e tabı 6 gun kaldı dımı hayırlısı olsun hakkında canım sunı sancıdan sakın korkma ben 12 saat cektım sancıyı oyle abartılı degıl yalnız eger sunı sancı verılme durumun olursa ultrason takıbı ısterım dıye tuttur
sabredıyorum sıkıntıyada razıyım zaten en fazla 1 sene olucak sıkıntı kocamın bıze kokledıgı borcları kapatana kadar dert
aynen benımkıde oyle burası nıye boyle yatagı soyle duzelt tozu booyle al allahım sana gelıyorummmmmmm
merhaba kızlar bemişler doğdu fırsat bulamıyor kimse topige girmeye son günlerde bi durgunluk var sanki yasa ben girdiğimde kimse olmuyor
kızlar nerelerdesiniz bakim
slm kızlar
ege genetik bölümünü aradım nette gözükmüyo e randevuda, nasıl randevu alabilirim dedim
kadın çık gel dedisankim azarlandım biraz
gamze nedir son durum ben uzak kaldım nereye taşınıyorsunuz?iş durumu ne oldu
Oyyy yerim ben bunu çok güzel bir kedicik yanımda olsada sıkıştırsammm
Her renk her tür kediciğe aşığım ben
o zmn yaşasın hayvanseverlikdaha korsanın ne ilginç pozları var ara ara koyarım
kızlar merhaba, epeydir giremiyorum.
40ına yakın paşam iyice çileden çıkmıştı. 40ını babaannesinde yaptık mevlütü falan güzel geçti oğlumun sonrada kayınvalidemde kaldık pazardan beri. bugün döndük eve oğlumla. çok iyi geldi değişiklik yapmak. geçmişi okuyamadım doğuran yada yeni haberler varmı. özlem 40. haftada o doğurdumu. gelişmeler nedir. ferdamın kuzeyinin sünnet sıkıntısı oldumu hepinizi çok merak ediyorum
kızlar cuma günü için aldım çiğdem hanımdan randevuyu kadın doğumcudan
yarında ege üniye gideyim sonuçlarımı göstereyim diyorum
hatta ordan da görümceme bi geçeyim şu doktor işini onlada konuşayım onlar sıkıntılar yaşamış mı
başka doktorada gidiyorlarmı ne bilim istediği saatte arayıp ulaşabiliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?