Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ilk önce net çizgi şeklinde oldu sonra dağıldı gibi bencede bozuk test bu
geçen aylarda peri arkadaşımada aynısı oldu nezaman gerçek olucak bu çizgiler yaa offffffffffffff

ilk önce net çizgi şeklinde oldu sonra dağıldı gibi bencede bozuk test bu
geçen aylarda peri arkadaşımada aynısı oldu nezaman gerçek olucak bu çizgiler yaa offffffffffffff

İstersen bir iki gün sonra tekrarla testi.İnşallah Allah gönlüne göre vERSİN.

üç gün önce yaptım negatiffff (( o yuzden korkuorum ya gene negatif cıkarsa dieee offf kızlar ne zormuş boyle beklemek yaa...Rabbim her isteyene tez elden nasip etsinnn

üç gün önce yaptım negatiffff (( o yuzden korkuorum ya gene negatif cıkarsa dieee offf kızlar ne zormuş boyle beklemek yaa...Rabbim her isteyene tez elden nasip etsinnn

bikaçgün daha bekle cnm adet olmazsan yaparsın
öyle gerçekten çok zor beklemek isteyen herkese nasip etsin Allah

Bız eve donuyoruz evlere baktık vırane bunlardan ıyı kırayı tahmın edın 450 tl neyse ısı ayarlıcak abımızın apartmanında evını bıze vermek ıstıyo 450 ona verırım daha ıyı

ıldaaaa gelınımeee oldum bıtıım
moon azra balelam cok cıkın bebeklerınızzz masallaaaahhhh
emınem ısallah ıse yarar o ılaclar
hılalım sanada sımdıden gecmıs olsun vesıle olsun bu hsg
tangerım ozledık senı bı tlf bırak ozelden aklım sendeee

henüz almadık gamzem iyice araştıryımda ona göre sipariş geçicem hayırlısı bakalım

henüz almadık gamzem iyice araştıryımda ona göre sipariş geçicem hayırlısı bakalım

kızlar eşimin mr sonucu eskiye nazaran daha iyi çıkmış çooookkk şükürr ALLAH IMM

siz mutlu huzurlu olun da
ilerde daha ii evler bulursunuz

kızlar dayanamayıp az once test taptım adetim bi gun geciktiii ama sonuçç negatifffffffffff (((((((((((((((((((((

Kızlar hılal fılmı cektırememıs cok kasmıs vardır bı hayır zaten onun tuplerde fılan bısıy yok bence 2 kere hamıle kalabıldı cektırseydı 1 ay beklıcektı ıyı olmus bence

emınecımmmm cok sevındım kuzummmmmm hepımız ıcın ıyı seyler oluyo sankılım sukurler olsun

eminem çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına

ALLAH razııı olsun sizden canımmmm arkadaşşşllarrııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ben geldim
öncelikle hastaneye gittik çok kötüydü dışarıyı allayıp pullamışlar
ama içersi çok eski berbat bence,neyse orda doktor bi kadın vardı benden sonra hsg
çekilcekmiş anestezili,neyse hemşire yukarı çıkığ bekleyin dedi odadın karşısına diktilar bizi
allahım içerde bi kadın sanki doğum yapıyor yapmayın ayyyyyyyyyyyyyyy diye çığlık çığlığa
ben tabi fena oldum,neyse kadın çıktı sıra bana geldi doktoruma dedim çok stres yaptım ben
neyse önce bi losyon sıktı sonra muaynede konulan aleti koymaya başladı ben kastım itemedi
ilk söylediği cümle böyle yaparsan ben yapmam dedi ,hemşireyle orda bi adam vardı heralde röntgen uzmanı
beni rahatlatmaya çalıştılar işte rahat bırak kendini hemen bitcek fln,bir daha denedi bu seferde canımı yaktı
tmm yapmıyorum dedi ne bir ikna etme çabası ne rahatlatma yok ,isterseniz yrn anestezilğ yapalım dedi
eşiminde işleri çok yogun biz size yrn sabah hbr verelim dedik gitti.

bana gelince darmadağın oldum bu adamla bu yola nasıl devam edicem çok mekanik bi iş yapıyormuş gibi
çektirmesem bu adam onaylamıycak,eski doktoruma gitsem ya sonra bi hata olursa ne bilim yaaaaaa

Selam kizlar nasilsiniz ?

Tanger daha da iyi olacaksin insaallah.. Bizi haberdar et kendinden..

Benim kilom surekli bir artis seyretmeye basladi

Sanirim istahim da acildi.. SUrekli biseler yemek istiyorum napim ben.. Dr um bana kizacak bende cuma gunu..

Gamze canim senin adina da cok sevindim.. ne demisler azicik asim agrisiz basim.. siz hele bi baslayin yolunuz acilir insaallah.

bunarada moon, azra, ilda.. o bebelerinizi

anladiniz siz

masallah barekallah kuzulara

canim her iste bir hayir var bosver.. olmadiysa da bir hayir vardir..

hilalim sadece iki tane mi dr secbiliyorsun baska doktor yokmu ki?

arastir bence illaki vardir..

dr cok onemli bir etkiye sahip bence hamilelikte ya. dr unu sevmen lazim,. sen iki dusukle hamile kalmis olacaksin senin psikolojik acidan da destege ihtiyacin olacak. boyle robot gibi hissisz bir dr la napacaksin bacim.. degistir bence o adami ya ben bile uyuz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…