Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

buarada tecrübeli anneler bir şey sorcam
ben birkaç gündür biraz alıngan oldum
kendimi yalnız hissediyorum
hemen üzülmeye başladım
gebelikten mi kendi cadılığımdan mı

:) Bana ayın 15 ine kadar dedi 155ine kadar olmazsa 17sinde dogurayım dicem evlilik yıldönümümüzde

hemen üzülmeye başladım

Ben tecrübeli anne değilim ama yinede yazıcam banane banane
Bence gibelikten doğum yaklaştığı için değişik duygular içindesin birde hamile iken bebek hep karnında ve bir bütünsünüz şimdi bebek senin bedeninden ayrılınca ilgi bebeğe yoğunlaşıp yalnız kalacak gibi hissetmen normal diye düşünüyorum bende aynı duygular içinde olurum doğum yaklaşınca.

Bu dönemde eşlere çok iş düşüyor bebeğine yoğunlaşıp eşini unutmamalı sonuçta biz onların ilk bebekleriyiz.

heee sen doğurt bacım beni yok anam tık yok dün bebek kendini geriyo nası sevindim kasılmamı var diye yok bişey sinir oldum
azkaldı özlemiim azzzz

hemen üzülmeye başladım
hehe sonlara doğru alınganlık hat safaya çıkıyo hep ilgi istersin
göz yaşların kipriğinin ucunda saklı sanki herşeye ağlarsın kendimden biliyorum bende nazlı bir gebeydimm
en güzeli valla ne güzel fönünü mönünü çektirir gidersin

doğururken bile süslü bizim kızlar yaaa

senle alakası yok haklısın... adamların ne zamandır yatak döşekle ilişkisi olmadığı için öküz gibi davranmaya başladılar da o yüzden

slm kızlar yardım edermisin 3 buçuk bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum bugün 1 buçuk ay oldu hala adet olmadım dün çok çok azz bi kahverengi leke oldu korunmadım hamile kalmışmıyımdır yoksa adet olurmuyum 2 yıldır bebeğim olmuyordu çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım

kocam dün dertli dertli anneme diyoki inşallah bizimki doğuma giderken leoparlı sütyenini giymez anne çok korkuyorum ay yıkıldı bütün millet

Son düzenleme:

valla ne güzel yazmışsın ben zaten yalan yok oğlumu bile kıskanıyorum bazen eşimdenhele bide şimdi işin içine kız girecek inşallah valla çatlamazsan iyidir kendimden utandım şimdi ne kötü bi anneyim ben yaa adamda şaşıracak kime nasıl davranacağını...ben çocukları kıskanır..oğlan kızı kıskanır ...kız ciyak ciyak ağlar....adam da zavallı kafayı yer olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…