Ben fotoğrafı net göremiyorum bulanık çıkmış ama ikinci çizgi silikte olsa net bir çizgi şeklindemi yoksa dağınıkmı dağınıksa test bozuk olabilir ama silikte olsa çigi netse koyulaşabilir birkaç gün sonra tekrarlarsın.
kızlar adetim bir gun gecikti acaba test yapsammııı
ilk önce net çizgi şeklinde oldu sonra dağıldı gibi bencede bozuk test bu
geçen aylarda peri arkadaşımada aynısı oldu nezaman gerçek olucak bu çizgiler yaa offffffffffffff
üç gün önce yaptım negatiffff(( o yuzden korkuorum ya gene negatif cıkarsa dieee offf kızlar ne zormuş boyle beklemek yaa...Rabbim her isteyene tez elden nasip etsinnn
Bız eve donuyoruz evlere baktık vırane bunlardan ıyı kırayı tahmın edın 450 tlneyse ısı ayarlıcak abımızın apartmanında evını bıze vermek ıstıyo 450 ona verırım daha ıyı
ıldaaaa gelınımeee oldum bıtıım
moon azra balelam cok cıkın bebeklerınızzz masallaaaahhhh
emınem ısallah ıse yarar o ılaclar
hılalım sanada sımdıden gecmıs olsun vesıle olsun bu hsg
tangerım ozledık senı bı tlf bırak ozelden aklım sendeee
Bız eve donuyoruz evlere baktık vırane bunlardan ıyı kırayı tahmın edın 450 tlneyse ısı ayarlıcak abımızın apartmanında evını bıze vermek ıstıyo 450 ona verırım daha ıyı
kızlar eşimin mr sonucu eskiye nazaran daha iyi çıkmış çooookkk şükürr ALLAH IMM
ay çok sevindim ya
valla moralim düzeldi
maaşallah
Kızlar hılal fılmı cektırememıs cok kasmıs vardır bı hayır zaten onun tuplerde fılan bısıy yok bence 2 kere hamıle kalabıldı cektırseydı 1 ay beklıcektı ıyı olmus bence
emınecımmmm cok sevındım kuzummmmmm hepımız ıcın ıyı seyler oluyo sankılım sukurler olsun
eminem çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına
kızlar ben geldim
öncelikle hastaneye gittik çok kötüydü dışarıyı allayıp pullamışlar
ama içersi çok eski berbat bence,neyse orda doktor bi kadın vardı benden sonra hsg
çekilcekmiş anestezili,neyse hemşire yukarı çıkığ bekleyin dedi odadın karşısına diktilar bizi
allahım içerde bi kadın sanki doğum yapıyor yapmayın ayyyyyyyyyyyyyyy diye çığlık çığlığa
ben tabi fena oldum,neyse kadın çıktı sıra bana geldi doktoruma dedim çok stres yaptım ben
neyse önce bi losyon sıktı sonra muaynede konulan aleti koymaya başladı ben kastım itemedi
ilk söylediği cümle böyle yaparsan ben yapmam dedi ,hemşireyle orda bi adam vardı heralde röntgen uzmanı
beni rahatlatmaya çalıştılar işte rahat bırak kendini hemen bitcek fln,bir daha denedi bu seferde canımı yaktı
tmm yapmıyorum dedi ne bir ikna etme çabası ne rahatlatma yok ,isterseniz yrn anestezilğ yapalım dedi
eşiminde işleri çok yogun biz size yrn sabah hbr verelim dedik gitti.
bana gelince darmadağın oldum bu adamla bu yola nasıl devam edicem çok mekanik bi iş yapıyormuş gibi
çektirmesem bu adam onaylamıycak,eski doktoruma gitsem ya sonra bi hata olursa ne bilim yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?