREYİM AMA YANIMA GELDİ KENDİNİ BİRAZ TOPLAMIŞ ŞEKİLDEBENDE SEN BÖYLE YAPARSAN SANA YARDIMCI OLAMAM BENİMDE
TESELLİYE İHTİYACIM VAR DEDİM .
İNAN SIKINTIMI ANLATACAK NAZIMIN GEÇECEĞİ KİMSE YOK YANIMDA BİR SIKINTIM OLDUĞUNDA EŞİME ANLATIRDIM O BANA DESTEK ÇIKARDI AMA ŞİMDİ ONADA
NALATAMIYORUM ÜZÜLÜR SIKILIR DİYE İNANIN BAŞIM AĞRIYO DEMEYE BİLE ÇEKİNİR OLDUM KENDİ KENDİME DÜŞÜP KALKIYORUM RABBİM BÜYÜK DERT VERMESİN RABBİM
EŞİMİ BİZE BİZİ EŞİME BAĞIŞLASIN KIZIMI BABA DEMEKTEN MAHRUM BIRAKMASIN
Amin megimmmiyaba
devamlı surette hunicannan dolaşan meggil geldi:2:
eminem allah aşkına üzülme nolur.. dermansız dert vermesin alla.. geçecek allahın izniyle..
gamzecim,sigaraları dirhal git al bana gonderttirtttt
cnmmm ozimmm bnmmm naslsnnnn baban nasl cnm? iiz cnm dr büyük ihtmal kız dedi bana da kız gibi gelıo ama daha net degl hayırlısı bakalm inş on gun sonra gtcm o zaman netleşr sanrm iice ....
cnm eminem biz hep yanındayız sadece bunu bil tamam mı
Amin megimm
tamm üzülmicem üzülsemde belli etmicem becere bilirsem:2:
Bebiş düşünmeye başladığımdan beri forumu takip ediyorum. Sayenizde ovulasyon vs. çok şey öğrendim .. Mrs.who idolümsün :) oğlun Rüzgar ve sana kocaman bir MAŞALLAH nazar değmesin .. Düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum ...
efkalandıysan gel sana bı kahve sıgara ısmarlıyım karsılıklı tuttururuz
hayırlısı olsun gamzem hakkınızda rabbım ruzgarı rıskıyla gonderdı emın ol bı kapı kapanır dıgerı acılır ıns bundan sonra cok huzurlu mutlu olursunuz sıgara köpeğin olsun
miyaba
devamlı surette hunicannan dolaşan meggil geldi:2:
eminem allah aşkına üzülme nolur.. dermansız dert vermesin alla.. geçecek allahın izniyle..
gamzecim,sigaraları dirhal git al bana gonderttirtttt
valla ettı kuzum hemde nasıl dun sen son paranla sıgara al koy bugun 1 paketını karına getırme babana hıbe et yok bogacam ben bu adamıben de içiyordum eskiden
anlayabiliyorum seni
ayıp etmiş
selam kızlar bez konusunda yardıma ihtiyacım var kakayı dışına taşırmayan bez hangisiii:44:
neden kimseler yok acaba nerdesiniz kızlar ?
ben geldm cnm ama kmse yok yne :44:
misafirim var gelemiyom fazla
Benim kizce duymasın ama
Bugun tac da aldık
artik eksik kalmadı
Dogurabilirim
Bebise diyom daha sana ciciler alcaz
sezeryan vaktini bekle
Umarım kandirabiliyomdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?