Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım son 6 gün dogumdan korkmuyo değilim ama bi fikrimde yok dogumuma son 2 hafta kala doktorumu değiştirdim ki iyiki değiştirmişim keske basından beri bu doktora gitseymişim diyorum güveniyorum doktoruma ...12 saat sancı =((((( bari 2 saaat falan olsa hemen dogsa sarılsam hersey bitse bide ultrason takibi o anda ne için canım ?

kızlar

napıyonuz beyaaaaa

ben fenayım valla ,koştur dur kız tepemde
akşam koca gelince mutfağı falan toplayabildim .bide dün sabah 6 da sular bi gitti gece 12 de geldi
bütün semt mahvolduk valla

bu kız çok fena çook
ben yanında durıyim çok mutlu
bi uzaklaşıyım basıyo çığlığı
gözü açık gülüyo bana sürekli
ben bu kızı 3 aylık doğurmuş olabilir miim

haa bide yarın benim terminatör geliyo ilk defa
geçen gün aradı uzun hikayeee kendince oğluyla sorunu varmış benimle değill
ee ulan ok de bebek oldu 1 aylıkk bide bunun hamileliği var
tööbe tööbeee
sinirirm hopladı yine

komşumum bebeği artık hiç ağlamıyo
civanperçemi ve papatya içiriyomuş
bugün ayrıntısını alıcam uyutuyomuş bebişi bi de

merhaba kızlar bemişler doğdu fırsat bulamıyor kimse topige girmeye son günlerde bi durgunluk var sanki yasa ben girdiğimde kimse olmuyor

selam herkese
Elektrik kesildi kaldık böle hiç bişi yapamıyorum
Bebemde uyudu dizimde dün gece kriz geçirtti bana o ayrı

slm kızlar
ege genetik bölümünü aradım nette gözükmüyo e randevuda, nasıl randevu alabilirim dedim
kadın çık gel dedisankim azarlandım biraz

gamze nedir son durum ben uzak kaldım nereye taşınıyorsunuz?iş durumu ne oldu

Hilal ben o profildeki pisiciğin resmini çok merak ettim büyük olarak eklermisin

kızlar merhaba, epeydir giremiyorum.
40ına yakın paşam iyice çileden çıkmıştı. 40ını babaannesinde yaptık mevlütü falan güzel geçti oğlumun sonrada kayınvalidemde kaldık pazardan beri. bugün döndük eve oğlumla. çok iyi geldi değişiklik yapmak. geçmişi okuyamadım doğuran yada yeni haberler varmı. özlem 40. haftada o doğurdumu. gelişmeler nedir. ferdamın kuzeyinin sünnet sıkıntısı oldumu hepinizi çok merak ediyorum

kızlar cuma günü için aldım çiğdem hanımdan randevuyu kadın doğumcudan
yarında ege üniye gideyim sonuçlarımı göstereyim diyorum
hatta ordan da görümceme bi geçeyim şu doktor işini onlada konuşayım onlar sıkıntılar yaşamış mı
başka doktorada gidiyorlarmı ne bilim istediği saatte arayıp ulaşabiliyormu

Hoşgeldin canım özlem dün buradaydı henüz doğurmamıştı ama bugün görmedim heran herşey olabilir.Dr un verdiği tarihe göre yarın son günü sanırım.

ferdanın bebeişin bugün sünnet mevlüdü var sanırım dün yazmıştı.Sünnet iyi geçti sağlık açısından bir sorun yok ama kuzey huzursuzlanmış ferdam içinde zor birkaç gündü gerçi kendisi daha iyi anatır ayrıntıları geldiğinde.

Canım o dr. ları tanımadığım için bişey diyemiycem ama inşlalah iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…